İçeriğe Yönlendir

Gaza Fazla Basınca Horlama Sesi


Misafir

Recommended Posts

Arkadaşlar, dün akşam dikkatimi bir şey çekti, trafikte seyir halinde iken örneğin 2. viteste gaz pedalına yarıya kadar bastığımda araç normal şekilde hızlanıyor. Ancak gaza sona kadar bastığımdam aşırı derecede bir horlama sesi geliyor, gazdan ayağımı çekiyorum kesiliyor, sonuna kadar basıyorum tekrar horlama sesi geliyor arabadan. Bu durum sadece gaza sonuna kadar bastığımda oluyor. Herhangi bir fikri olan varmı acaba.

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Hava filtresi kutusu söküldügünde takarken kutu yerine tam oturuyor, fakat ona giren boru tam girmiyor dikkatten kaçıyor . Usta buna pek dikkat etmiyor o zaman hızlanmalarda bir horultu sesi geliyor. Bizzat kendim yaşadım. Kutuyu sökmeden sadece kağıt filtreyi çıkarıp gözle kutuya alttan giren boru tam girmişmi bir kontrol edin.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Hava emişinde açık hava filitresi etkisi yapan bir durum var :) o yüzden ses yapıyor. Sebebini çözünce yazın :) hani filitre takıp ses almak isteyenler için daha ucuz bir uygulama olur :)

Yorum bağlantısı

Söyledikleriniz deniyecem, geçenlerde hava filtresini temizlemek için kutuyu açmışdım, sanırım yerine tam oturtamadım. Aslında seste güzel çıkmıyo değil :) Sanki Gti kullanıyomuş gibi :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Fatih Kasa

fiesta da hava filtresi oturmayınca horlama sesi yapar ama toz da cekebilir . dikkatli olun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...