İçeriğe Yönlendir

Yeni Peugeot 508

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Cihan Yetişken2
Bende Toyota'ya benzettim :good1:. Tasarim olarak guzel olmus.

Avensise de benziyor. Hatta onu da yazacaktım da yine bir sürü şeye benzettiniz demesinler diye yazmadım :lol:

Yorum bağlantısı
Emin Önal

508 hakkında kısa bir bilgi

"Hepsi de en son teknolojilerle donatılan motor yelpazesi özellikle yeni e-HDi sistemini de (daha iyi bir sürüş kolaylığı ve ekonomiye sahip yeni

nesil Stop & Start) içerecek. Ayrıca motorlar lansmandan birkaç ay sonra 147 kW (200HP) güç ve dört tekerlekten çekiş potansiyeline sahip HYbrid4 teknolojisiyle donatılacak… bu yeni teknolojinin emisyon oranıysa sadece 99 g/km CO2 (ya da elektrik modunda sıfır).

508 iki karoser tarzında sunuluyor: saloon (uzunluk 4.79 m) ve SW (4.81 m). Halkın beğenisine ilk kez Ekim ayı başında, Paris Otomobil Fuarı’nda sunulacak iki modelin de Avrupa’da 2011 başında piyasaya sürülmesi planlanıyor.PSA Peugeot Citro

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Sağdan soldan ne buldularsa eklemişler her tarafı ayrı ayrı bişeylere benziyor. ama bütün halinde bi tatlılığı var bana göre

Yorum bağlantısı
Emin Önal

yaklaşan zamanda tümünün olduğu gibi 508'ide de bir başka fransıza benzetmek mümkün.

Kasa olarak yeni C5 ile eşdeğer.Fluence yorumlarınıza katılıyorum içi benziyor.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bence passat'a benziyor, SW'un çizgilerine bakın. Arka bagaj eğimi hariç passat variant olmuş. Ama güzel olmuş, özellikle içi...

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Vitesin olduğu kısım çok güzel hakikaten. BMW 5 serisi gibi :lol:

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Araba güzel olmuş.

Bi arabaya bakıyorum, birde önündeki peugeot amblemine bakıyorum, ikiside ayrı dünya :lol: :good1:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Bende ilk gördüğümde önden maserati aklıma geldi diyeyim :p

2008_maserati_granturismo_x.jpg

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ergin Şendağ

passat sw ye çok benzemiş...

p16v.jpg

pg508.jpg

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

p16v.jpg

pg508.jpg

Passat SW'den daha havalı duruyor şu anda. Passat da yeni sw'sini yapsın o zaman işler değişebilir :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
206 sedan :crazy:

:p O dreece zorlama bir tasarım değil yinede :p

Ön deki logo gözüme battı yoksa güzel bence. birde sedandaki jant bana göre değil. Ona bir oz supertorismo taktık mı bitti gitti.

Acab bu araca da taxi filmi çekecekler mi fransızlar :good1:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Bence passat'a benziyor, SW'un çizgilerine bakın. Arka bagaj eğimi hariç passat variant olmuş. Ama güzel olmuş, özellikle içi...

p16v.jpg

pg508.jpg

Aynı şeyleri düşünmüşüz...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Ben ilk gördüğümde yeni e serisi sw ye benzetmiştim :p

e63_amg%20(Large).jpg

hatta 407 ve 607 kalkıp isim 508 olunca acaba bu aracı E segmentini hedefleyerek mi satacaklar diye düşündüm.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...