İçeriğe Yönlendir

Yeni Peugeot 508

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Ayhan Şentürk

Arabaların en güzel yerlerini kopyalayıp kokteyl toplama araba yapmış. Fena olmamış :p

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
passat sw ye çok benzemiş...

p16v.jpg

pg508.jpg

Renkleri dışında çok fazla benzer yer göremedim ben :p

Yorum bağlantısı
Gökhun Gündüz

Peugeot 'a hiç alışamadım yani ısınamadım uzak geliyor araba bana, ayrıca zaman zaman düşüyorumda peugeot 206 tutulmasaydı bu firma ne yapıcaktı:D 206 bi tutuldu yok farını yok camını değiştire değiştire 207 308 vs vs yaptı:) bu aracta yine peugeot nun 406 sına benziyor, bence daha yaratıcı mühendizleri olması lazım derim ben =) haksızsam söyleyin tabi =)

Yorum bağlantısı
Gürkan Keskin
Bende ilk gördüğümde önden maserati aklıma geldi diyeyim :D

2008_maserati_granturismo_x.jpg

+1907

Yorum bağlantısı
Ben pek beğenmedim, önü sönük kalmış.

bende begenmedim araca baktıgımda olumlu his bırakmadı hepside 2011 yılına aynı tarz üretimlerle yola çıkmış.sanki 1 kişi çizmiş ufak degişimlerle her markaya alın bunları yapın demiş.sönük kalmış.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bende beğenmedim, dışı pat diye çizilmiş animasyon filmlerindki gibi olmuş, kalıbına uymamış, içi daha güzel, insigniadan çok daha güzel ve ferah olmuş, insigniada büyük arabaya gidecek tasarımı küçük bir arabaya sıkıştırmışlar, bunda o yok, içi güzel ve ferah gibi.

Yorum bağlantısı
Bedri Baki
Bende Toyota'ya benzettim :B). Tasarim olarak guzel olmus.

Ben de ilk bakış olarak toyotaya benzettim ama sanki 407'nin biraz makyajlanmış hali gibi.

Yorum bağlantısı
Talip İnal
Bende ilk gördüğümde önden maserati aklıma geldi diyeyim :B)

2008_maserati_granturismo_x.jpg

İlk gördüğümde benim de aklıma ilk gelen Maserati oldu. Burnunu biraz daha uzatsalarmış daha çok benzermiş. Ama genel olarak hoş bir tasarımı olmuş.

Yorum bağlantısı
Arabanın resmini bile görmeme gerek yok. Ne kadar kötü bir araba olmuş ya... :)

Fiesta buna da yüz basar. :lol2:

Çok dandik bir araba olmuş. :seytan:

Bu Fransız mühendisleri de hiçbir şeyden anlamıyor. :kafa:

dilleri kadar arabalarıda zor kendileri sıcak ama arabaları almanlar kadar soguk :) .almanlar soguk ama arabaları sıcak. :good1: dilleri oldukca kaba araçları öylesine nazik ve düzgün başka kelime eklenirmi bilmiyorum. :unknw:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
dilleri kadar arabalarıda zor kendileri sıcak ama arabaları almanlar kadar soguk :seytan: .almanlar soguk ama arabaları sıcak. :) dilleri oldukca kaba araçları öylesine nazik ve düzgün başka kelime eklenirmi bilmiyorum. :)

:kafa: :lol2:

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy

peugeot önden görüntüsündeki zerafeti ,arkasında gösteremiyor.

güzel başlıyor ,sonu zevksiz bitiyor

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
peugeot önden görüntüsündeki zerafeti ,arkasında gösteremiyor.

güzel başlıyor ,sonu zevksiz bitiyor

Bence arkası önünden daha güzel :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
oktay bey,

ne iciyorsunuz merak ettim, bende ondan istiyorum mumkunse :) .

su haricinde içtigim tek katkılı sıvı çaydır genelde kahve çok nadir cola ise çocukları kırmamak için.

bunlarıda zaten içiyosunuzdur. ;)

farklı bi mana çıkarılıyır ise tam bir yeşilay'cıyım. :lol:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
su haricinde içtigim tek katkılı sıvı çaydır genelde kahve çok nadir cola ise çocukları kırmamak için.

bunlarıda zaten içiyosunuzdur. ;)

Tam bir kola müptelasıyım. Bazen yeğenlerle vakit geçiriyorum (5 ve 8 yaş) ve kötü örnek olmamak için kola almıyorum ama gel de bana sor. Sizin çocukları kırmamak adına arada bir içmeniz tam tersi bir durum olmuş :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

herkes bir markaya benzetmiş bende peugeot nun 607 sine benzeteyim bari..

ön farların çekikliği 607 e benzemiş..

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

4 ve 6 serisi bitti yerine bu mu gelecek şimdi ?

Kaputtaki şişiklik ve ön arma güzel değil.

Bu tasarımı alman otomobili seven bir çok kişiyi cezbetmek için yapmış olmalılar.

Hiç özgün değil. Ön ızgaraya da Peugeot yazmışlar berbat görünüyor.

Yorum bağlantısı
Tam bir kola müptelasıyım. Bazen yeğenlerle vakit geçiriyorum (5 ve 8 yaş) ve kötü örnek olmamak için kola almıyorum ama gel de bana sor. Sizin çocukları kırmamak adına arada bir içmeniz tam tersi bir durum olmuş :(

Öyle olmuş. Cola yerine kahve içseniz müptelalık yönünden biraz daha faydalı içeçek olmuş olur.

Eve cola sadece hafta sonu girer. Cumartesi gecesi cips ve cola gecesidir, ıvır zıvır dolu olur.

Çocukların yaşları küçük olduğundan kalori ihtiyaçları bizim yaşımızdakilere oranla terstir o yüzden çocuklara izin veririm.

Yaz olduğu için bu durumu esnetiyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...