İçeriğe Yönlendir

Yeni Peugeot 508

Yiğitcan Coşar

Recommended Posts

Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)

Şimdi siz söyleyince beyazına dikkat ettimde ön tamponu bakışları ne kadar da çk Audi R8'e benziyor öyle özellikle ön ızgarası ve tampon altı :) Bakınız...

35056_419150323307_40004253307_4620259_2972050_n.jpg

3dba6_2008_Audi_R8_header.JPG

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay

Ona benziyor, buna benziyor. Birbirine HİÇ benzemeyen 10 tane araba dizaynı gösterin bana :)

Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy
Ona benziyor, buna benziyor. Birbirine HİÇ benzemeyen 10 tane araba dizaynı gösterin bana :)

+1

çok doğru :D

ben bunu istanbulda yeni yapılan inşaatlardaki mimariye benzetiyorum ,dış cepheleri hepsinin kopyası .

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Benzerlik var çalmak var kopyalamak var esinlenmek var :D

Bunda maşallah hepsi var :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Nefis olmuş nefis, tabii Türk piyasasını gözardı ederek düşünüyorum. PUG bu ara çok güzel dizaynlar yapıyor.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Engin Deniz

O kadar çok arabaya benzetilmiş ki onlardan biriyle karıştırılmış olabilir :mangal:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Her markadan arakoz olmuş biraz, Audimsi bir hava var, özellikle vites kolunun o kısım audi' den arakoz gibi olmuş, genel olaraksa güzel bir toplama yapmış adamlar.

Yorum bağlantısı
Okan Torun

reklamı arabadan güzel olmuş bence. genel hatlarıyla bundan önceki jetta kasasına benziyor bencede :)

Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Türkiye'de 4 harfli araba markalarını yazdın diye bir anket yapmışlar.

En çok verilen cevap RENO VE PEJO'ymuş :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

bence bunun içi latitude ile aynı sistem. Allah bilir alt platform da aynıdır. Ortaklık mı var acaba?

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

İlk dikkat ettiğim direksiyonu oldu.Nihayet klasik direksiyondan vazgeçmişler.C4 ten sonra bu da farklı bir sürpriz oldu.

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
Satılmaya başladımı ki?

satışa sunulmuş bir yerde okudum..

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Mayıs için sipariş alıyorlar sanırım... Bu arada C-D segmentinden değişik bir opsiyon daha konuşulur oldu; Masajlı koltuklar :) yeni C4 tede var bunda da...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mayıs için sipariş alıyorlar sanırım... Bu arada C-D segmentinden değişik bir opsiyon daha konuşulur oldu; Masajlı koltuklar :) yeni C4 tede var bunda da...

ÖTV nin hakkını vermek için :bambam:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...