Mehmet Teoman Tuncel 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 (düzenlendi) Özellikle ağaç düşebiliri, hani bizde bir söz vardır taş düşebilir ayı çıkabilirden sonra eklenebilecek yeni bir kavram olsun diye çektim. Not: İlk kez foto eklediğimden diğer fotolarıda devamına ekleyeceğim. Eklenecek kota dolduğundan bahsediyor bunu pek çözemedimde. 20 Temmuz 2010 tarihinde Muhittin Tuncel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 aaa bizim oralar (pek gidemedik ama... gitmesekte, görmesekte o köy bizim köyümüzdür laylaylaylaylaaa ) Yorum bağlantısı
Cihan Toparlak 20 Temmuz 2010 Paylaş 20 Temmuz 2010 çok güzel yerlermiş inşallah birgün 4x4 alırsam gidecem ücra dağ tepelere Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 22 Temmuz 2010 Paylaş 22 Temmuz 2010 eşimde tatlıca köyünden gittim gerçekten çok güzel yerler... Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel 23 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2010 aaa bizim oralar (pek gidemedik ama... gitmesekte, görmesekte o köy bizim köyümüzdür laylaylaylaylaaa ) Hadi gelin köyümüze geri dönelim... çok güzel yerlermiş inşallah birgün 4x4 alırsam gidecem ücra dağ tepelere Bence 4x4'e pekde gerek yok. Altı yüksek orta halli bir araç bile yetiyor. Biz 6 kişi 2 küçük çocuk fiat albea ya sıkışıp o kötü yollarda gezdik. eşimde tatlıca köyünden gittim gerçekten çok güzel yerler... Ankara ya yakın olan bu kadar güzel yer azdır sanırım. (Tatlıca yeni adı sanırım eski adı süzey olabilir mi) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Temmuz 2010 Paylaş 23 Temmuz 2010 Ankara ya yakın olan bu kadar güzel yer azdır sanırım. (Tatlıca yeni adı sanırım eski adı süzey olabilir mi) Evet az, bende geçen haftayı Mengen' de geçirdim..Havası, suyu, ormanı aynıdır sizin oralarla...Küreden sonra Abana' ya gitmiştim ve o yol beni müthiş etkilemişti...Bulutların üzerinden giden bir yoldu adeta... Yorum bağlantısı
Mehmet Teoman Tuncel 23 Temmuz 2010 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2010 Bunu bir arkadaşım göndermiş beni güldürdü, belki cuma günü mesai bitimine doğru sizinde yüzünüzde tebessüm yaratır. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Temmuz 2011 Paylaş 24 Temmuz 2011 Ben de bir Araç'lı olarak herkesi bu taraflara davet ediyorum. Herkes bir "gerçek yayla" havası almalı. O tazeliği hissetmeli, sıcaklığın yüksek olmasına rağmen terlememeyi görmeli. Teşekkürler Muhittin abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts