İçeriğe Yönlendir

Klimaya Gaz Bastırdım, Hortumun Biri çok Terledi, Normalmidir. ?

Misafir

Recommended Posts

DÜn klimaya gaz bastırdım. denemek için açtım klimayı. klimayı açınca bi hortum aşırı terledi. klima gazı basan usta tıkanıklık var felan dedi ama içeri soğuk havada geldi. sakaryadaki ustalara güvenmek çok zor. ben ne yapmalıyım şimdi ?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Havalar sıcak hortumda soğuk olduğu için terleme normal; Klima düzgün çalışıyor demektir.. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Havalar sıcak hortumda soğuk olduğu için terleme normal; Klima düzgün çalışıyor demektir.. :)

Ben yazıyordum bunu... Baktım, Ersen mesaj yazıyor görünüyor, kesin bunu yazacaktır dedim :good1:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Klimanın soğutması tatmin ediyorsa hiçbirşey yapmanıza gerek yok.. Korkmayın patlamaz birşeyler..

Yorum bağlantısı

Sakarya'da bildiğiniz iyi usta var mı ? Ya da siz Sakarya'ya yakınmısınız ? gelsem yardımcı olur munuz?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ben yazıyordum bunu... Baktım, Ersen mesaj yazıyor görünüyor, kesin bunu yazacaktır dedim :)

Klima zamanında epey uğraştırmıştı beni ; Master yaptırdı ford sağolsun :good1:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ben Bursadayım ama klima hortumu terliyor diye bukadar yol gelmeye gerek yok dediğim gibi, soğutma normalse keyfini çıkartın aracın buz gibi :good1:

Tıkanıklık falan olunca soğutma performansı düşer..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ben yazıyordum bunu... Baktım, Ersen mesaj yazıyor görünüyor, kesin bunu yazacaktır dedim :)

Konuyu şimdi gördüm, tam ben yazayım derken baktım ki yazılmış olduğunu yamışlar, ben de yazamadım yani :good1:

Yorum bağlantısı

bakımsız araç sahibi olunca bu durumlarda normal ugraşmamız.sabırla en iyi hale getirmeniz dilegiyle.forumun katkısı büyük tekrar tşk ediyorum burdan.

Yorum bağlantısı

Valla çok sağolun. Bu forum olmasa kesinlikle klimayı çalıştırmaz, yaptırmak için 250 kağıt para verirdim.

Yorum bağlantısı
Ferhat Özcan
(düzenlendi)

Benim klimada hafif bir gaz kaçağı var ama bulamadılar eskiden yaz başında gaz bastırdığım zaman bütün yaz idare ediyordu bu sene bir ayda gazı boşalttı.

Servis ön göğsün tamamen sökülüp bakılması gerektiğini bununda bir hayli maliyetli olacağını söyledi daha basit gidermemin bir yolu varmı acaba?

tarihinde Ferhat tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Benim klimada hafif bir gaz kaçağı var ama bulamadılar eskiden yaz başında gaz bastırdığım zaman bütün yaz idare ediyordu bu sene bir ayda gazı boşalttı.

Servis ön göğsün tamamen sökülüp bakılması gerektiğini bununda bir hayli maliyetli olacağını söyledi daha basit gidermemin bir yolu varmı acaba?

Renkli gaz basılıp kaçak görünür yerlerde bulunamadıysa ; göğüsün sökülmesinden başka çare yok..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...