İçeriğe Yönlendir

31 Temmuz Slalom Yarışı Ve 01 Ağustos Drag Yarışları

Eren Çiftçi

Recommended Posts

Eren Çiftçi

Tarih:01 Ağustos 2010 Pazar Zaman:10:30 - 13:30 Yer:Ankara Eski Hipodrom Drag.Ankarada oturup gıtmek istıyen varsa ben orda olucam.

Yorum bağlantısı
Emre Doğan

Bu hafta motor sporları açısından Ankara şanslı :( Slalom Yarışı ACity'de , Drag Yarışları' da Hipodrom'da (Eski Hpodrom) yapılacakmış. Slalom Yarışı'na yanılmıyorsam otomobilinizle katılabiliyorsunuz.

755f.th.jpg 776z.th.jpg

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

giriş ücreti varmı arkadaşlar yoksa herkese açıkmı bilen varmı.??

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Güvenlik riski olabilir.. Bence gidenler dikkatli olsunlar.. Tribünlerden inmesinler.

Yorum bağlantısı
Emre Doğan
Bana çok manasız geliyor drag. 400 metre git dur ( Hipodrom da 300 metre ) . Bir de sınıfları değiştirdiler, iyice sıkıcı oldu. Ama Ankara'da her zaman farklı oluyor drag. Seyirci rekoru Ankara'da. Ama şimdiki organizasyon eskisi kadar başarılı olur mu ? Bilemem. Ayrıca drag takvime alınmadığı için kimse de araç yapmıyordu. Kimler var ki ?

Arkadaşlar, şimdi farkettim. Yarışı ANOK düzenlemiyor. Güvenlik gerekçesiyle bence iptal edilir. :nazar:

Emre Bey, Tosfed düzenliyor bu sefer. Bakalım ne kadar başarılı olacaklar, pist aslında 400 metre ama daha önceki yarışlarda pistin sonunda duramayıp kaza yapanlar oldu. Ben MSky'ı merak ediyorum, (İsmail Çam'ın aracı) umarım yarışır. Ankara'dan katılan birçok Amerikan var ,onlar da yarışırlar diye düşünüyorum :)

giriş ücreti varmı arkadaşlar yoksa herkese açıkmı bilen varmı.??

En son yarışta 2 Tl ya da 3 Tl vermiştim tam hatırlamıyorum.

Daha önceki yarışlarda bolca gereksiz hareket yapan bir kitle vardı, bu yarışı da kaçıracaklarını sanmıyorum. Onlara dikkat etmek gerekiyor, özellikle çocuklarıyla gelmek isteyenler lütfen dikkat etsinler.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar
Hipodromda ücret almaları mümkün değil. Alsalar alsalar 300 kişiden alırlar. 10000 kişi de seyreder. :) Ama yazdığım gibi ANOK düzenlemiyor. Ne olacağı belli olmaz.

ben çok gittim şimdiye kadar giriş ücreti olduğunu görmedim. oto park hariç

Yorum bağlantısı
Emre Doğan

Boss gözümden kaçmış Emre Bey , Anok logosunu göremeyince organizasyonu direk Tosfed üstlenmiş sandım :good1: Önceki yarışlarda pist sonunda kazalar olmuştu, kırmızı bir Honda hatırlıyorum mesela, hızını alamayıp pist sonunda U dönüşü yaparken kötü çarpmıştı. İnşallah sorunsuz güzel bir haftasonu olur.

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik
Güvenlik riski olabilir.. Bence gidenler dikkatli olsunlar.. Tribünlerden inmesinler.

+

Başlığı görünce aklıma geldi birden 3-4 yıl önce Antalya'daki drag faciası.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...