İçeriğe Yönlendir

Renaultsport Megane 250 V Ford Focus Rs


Okyay Pay

Recommended Posts

Ali Elöver
Hööyyyttt. Karıştırma abi o kısımları şimdi :secret::fiuw:

Ya bak ben anladım zaten. Böyle alenen sadece Jitemciler tehdit eder.

Haki renkli kazağınla, güneş gözlüğünden belli, operasyondan yeni gelmiş çekmişsin resmi. Efeler Taburundan mısın sen ? Söyle hadi ben yabancı değilim Yüksekova'da bulundum ama simaen yabancı geldin bana.

Değilim tabi. Kötüye kötü, iyiye iyi demek suç mu? A küp üçlüsü de güzelmiş ehi ehi.

Suç değil tabi, Ford kötü Fiat daha kötü, suç mu şimdi bu ? Ama T-jet hepsinden iyi.

Evet çetesiniz siz, 3A'lar A Küp, nasıl istersen öyle kodlayalım sizi.

Ne bileyim, ben de yazmış oluyorum birşeyler o yüzden bana da söylendi sanıyorum. Ama bundan sonra alınmam üstüme.

Canın saolsun, alınma tabi, desemde alınma. Forum burası er meydanı değil. Savaşmaya gelmedik fikir alışverişi yapıyoruz.

Tabi senin canın hemen çatışma ister, vur-kır ister ama yok burda biz klavye ile medeniyet çerçevesinde kapışırız.

Kullanmadığım ya da bir şekilde hakkında net bilgi sahibi olmadığım arabaya yorum yapmam. :i-ih: Hiçbir zaman Palio ile Punto'yu kıyaslamadım. :i-ih: Kıyaslayana da gülerim. :) Punto'ya niye güvenmediğimi de anlattım. (havayastığı meselesi). Fiat bunun gibi saçma sapan şeylerden insanın başını ağrıtmayı bıraksın gider alırım. Ama güvenemiyorum, güvenmemekte haksız da değilim sanırım.

Bak arabama markama laf atma, yemin ederim asarım üstümdeki medeniyet kıyafetini, yeminimi bozarım Jitemcisin vs dinlemem taratırım seni.

Ekle abi ekle. İki saatte yazdım o yazıyı. Kafam şişti yazana kadar. Emeğe saygı :rofl:

Eline sağlık, literatüre eklettim. Emeğe saygı +1000 rap gücü.

O konuyu hiç açma abi. :angry: Aklıma geldikçe ellerim titriyor sinirden. :angry: Unatlar adam gibi iş yapsın da ben de aynı şey için elli sefer gitmeyim. :angry:;):)

Ben bilmem, bak ağzınla ele verdin kendini. Demek birliktiniz, çıkar çatışması yaşadınız, herkes kendi payına razı olmadı işte böyle düşman oldunuz.

Vurucan mı onlarıda ? Bomba mı atarsın, Umut Kitapevi gibi uçurursun dimi servisi ? :D

Yok be abi. Yeni arabamı seviyorum ama daha önce de söyledim. Benim gönlümde yatan 1-Passat, 2-Accord'tu. (sonradan Superb'yi de ekledim listeye) Ama onların temizine param yetmiyordu. Ford'a bakmıyordum bile. Ne marka modellere baktım bir bilsen. En çok da Alfa'ya baktım. Beğenmediğim Fiat'ın Stilo'suna, Volvo S40'a, vs. liste uzayıp gidiyor ama Ford yoktu bunların arasında. 2004 model 21.000'de araba bulsan sen ne yaparsın abi. :unsure: Ben de onu yaptım aldım arabamı. Sürüşü hoşuma gidiyor. Sert süspansiyon severim, arabanın kasası yatmıyor, önden dalma yapmıyor, çok geniş, donanımlı, güvenli vs. o yüzden hoşuma gitti. Ama şu yol sesi bütün cazibesini alıp götürüyor. Gerçi benim lastiklerden de olabilir bilemiyorum. Hep de söylüyorum bu yol sesi işini halletmedikleri sürece Ford biraz zor bir daha. Sürüş dinamikleri ne kadar mükemmelse, ses alması ve bir de iç plastik aksamı o kadar kötü (Passat ile kıyaslayınca, yoksa fena değil). Bunlar da cazibesini azaltıyor. Ama yine de seviyorum arabamı. Bu paraya ancak bu kadar olur. Daha iyisini alana kadar en iyisi bu.

Yok araban çok güzel hakketen, maşallahı var. Bende bulsam öyle temiz alırım. Parasına göre fazla fazla bir araba.

Abicim gazlıyorsun milleti, ondan sonra ortalık karışıyor. :) Ne demek istediğimi yazsam yine yanlış anlaşılır, kimsenin kalbini kırmak istemem. O yüzden bırak ben de kalsın. Ama ısrarcıyım, çok kolay Ford fanatiği etiketi yapıştırılıyor, ama aynı özen başkalarına gösterilmiyor. Sadece böyle yakıştırmalar yaparken biraz daha dikkat etmek lazım. Elin arabası için kalp kırmaya gerek yok.

Sen de Allah'a emanet ol. :good1:

Çok ayıp, ne gazlaması ? Ben sadece efektif performans ve yol tutuş üstüne konuştum. İnsanlar galeyana geldi.

Sonra inanmayanlar için ufak test yaptık, saolsun Gökhan ziyadesiyle onayladı, yok hala binbir laf :)

Sensin asıl milleti benim üstüme salan, provakatör adam. :unsure:

Amin cümlemiz :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Abi böyle şeyler yazıp da sıkıntıya düşürme beni. Görüp de ciddiye alan olur falan. İşimizden gücümüzden olmayalım sonra. Google'da adımı arattırdım geçen bu forumda yazdığım herşey çıktı. Ben ne yapmışım böyle dedim, sonra da amaan olan olmuş nasılsa dedim takmadım. Ama zora düşürme beni. O kazak şu anda karşımda askılıkta asılı duruyor. Gözlük de arabada torpido gözünde. Ama fotoyu çekeli çok zaman oldu. Şimdi kazağın içinde fotoğraftaki gibi atletik durmuyorum. Epey göbek yaptım o zamandan bu zamana. :lol2:

Ben bilmem, hamama giren terler. Hem ajanım diyorsun tehdit saçıyorsun, hemde forumda sayfa sayfa yazıyorsun, arabanın modelini lokasyonunu koyuyorsun. Madem deşifre olmak istemiyorsun sildir kendini kod isminle üye ol. Mesela Mr. Brown diye ol, çakmaz kimse :lol2:

Yok abi sıkıldım artık ekşından. Artık masa başındayım. Huzur arıyorum artık. :lol2:

Eee terfi ettin sonunda demi ? Aldılar seni dağ kadrosundan, yeter dediler Ahmet kıyım yapıyor eline sazı alınca.

Şimdi masa başında ne yapıyorsun ? Hoş senin facebook'ta bu resimlerini gördüm ama anlam veremedim ? Bunlarla mı uğraşıyorsun masa başında...

Abi damarıma basma. İki aydır bir kapı değişimi için uğraşır mı insan. Ben uğraşıyorum. Kapı değişti, bu seferde değişen kapıdan su aldı içine. Gittim servise baktırdım, içindeki naylonundan dediler (bence takmayı unuttular ya da baştan savma taktılar). İyi kapıları da ayarlayın, ön panjur öne gelmiş, kaputu açarken zorlanıyorum dedim (bu da tamponun köşesindeki küçük bir kısmı boyadıktan sonra servisten aracı aldığımda başıma geldi, daha önce yoktu), diğerleri yapıldı mı bilmiyorum ama, arabayı almaya gittiğimde (akşam saat 5.30) ön panjura dokunmadıklarını gördüm. Ben söyleyince çocuk yaşta bir arkadaş geldi, anahtarı taktı ileri geri iteliyor, başka birşey yapmıyor, gittim ne yapıyorsun dedim, tamponu yukarı doğru kıracakmış gibi kanırtıp "ağabey tamponu böyle yukarı kaldırmamız lazımdır" diyince bende kayış attı. Ver anahtarı dedim, ustaların yüzüne fikirlerimi ilettim ayrıldım oradan. Elli seferdir kapıları ayarlayın diyorum, hiçbirşey yapmıyorlar ayarladık diye veriyorlar arabayı. Çok tepkiliyim bu duruma. İşini adam gibi yap da aynı şey için bir daha gelmeyim... :unsure:

Hele bir de LPG maceram var ki evlere şenlik... :angry:

Oh oh, maşallah agresif asker seni, geberteydin hepsini keşke :lol2: Senin gibi adama bu yapılır mı... Bombala onlarıda :lol2:

E sen diyorsun ya abi. Provakeyşın benim işim.

Sonunda itiraf ettin, hemde nette. Hadi bakalım Disko'ya :D

Yine dayanamadım bir sürü şey yazdım. İnşallah birileri bunları okuyup da yanlış anlamaz.

Yazımın başına dizilerdeki gibi: "Burada adı geçen kişi, kurum ve olaylar tamamen hayal ürünüdür" diye yazsa mıydım acaba :angry:

Yanlış anlayacak bişey yok, tanıdı ve tanayacak herkes Ahmet kıyak'ı google üstünden :) Kimse sana yamuk yapmaz artık.

Hatta git o servise ver Mondiyi, al 2011 TDCİ otomatik full Mondeo Tit, farkı sorana üstü bende saklı, alabilen gelsin alsın de...

Hayal yok, hepsi itiraf.com

Yorum bağlantısı
Onur Demirer
Onur sence Fiat fanatikliği yapılıyor mu bu forumda ?

Eğer cevabın evet ise bence kişileri ve ne demek istediklerini anlaman lazım derim :good1:

10 araçtan oluşmadığını tabiki biliyoruz orda nerde bu araçlar derken bile anlatılmak istenen başka bir şey olaylara yüzeysel bakma , hani şöyle derler ya '' anlayana'' diye demek istenen o orda :)

Bu arada ;

Bir çok şey yazmıştım ama sildim şimdi , neyse Ali abinin ne demek istediğini anlıyamıyorsunuz ; Fiat en iyi demiyor bunu bilin , altınızdaki aracın boyu bu ölçüsü bu diyor bunu kendi bindiği araçları örnek göstererek anlattığı içinde yanlış anlıyorsunuz.

Ben kisiler arasinda ne oluyor pek takip etmiyorum, o yuzden olaydan biraz uzak olabilirim. Ote yandan karsilastirma bolumunde bilimum degisik baslikla baslayip Fiesta-Grande Punto karsilastirmasi olarak devam eden o kadar konu var ki, benim anlamadigim bu :unknw:

Sadece Ford fani olan bir forumda boyle bir sey olacagini sanmiyorum, sonucta tartisma karsilikli.

Bu konuda da zaten Ali Bey 13. iletide Fiat-Ford olayina gireli beri GTR, EVO derken konunun baslikla ilgisi kalmadi. Ben de ilk iletimi 100 surucu otomobili konusunda attim ornegin.

Bilmiyorum karsilastirma konularinin makus talihi budur belki :D

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Aman boşverin Ford'un bi sefer diğerlerinden class farkı var :)

Değil 1.4tjet, 0.5tjet yapıp focusu geçse marka imajını değiştiremez :p

Mısralarımı şu sözlerimle sonlandırmak isterim :p

Fiat'a altın motor taksan fiat gene fiat'tır :p

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Reno da Ford da boş,hatta toyoto bile. :blink:

Do Do Doğan Lee

Do do Doğan Lee

Girerim senle her deliğee,Doğan Lee.

:crazy::p :lol2: :s:dance3::vreka:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar
(düzenlendi)
İşte benim karşı olduğum bu ön yargı.Eğer ciddi iseniz.

sabredin 0.9cc twin air motor geliyor ilk etapta 500 lerde kullanılacak 2500 devirde 145nm tork ve 85 hp civarı beygirle atmosferik focusa emin olun kafa tutacak.

Valla ben çok mutluyum eşeğimle.Jant kapaklı benzinli aynı segment bir Ford kullanacağima ağzına kadar güvenlik,konfor ve aksesuar donanımlarıyla dolu 290 nm torklu segment arkadaşından iç ve dış dizaynda daha yakışıklı,motor ve yol sesinden daha sessiz,ncapta daha başarılı bir Fiat kullandığım için.

Ciddi olarak verilmiş bir cevap değildi.

Ama fiat bana hala iyi bir his vermiyor. Kesinlikle kalkıp araca iyi yada kötü demiyorum. Sadece bana o hissi vermiyorlar.

Aracınız çok iyi olabilir yada çok kötü de olabilir ama bana, kişisel olarak arkadaşların araçlarına tüü kaka demek yakışmaz. Sonuçta araç sizin, siz kullanıyorsunuz ve sizin beklentileriniz karşılıyor. Kimsenin hevesini baltalamak istemem.

Eğer öyle birşey yaptıysam da özür dilerim.

Bide sorarlar adama sen ne kullanıyorsun diye :angry: Ben şu anda araç kullanmıyorum ama eski aracım dizel fiesta yani sizin aracınızdan iyi bir araç değil :keyifli:

tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Kavuk
..Dediğiniz gibi şu an C segmentte fiyat performans yüzdesi en yüksek araçlardan biri 44000tl ye 120 beygirlik 1.6 dizel aklınıza gelebilecek tüm paketler ve skydome(açılır cam tavan) dahil alınabiliyor.

Focusta Titanyum x pakete esp eklediğimizde ortaya 51500 gibi bir fiyat çıkıyorki hala eksik donanımlarda bulunabiliyor.aradaki 8000tl gibi bir fark bence çok büyük bir fark.

Hocam hesapta bir hata olabilir mi? 44 lira opsiyon eklenmemiş hali. Skydome, esp vs opsiyon ile alınıyor. Tüm opsiyonları ekleyince fiyat focus ile aynı çıkıyor. Gerçi bu donanım şu an focusda hayal gibi. Fiat'a doğru bir meyil gördüm kendimde :unsure:

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...