Yasin Hezenci 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Araç ford transit 2008 model. Teybi değiştirirken sanırım kablolar değdi. sonra sigortada 15 numaralı sigorta atmış dediler değiştirdik.Geçen gün gene yapmış. Babam be-pa (ford yetkili nevşehir servisi) oraya götürdüğünde bunlar çin malı abi bozulur zamanla demişler. Motoru hariç herşey çin malı demişler. sizce ne yapmalıyım ne kadar doğru başka bu hareket etmemesi nerden kaynaklanıyo olabilir. (Tüm Göstergeler hareket etmiyor) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Eee.. çözüme ne diyor.. Türk malı gösterge mi takacakmış... Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 (düzenlendi) Eee.. çözüme ne diyor.. Türk malı gösterge mi takacakmış... Tesisatı bozmuşlar heralde işin içinden çıkamayınca kaçamak cevap veriyolar. 9 Ağustos 2010 tarihinde Salim ?mamo?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 Servis, sağlam sallamış Made in USA damgalı 1 adet ürün görmüş mü acaba? Yorum bağlantısı
Yasin Hezenci 9 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 9 Ağustos 2010 sigorta atmış olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 sigorta atmış olabilir mi ? Sigortalar da çin malı Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2010 Paylaş 9 Ağustos 2010 teyp hala çalışıyorsa göstergeye giden tesisata bakın soket yuvasında oynama olabilir.teyp + ucu ayrı gelir genelde,eger ugraşmayıp gögüs altından + ucu aldılarsa kesin hata vardır buda sigortayı attırıyodur.teyp için ugraşılan tesisat bölümüne iyice bakılmalı.degişen sigortanın amperine iyice bakılmalı derim.soketlerde hata var gibni oynadıkca ark yapıyor olabilir. servis harbiden iyi sallamış.baştan savmışlar bu kadar olur yani.. Yorum bağlantısı
Yasin Hezenci 12 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2010 dün be-pa ford servisine götürdük. Bilgisayara bağladılar felan baktılar.Bulamadılar.Sigorta da olsa araba çalışmaz felan dediler. Göstergeler sorunlu olabilir dediler. Dün arabayı çalıştırdık göstergeler gitti.Yolda servise giderken çalıştı Gene olursa adam beni çağırın hemen bilgisayara oldugu yerde bağlayım dedi. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Ağustos 2010 Paylaş 12 Ağustos 2010 bu bilgisayar nerde ne oluyor hemen biliyor galiba. Askerde araçlarımıza GESTAY-B formülünü uygulardık. Kablo temassızlığı gibi duran bir arızayı bilgisayar ile çözmeye çalışan bir serviss bana güvenilir gelmedi açıkçası. Yorum bağlantısı
Yasin Hezenci 27 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2010 arada çalışıyo arada çalışmıyo Yolda giderken birden çalışıyo :lol: Ne yapacaz abilerim bi akıl verin ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Servis ne dedi.. Bi açıklasan.. Serviste hangi usta baktı.. Sanayide kime gittin... ? Yorum bağlantısı
Yasin Hezenci 28 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2010 be-pa da arslan usta baktı. Fakat o da bulamadı bilgisayara bağladı bişey gözükmüyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ağustos 2010 Paylaş 28 Ağustos 2010 Servis, sağlam sallamış Made in USA damgalı 1 adet ürün görmüş mü acaba? Abi geç oldu ama yazmam lazım ben gördüm çakmaklık made in usa yazıyodu Allah var adamlar iyi çakmak yapmışlar Gevçek olan tutma yerlerini sıklaştırdım az kalsın kendimi yakıyordum o derece iyi fırlıyor yerinden. Yorum bağlantısı
Yetkin Akın 28 Ağustos 2010 Paylaş 28 Ağustos 2010 gestay b ne ya? Askerlikte geçerlidir bilakis üzerine taşıt zimmetli olanlar için. Açılımı gözle kontrol elle kontrol sıkıştırarak kontrol etmek ayarlamak yağlamak Bütünle Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 28 Ağustos 2010 Paylaş 28 Ağustos 2010 Askerlikte geçerlidir bilakis üzerine taşıt zimmetli olanlar için.Açılımı gözle kontrol elle kontrol sıkıştırarak kontrol etmek ayarlamak yağlamak Bütünle T ne peki? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Ağustos 2010 Paylaş 28 Ağustos 2010 T ne peki? T = Temizle Ben tamamla gibi hatırlıyorum, gerçi Man kamyonumu 16 ay hiç görmedim...:lol: Yorum bağlantısı
Recommended Posts