Murat Korumaz 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 herkese selamlar arkadaslar benim arabanın sol arka süspansiyon sonunda iflas etti gecen sene yag kacagı oldu kesildi sonra bende dikkate almadım havalar ısınınca cok yag kacmaya basladı gecen hafta sonunda yag bitti sanırım kompresör sürekli calısıyor ve yag gelen yerden hava kaçırıyor o yuzden bende kilitledim süspansıyonu oyle kulanıyorum şimdi kafamın takıldıgı bir iki şey var iki bunun tamiri oluyormus ama bana körüklümü diye sordular ilk sorum bu ikincisi tamiretiren varmı varsa memnunmu ilerde sorun yaratırmı e baydan baktım hazır kitler var ama ondada şöyle bir sorun var ya 4 dü de havasız yada 4 dü de havalı şimdi aracın altına yatım benım onler havasız arkalar havalı boyle bişey mümkün mü yoksa ilk sahibi bir sorun olmuşta ucuzamı kaçmıs Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Belki yanlış olabilir ama benimki yük mük birşeyler olduğunda veyahut araç çalıştırdıktan sonra veyahut stop ettikten sonra arka taraf inip kalkıyor, cırtt corttt diye sesler çıkartarak. Bir de sola doğru hafif yatık duruyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 1. yağ gelen yerden hava geliyor cümlesine bakınca, sapla saman birbirine karışmış (yazı ile anlatması zor) 2. Tüm Explorer lar (Türkiye) önler normal, arkalar seviye ayarlıdır. 3. Teşhis-tamir için Elmadağda Osman var 0212 230 48 41 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 1. yağ gelen yerden hava geliyor cümlesine bakınca, sapla saman birbirine karışmış (yazı ile anlatması zor)2. Tüm Explorer lar (Türkiye) önler normal, arkalar seviye ayarlıdır. 3. Teşhis-tamir için Elmadağda Osman var 0212 230 48 41 Abi benimkini VIN numarasından sorgulattığım zaman kentaki emerika çıkıyor Ne edecem ben ozaman Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos 2010 Paylaş 10 Ağustos 2010 Explorer zaten Kentucky fried chicken gibi, başka yerde üretilmiyordu. Yorum bağlantısı
Murat Korumaz 11 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2010 Explorer zaten Kentucky fried chicken gibi, başka yerde üretilmiyordu. evet çaglar abi dedigin gibi onler ayarsız arkalar ayarlı aynı ses araba ıstop ettıkden 10 sn sonra felan arkaları dengeye getırıyor tamir yaptıran olmamıs sanırım o konuda bir bilgi gelmemiş aslında aklımda uygun fıyata olursa tabi 4 dünüde deyişmek var 10 yıldır mutlaka bir cokme yada sertlesme gibi bir sorun olmustur sanırım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ağustos 2010 Paylaş 12 Ağustos 2010 Bence olmamıştır, paraya yazık olur derim. Yorum bağlantısı
Murat Korumaz 18 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2010 Bence olmamıştır, paraya yazık olur derim. bende aynen böyle düsündüm aradım ve sonunda buldum arka iki süspansiyon u da deyiştim sureklı alış veriş yaptıgım tor oto nun stoklarında varmıs çifttini 500 dolar +kdv ye aldım dün de taktırdım allahıma bin şükür:) Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Fiyatlari okudukca sasiriyorum yahu...arka aksin süspansiyonlari ebay de 100€ nun altinda benim bildigim....arkadaslar kullandigimiz arac her ne kadar exotik sayilsada yedek parcalarini Ford tan almadiginiz sürece internette bi arastirin derim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Fiyatlari okudukca sasiriyorum yahu...arka aksin süspansiyonlari ebay de 100€ nun altinda benim bildigim....arkadaslar kullandigimiz arac her ne kadar exotik sayilsada yedek parcalarini Ford tan almadiginiz sürece internette bi arastirin derim Çok Çok haklısın enişte bey Aha bugün geldi ürünlerim. 3000 TL ye çıkan maliyeti indirdim geldim 700 liraya Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 Parça, resim ve fiyatları dahilinde küçük bir örnek full rot rotil takımı ve fren takımı Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 19 Ağustos 2010 Paylaş 19 Ağustos 2010 Abi ne gerek var otosana veyahut başka yerlere bile bile güzel paralar bayılmaya Aklıma yanıyorum önceden oralardan alışveriş yaptığım için Yorum bağlantısı
Serkan Çok 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 İnsan okadar parayı bayılmaya başlayınca bir anda araştırmacı ruhu ortaya çıkıveriyor. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 İnsan okadar parayı bayılmaya başlayınca bir anda araştırmacı ruhu ortaya çıkıveriyor. Yakında ithalatına bile başlayabilirim abi P: Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Lakin Çağlar abicim ön sipariş usulü çalışıyorum bilgin olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts