İçeriğe Yönlendir

Anlayamadığım Konular


Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

Arkadaşlar biliyorsunuz ki yeni üyelerden biriyim ama forumda okumadığım konu kalmadı gibi kafamı karıştıran birkaç konu var sizin deneyimlerinizden ve bilgilerinizden faydalanmak isterim.

bildiğim kadarıyla focusta ghia 2008 den sonra çıkmadı şimdide collection donanımı mevcut ghia donanımı şuan hangisi olmuş oluyor bakıyorum elektronik klima falan sony sistem var ama şuan sadece titanyum da var diğerleri manuel ve başka bir marka müzük sistemi bu konuyu bana açıklayabilirmisniz acaba.Gelelim diğer bir konuya araç fiyatları hakkında uzun süredir belirli başlı siteleri takip ediyorum ama 2 el fiyatları oldukça fazla geliyor bana başka bir konuda yazdığım gibi yeni bir tarihte collectionu 36.000 e almış biri az önce yeniden 2010 ikinci ellere bakıyorum 36 nın altında ikinci el yok bu nasıl oluyor anlamadım gitti.hatta 39 yazan bile var.aynı durum ghia lar içinde geçerli aşağıdaki linke bakın 2008 35.5 istemiş bayilerin fiyatları kırmaları yeni kasa için geleceği içinmi yoksa gerçek değerleri zaten böylede satan insanlar mı faiş fiyatlar istiyor.

Şimdi benim için çok önemli olan asıl soru araca büyük bir aksilik olmadığı sürece 5 yıl binmeyi düşünen biriyim 2010 collection 2. el değeri nedir düşük kilometre sıkıntısız bir araç için kaça alabilirsem iyi bir fiyata almış olurum yada sıfır almak mı mantıklı zorlayarak belki o fiyatlara çıkabilirim 36 civarı yani.Sizleri sıkmamak için çok fazla uzatmak istemiyorum zaten kasa değiştirecek bir araç için bu kadar para bağlamak yerine kasa çıkana kadar beklemek dahamı mantıklı fiyatlar yılbaşına doğru biraz daha düşebilirmi bununla ilgili okuduklarımda forumda stoklara göre düşebileceğinide düşmeyebileceğinide yazmışlar ama bana illakı 1-2 hatta daha fazla miktarda iner gibi geliyor.

biraz karışık bir mesaj oldu ama kusura bakmayın

Yorum bağlantısı
Akan Belen
bunun gibi ilanlar kafanızı karıştırıyor değil mi?

sıfırı 36500

2.eli 39000

evet aynen öle bu ilanı bende görmüştüm mantığıma bir türlü sığdıramıyorum açıkçası :)

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Bu saçmalığı anlamak mümkün değil, alıcı değilde "saftrik" arıyo bunlar. Kuvvetle muhtemel ödeyecekleri faizide ekleyip öyle fiyat belirliyorlar. Ya tutarsa hesabı.. 2. nedende ilan vermek bedava! Uçuk fiyatlı abuk ilanları baz alıp benimkide eder diyorlar. NŞA 2. el araç 10 km'de bile olsa 2. eldir. 0'ından 3.000 - 5.000 düşük olacakki anlamı olsun. Bence siz 0 km collection alın. Çok yerinde bir karar olur bence..Hazır fiyatlar düşükken. Yeni kasa 40.000 TL nin üzerinde olacaktır. Muhtemelende kasanın oturması 1-2 yılı bulacaktır. 5 sene sonra durumu değerlendirirsiniz. 0 km araç almanın huzurunu yaşayın..

Allah gönlünüze göre versin..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bu ilanların çoğu ya tutarsa hesabı veriliyor..

İlanların % 20 lik kısmını hiç dikkate almamak lazım..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...