Mert Yeldan 12 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 12 Ağustos 2010 İftara 15 dakika kala geçti Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 18 Ağustos 2010 Paylaş 18 Ağustos 2010 İftara 15 dakika kala geçti Aslanım niye haber vermedin önce, gelir seni korkuturdum ömür boyu tekrarlamama garantisi vardı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2011 Evet başımın belası yine geldi.. 1 saattir hiçkırıyorum ve orucum Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 24 Ağustos 2011 Paylaş 24 Ağustos 2011 (düzenlendi) Vesile ile benim de foruma bir hizmetim olsun, epeydir uyguladığım hıçkırık geçirme taktiğini vereyim. Nefesinizi tutuyorsunuz aynı anda gözlerinizi kapatıp, başparmaklarınızın parmak izi göz kapaklarınıza gelecek şekilde, gözlerinize hafifçe bastırarak 30-45 saniye kadar bekliyorsunuz. Hıçkırık filan kalmıyor. İlk seferde işe yaramazsa baskı şiddetini biraz arttırarak ikinciyi deneyin. Bir yerde okumuştum, yıllardır uygularım işe yarar. 24 Ağustos 2011 tarihinde Fazl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2011 Dediklerinizi yaparken bile hıçkırdım Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 24 Ağustos 2011 Paylaş 24 Ağustos 2011 Söylemeyi unuttum. Bunu yaparken başparmaklarınız en aşağıda serçe parmaklarınız en yukarıda olması lazım. Başparmak haricindeki parmakların başın arkasında kulakların arkasını tutuyor olması lazım. Tarifi zor ama yapması kolay Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2011 2 saat once fılan gectı sukur Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ağustos 2011 Paylaş 24 Ağustos 2011 Evet başımın belası yine geldi..1 saattir hiçkırıyorum ve orucum Dediklerinizi yaparken bile hıçkırdım 2 saat once fılan gectı sukur Muhtemelen mide hastasısınız ve ilk sinyallerini veriyor. Hıçkırık, midenin yaptığı bir reflekstir. Tecrübe ile sabittir Yorum bağlantısı
Tahir İlter 24 Ağustos 2011 Paylaş 24 Ağustos 2011 Muhtemelen mide hastasısınız ve ilk sinyallerini veriyor. Hıçkırık, midenin yaptığı bir reflekstir. Tecrübe ile sabittir Ayrıca kalp rahatsızlıklarının habercisidir. Tabi inatçı ve geçmeyen hıçkırıklarda, hıçkırığın altında genelde aritmi veya damar sıkıntıları yatar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts