Misafir 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 Arkadaşlar abilerim uzun süredir gerek Sistem uzmanlığı kursu, sertifika sınavları gerek işlerim dolayısı ile tatile çıkamamıştım. Bizimkiler yazlık sezonunu Şubatta açmış olmalarına rağmen, ben daha anca vakit bulup gitme fırsatı yakaladım. Ramazan'da olsa dinlenmek şart, bir süre aranızda olmayacağım. Tatilde teknolojiden ve telefondan uzak durup bol bol dinlenmek istiyorum. İzmir'in şirin ilçesi Dikili'ye gidiyorum. Eylül başı gibi dönerim heralde sağlıcakla kalın. Yorum bağlantısı
Onur Demir 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 İyi tatiller Burak, güzeldir bizim buralar... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 İyi tatiller Burak, eğlenmene bak... Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 İyi tatilller de buralara gelseydin ya kardeşim. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 Dikili den yeni döndüm. Allah sizi sıcaktan korusun. Dediklerine göre böyle sıcak görülmemiş. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Ağustos 2010 Paylaş 15 Ağustos 2010 Hayırlı yolculuklar Burak kendine iyi bak iyi vakit geçirmene bak. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ağustos 2010 Paylaş 16 Ağustos 2010 iyi tatiller izmirde sıcaklar çok bunaltmaz umarım Yorum bağlantısı
Engin Özarı 17 Ağustos 2010 Paylaş 17 Ağustos 2010 Arkadaşlar abilerim uzun süredir gerek Sistem uzmanlığı kursu, sertifika sınavları gerek işlerim dolayısı ile tatile çıkamamıştım. Bizimkiler yazlık sezonunu Şubatta açmış olmalarına rağmen, ben daha anca vakit bulup gitme fırsatı yakaladım. Ramazan'da olsa dinlenmek şart, bir süre aranızda olmayacağım. Tatilde teknolojiden ve telefondan uzak durup bol bol dinlenmek istiyorum. İzmir'in şirin ilçesi Dikili'ye gidiyorum. Eylül başı gibi dönerim heralde sağlıcakla kalın. Bugün salı, Meshur dikili pazarına gittiniz mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2010 Paylaş 27 Ağustos 2010 Bugün salı, Meshur dikili pazarına gittiniz mi ? Gittim, evet çok sıcaktı. Ama bir okadar da güzel. Neden bilmiyorum ama izmir bir başka güzel. Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts