İçeriğe Yönlendir

Tatile çıkıyorum...


Misafir

Recommended Posts

Arkadaşlar abilerim uzun süredir gerek Sistem uzmanlığı kursu, sertifika sınavları gerek işlerim dolayısı ile tatile çıkamamıştım. Bizimkiler yazlık sezonunu Şubatta açmış olmalarına rağmen, ben daha anca vakit bulup gitme fırsatı yakaladım. Ramazan'da olsa dinlenmek şart, bir süre aranızda olmayacağım. Tatilde teknolojiden ve telefondan uzak durup bol bol dinlenmek istiyorum. İzmir'in şirin ilçesi Dikili'ye gidiyorum. Eylül başı gibi dönerim heralde sağlıcakla kalın. :durbunlu:

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Dikili den yeni döndüm. Allah sizi sıcaktan korusun. Dediklerine göre böyle sıcak görülmemiş.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı
Arkadaşlar abilerim uzun süredir gerek Sistem uzmanlığı kursu, sertifika sınavları gerek işlerim dolayısı ile tatile çıkamamıştım. Bizimkiler yazlık sezonunu Şubatta açmış olmalarına rağmen, ben daha anca vakit bulup gitme fırsatı yakaladım. Ramazan'da olsa dinlenmek şart, bir süre aranızda olmayacağım. Tatilde teknolojiden ve telefondan uzak durup bol bol dinlenmek istiyorum. İzmir'in şirin ilçesi Dikili'ye gidiyorum. Eylül başı gibi dönerim heralde sağlıcakla kalın. :)

Bugün salı, Meshur dikili pazarına gittiniz mi ?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bugün salı, Meshur dikili pazarına gittiniz mi ?

Gittim, evet çok sıcaktı. Ama bir okadar da güzel. Neden bilmiyorum ama izmir bir başka güzel. Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. :unsure:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...