İçeriğe Yönlendir

Şaalepspor 2010-2011 Sezonu

Amaç Keskin

Recommended Posts

Onur Demir

Ahhaaa, yemin ederim benim aklıma gelmiştİ böyle bişey. Tam ben konu açayım diyodum benden önce davrandın.

Bence aynı yer aynı saat uygun gibi. Otopark sorunu yok, tesis güzel, havadar, sezonu erken açıp geç kapatabiliriz orda yaparsak yine.

Yorum bağlantısı
Onur Demir
Hayırdır iftar tutmadı, maça mı sardınız? İzmir toplanamaz (bu aralar) :)

Sen rahat ol Hakan Abijim, toplantının hertürlüsünü yaparız biz :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir
yer guzeldi zaman konusu konusulabilir fikirleri bi görelim :rolleyes:

Senden başlayalım mesela fikir almaya :good1:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

İnan istersen 02 03 yapalım benim devriye nöbetim bittimi maça başlarız bana uyar :p

Diğer gün çalışacak insanlarıda düşünün lütfen :i-ih:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

En son maçımızda cuma aksamları zor oluyor, cuma günümüz ölüyor vs konusmalarımız oldu. O yüzden başka gün yapalım diye düşünmüştük. Ancak 2 yıldır fire vermeden cuma günleri maç yapabiliyoruz. Başka güne alıp riske atmaya gerek yok :i-ih: tabi önce sahanın durumunuda sormakta yarar var. Bi arayıım bakim

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Şimdi sahayı aradım, 17eylül den itibaren baklamak kaydı ile cuma akşamları 22:00 - 23:00 arasını opsiyonladım yarına kadar. Yarına kadar abonelik formunu doldurmam ve 1maçlık ücreti yatırmam kaydıyla 17eylül cuma ve sonraki her cuma 22:00 - 23:00 arası pınar sahası bizim olacak :i-ih:

Yarın gün içerisinde arayıp gün ve saati degiştirebilirim dedim.

Bence acele edip 1 ay sonra başlayacağımız maçların işini ayarlamakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Felaket bir organize, alkışlıyorum :)

Ya güzel kardeşim sen oralarda pek bi yalnız kaldın ama İzmir o kadarda uzak değil ıhıcık ilerde hadi gari sende gel :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Şuanlık cuma 22:00 - 23:00 arası için kesin teyit aldıklarım; Muhlis Öztürk, Sabri -Gürkan Güngör, Amaç Keskin, Cem Demirci ve Ben :)

Amaç Abi ve Sabri Abi ler için cuma harici bir gün zor olurmuş, 2 kaptanın olmadı maç olmaz. Geçtiğimiz 2yılda oldugu gibi yine Cuma günü paklar bizi.

O yüzden 17 eylül cuma 22:00-23:00 ilk maçımızı yapıyoruz :)

Ben yarın akşam sahaya gidip formu doldurup parayı yatırırım.

Abonelik parasında bana katkıda bulunmak isteyenler; vakıfkar bankası gazi bulvarı şubesi. Şube kodu:126 IBAN NO: TR360001500158007287352050 ONUR DEMİR adına desteklerini yapabilirler. Banka aracılığı ile Yapamayanlar için de maç saatinde, yanlarında fazladan kişi başı artık kaç tl düşecekse 100tlye tamamlayacakları bir ücret getirmeleri rica olunur. havale yada eft yapan arkadaslar bana burdan öm atarsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Burhan Düver
Şuanlık cuma 22:00 - 23:00 arası için kesin teyit aldıklarım; Muhlis Öztürk, Sabri -Gürkan Güngör, Amaç Keskin, Cem Demirci ve Ben :)

Amaç Abi ve Sabri Abi ler için cuma harici bir gün zor olurmuş, 2 kaptanın olmadı maç olmaz. Geçtiğimiz 2yılda oldugu gibi yine Cuma günü paklar bizi.

O yüzden 17 eylül cuma 22:00-23:00 ilk maçımızı yapıyoruz :D

Ben yarın akşam sahaya gidip formu doldurup parayı yatırırım.

Abonelik parasında bana katkıda bulunmak isteyenler; vakıfkar bankası gazi bulvarı şubesi. Şube kodu:126 IBAN NO: TR360001500158007287352050 ONUR DEMİR adına desteklerini yapabilirler. Banka aracılığı ile Yapamayanlar için de maç saatinde, yanlarında fazladan kişi başı artık kaç tl düşecekse 100tlye tamamlayacakları bir ücret getirmeleri rica olunur. havale yada eft yapan arkadaslar bana burdan öm atarsa sevinirim.

her şey güzelde biz bu hesabı yanlış yazarız o ne lan 20 rakam dur sayayım dedim şube kodu yok 24 rakam nasıl banka buuu sabri usta nerdesin kuruçay barosunu al gel

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Abi bu uzun olan ıban numarası :good1:

Sadece hesap numarası : 00158007287352050

şube kodu: 126

vakıf atm sinden giriş tuşundan, para yatırmaya bassanız hesap numarasını girseniz adım çıkar :D

Maç zamanı elden versenizde olur, yada acele etmeyin, yarın bi gideyim, belki bi ayar çekerim :p

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
her şey güzelde biz bu hesabı yanlış yazarız o ne lan 20 rakam dur sayayım dedim şube kodu yok 24 rakam nasıl banka buuu sabri usta nerdesin kuruçay barosunu al gel

Sen bacağını düzelttinmi maçlar başlayınca kaytarmak yok baro sana bileniyor haberin ola :kafa:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Bu sahaya evet diyorum ben de :D Hem senin boyun benden kısa :D

kiğılı takımları çekmişsin yine duyduğuma göre

bir ara şu havuzlu villanın anahtarını versene :)

cem de onur da manyak :)

Sen bacağını düzelttinmi maçlar başlayınca kaytarmak yok baro sana bileniyor haberin ola :futbolcu:

cem biley makinesinden ateş çıkartıyordu geçenlerde :)

Abi bu uzun olan ıban numarası ;)

Sadece hesap numarası : 00158007287352050

şube kodu: 126

vakıf atm sinden giriş tuşundan, para yatırmaya bassanız hesap numarasını girseniz adım çıkar ;)

Maç zamanı elden versenizde olur, yada acele etmeyin, yarın bi gideyim, belki bi ayar çekerim :)

bu ne len, öss başvurusu gibi

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Netcen? Bi Baytok da sen mi buldun :D

cık, çiçek sulayacaktım ben :futbolcu:

adamcağız senelerce yanlış sekreteri gözüne kesmiş

genel sekreteri götüreceğine

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Millet sahayı bu aksam ayarladım, sözleşmesini doldurdum vs. Ücret konusundada kimsenin para göndermesine gerek kalmadı kredi kartından geçtim maç günü hallederiz, acelesi yok yani ;)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Millet sahayı bu aksam ayarladım, sözleşmesini doldurdum vs. Ücret konusundada kimsenin para göndermesine gerek kalmadı kredi kartından geçtim maç günü hallederiz, acelesi yok yani ;)

Teşekkürler Onur!

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

baslıyoz yani yine haaa özlemiştik yaa genç salepspor nerde görelim bakalım :blush:))

Yorum bağlantısı
Gürkan Güngör
baslıyoz yani yine haaa özlemiştik yaa genç salepspor nerde görelim bakalım :D))

biz burdayızda sen kayıplardasın abi :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...