Sabri Güngör 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 Erdoğan Kaptan, sen yanıma gel bankaya, burdan gideriz beraber. Önce Usta Eller sonra ordan halı sahaya geçeriz, ama dönüşte kim götürür bilemem Nası yani Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 1 Ekim 2010 Yazar Paylaş 1 Ekim 2010 Mevcutta hala eksik var mi ? Ona gore gelecegim, esofmanli veya esofmansiz . sen eşofmanlı ve çantasız gel Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 Bizim her maçımız öyle kaptanım. Gelenlerin ayaklarına sağlık. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 çok güldüğüm, keyifli bir maç oldu Bende gol kralı olsam çok gülerim Yorum bağlantısı
Cemal Koçyiğit 3 Ekim 2010 Paylaş 3 Ekim 2010 kendi kaleme atınca sevinmeleri 1dk sürdü. ve sabri abim sevinirken kendi kalesinde gördü golü, gülme komşuna gelir başına oldu Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 6 Ekim 2010 Yazar Paylaş 6 Ekim 2010 (düzenlendi) elleri görelim amaç erik burhan 6 Ekim 2010 tarihinde Ama tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 amaç erik burhan serkan cemal Onur Yasin Emre Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Yasin yan çizdi yine Şaka bir yana Şehir dışından misafirleri var. Ama Benim Taze partnerim Emir gelicek büyük ihtimal. amaç erik burhan serkan cemal Onur Emre Emir Yorum bağlantısı
Gürkan Güngör 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 amaç erik burhan serkan cemal Onur Emre Emir Gürkan Sabri usta Yorum bağlantısı
Burak Kaya 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Ben bu haftalık izin hakkımı kullanıyorum... Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Malatyadan transfer ettiğimiz, Kahta'lı Ziya geliyor bizimle Şaka bir yana bir oyuncu getiriyorum yanımda amaç erik burhan serkan cemal Onur Emre Emir Gürkan Sabri usta Ziya Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Ben bu haftalık izin hakkımı kullanıyorum... Milli maç dolayısıyle millet kayış atıyor öbür haftada maç yapacağız nasipse o zaman fazla oyuncu olunca??? Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 8 Ekim 2010 Yazar Paylaş 8 Ekim 2010 Erik 39 derece ateşli, durumu maç saati belli olur Milli maç dolayısıyle millet kayış atıyor öbür haftada maç yapacağız nasipse o zaman fazla oyuncu olunca??? ustam, ne demişti büyük ozan nazım: ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum! arkadaşlar, bir yola çıktık beraber, gelenlere selam olsun Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 bende varım amaç abıyı desteklıyorum Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 8 Ekim 2010 Yazar Paylaş 8 Ekim 2010 bende varım amaç abıyı desteklıyorum Efferim len cemalserkan+1 güzel haber Beyler esorfmanli gelecegim, ama 10 kisiyi bulursaniz girmem, cunku bilegim gercekten kotu ve son derece kova bir kaleciyimdir . örnek davranış ... öbür haftada maç yapacağız nasipse o zaman fazla oyuncu olunca??? bu hafta elek çalışıyor ustam Yorum bağlantısı
Burhan Düver 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 çift sayıyı bulursanız bende kıvırayım ? Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 çift sayıyı bulursanız bende kıvırayım ? Biz size bilgi veririz Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 Benim mazeretim var bu aralar 2 hafta rapor almıştım Haftaya sahalara dönerim Yorum bağlantısı
Recommended Posts