İçeriğe Yönlendir

Şaalepspor 2010-2011 Sezonu

Amaç Keskin

Recommended Posts

Onur Demir
Ben bu hafta geleceğim ancak oynayamayacağım çünkü Bayramda sağ ayak parmağım kırıldı ;)

Ustacım geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Ben bu hafta geleceğim ancak oynayamayacağım çünkü Bayramda sağ ayak parmağım kırıldı :bravo:

Geçmiş olsun ustam

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Fırtına çıkacakmış, palmiyeler düşmesin kafanıza :bravo:

tööövbe töövbee

havayı moklayan adam :yahoo:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Yasin'e güven olmazmış, heran yan çizebilirmiş, bizzat kendi söyledi :terle: askere gidecek diye banka bi yemek falan verirse gelemezmiş.

Yorum bağlantısı
Ömer Deveci

Arkadaşlar,

Bende bu hafta oynayamıyorum malesef. Kurbanda kestirdik parmağı, dikiş var, önümüzdeki maçlara iyileşecek inşallah... Görüşürüz... Selamlar, Ömer...

Yorum bağlantısı
Burak Kaya

Bende 15 gün sonra asker olcagım için sezonu kapattım, İnan gelirse son 2 hafta izlemeye gelicem...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Gerçekten işi gücü ve sakat olanlara lafım yok, ama bence bu akşam şu maç işini gözden geçirelim Bence. herhafta 10 kişi çıkarmak için zorlanır olduk. :nazar: hiç yakıştıramıyorum İzmir'e bunu.

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan
(düzenlendi)

Bu Akşam Gelirim Bende :)

Ekleyin Listeye

İptal,

tarihinde Muhittin Kaplan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Oral

Amaç

Erik

Onur

Yasin

Serkan ( Bir arkadaşım kesin değil ama gelecek gibi adam bulmaya çalışıyorum )

Cemal

Gürkan

Aykut

Yorum bağlantısı
Serkan Oral

Amaç

Erik

Onur

Yasin

Serkan +3 ( Bir arkadaşım kesin değil ama gelecek gibi adam bulmaya çalışıyorum ) arkadaşlardan okey aldım

Cemal

Gürkan

Aykut

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Serkanım hiç bir problem olmaz keyfine bak

Amaç

Erik

Onur

Yasin

Serkan +3 ( Bir arkadaşım kesin değil ama gelecek gibi adam bulmaya çalışıyorum ) arkadaşlardan okey aldım

Cemal

Gürkan

Aykut

:p:excl::blush::wub:

Yorum bağlantısı
İnan Erbil Sefer

amelıyat gecırdım bı ay oynamaz sonra bakacaz sıze bol goller

Yorum bağlantısı
Serkan Oral
amelıyat gecırdım bı ay oynamaz sonra bakacaz sıze bol goller

İnan geçmiş olsun

Güzel maç oldu... Sabri usta ya helal olsun kırık parmağıyla oynadı ve harikalar yarattı... :lol2: ;):bravo:

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Güzel maç oldu hakatten, Bukadar koştuğumu hatırlamıyorum :)

Sabri Ustama :rolleyes: Adam kırık ayak parmağıyla eksik kaldık diye kaleye geçti sağolsun.

Yorum bağlantısı

sabri ustave inan bey geçmiş olsun diliyorum.

sabri usta maçta parmagı kökten kırmadın umarım. :rolleyes: dikkat et usta fordcuların ihtiyacı var sana. :p

bu eglenceyi taçlandıracak resim yokmu hiç?

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
(düzenlendi)

KINAMA =Sözüm etkinlik yapalım, haftada bir gün olsun top oynayalım maksat muhappet olsun top bahane deyip

Sonrada çakma bahanelerle bizleri yalnız bırakan arkadaşlarıma. :p Arkadaşlar etkinlik ya yapılır yada yapılmaz

Ancak ekrana bakıp 12,13 isim gördüğünde alta hemen isim ekleniyor ancak sayı az olduğunda mazeret hazır.

Arkadaşlar şimdi bir daha düşünelim haftada bir gün ve maksimum 2saat eğer olmuyorsa lütfen bir birimizi üzmeyelim :)

sabri ustave inan bey geçmiş olsun diliyorum.

sabri usta maçta parmagı kökten kırmadın umarım. :) dikkat et usta fordcuların ihtiyacı var sana. :good1:

bu eglenceyi taçlandıracak resim yokmu hiç?

Oktay Bey temennileriniz için teşekkür ederim çok naziksiniz.Ancak unutulmasın biz sanayide yetiştik dolayısıyla

Acı patlıcanı kırağa çalmaz :good1:

tarihinde Sabri G tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

sabri ustam bende sanayide büyüdüm aynen paylaşıyorum düşünceni,fakat acı patlcan altından daha degerli ise kıra çalmasın üstadım. :):)

Yorum bağlantısı
Burak Kaya

KINAMA =Sözüm etkinlik yapalım, haftada bir gün olsun top oynayalım maksat muhappet olsun top bahane deyip

Sonrada çakma bahanelerle bizleri yalnız bırakan arkadaşlarıma. :good1: Arkadaşlar etkinlik ya yapılır yada yapılmaz

Ancak ekrana bakıp 12,13 isim gördüğünde alta hemen isim ekleniyor ancak sayı az olduğunda mazeret hazır.

Arkadaşlar şimdi bir daha düşünelim haftada bir gün ve maksimum 2saat eğer olmuyorsa lütfen bir birimizi üzmeyelim :D

Her hafta gelen birisi olarak , artık kendimi riske atmak istemiyorum usta kaldı 2 haftam, benim mazeretim kabul görürsünüz herhalde allah korusun ayak bi kırıldı veya burkuldugu zaman hapı yutarım askerde herhalde :p

Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel

Güzel maç oldu akşam, Serkan sağolsun yıldız takım çıkarmış getirmiş :rolleyes: Bizde iyi mücadele ettik :rolleyes:

Tüm hasta ve sakatlarımıza acil şifalar diliyorum, herkesin sıkıntıları aynı anda denk geldi valla büyük şanssızlık... Tez zamanda hepinizi sahalara bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...