Adnan Çakır 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 21'i olsa belki ama 24'ü 16-24 çalışıyorum, Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 İstanbul olunca et daha mı pahalı oluyor. Sur'a gidin ya . Et yersiniz. herhalde et daha pahalı oluyor ! yoksa tam tersinimi düşünüyorsun ? Adam boğaz manzaralı kasap ona göre kirası var ankaranın kuru dağlarında değil Burası istanbul herşeyin "en" inden var. 39tl ve civarı rakamlar normal. Geçen gittik kelle başı 60 tl bayıldık hemde restaurant otel felanda değil, lakin mekan etilerde olunca orada et dahada pahalı oluyor. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 hafta içi saat 19:15 Beylikdüzünden iş yerinden çıkıp yetişmek biraz zor olabilir,benim için ama sınırları zorlamam lazım Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2010 hafta içi saat 19:15 Beylikdüzünden iş yerinden çıkıp yetişmek biraz zor olabilir,benim için ama sınırları zorlamam lazım Abi sınırları zorlarsan yetişirsin diye ümit ediyorum... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Taarabyadan gelmek biraz zor olucak ama gelmeye çalışıcam . Uzun zaman oldu bir araya gelemedik Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2010 Taarabyadan gelmek biraz zor olucak ama :lol2: gelmeye çalışıcam . Uzun zaman oldu bir araya gelemedik Abi gelmeye çalışma, gel!!! Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 hafta içi saat 19:15 Beylikdüzünden iş yerinden çıkıp yetişmek biraz zor olabilir,benim için ama sınırları zorlamam lazım Taarabyadan gelmek biraz zor olucak ama :lol2: gelmeye çalışıcam . Uzun zaman oldu bir araya gelemedik işten biraz erken çıkın canım ne olacak. Haa izin alamıyoruz diyorsanız eğer Cavit aga duruma bir el atsın Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 işten biraz erken çıkın canım ne olacak. Haa izin alamıyoruz diyorsanız eğer Cavit aga duruma bir el atsın :lol2: Komiksin valla Giderken benide al sarıyerden Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 (düzenlendi) benim tuzladan 19:00 işten çıkıp yetişebilme ihtimalim sıfırın altında size hayırlı iftarlar 20 Ağustos 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 (düzenlendi) benim tuzladan 19:00 işten çıkıp yetişebilme ihtimalim sıfırın altında size hayırlı iftarlar çok sertleniyosun haaa :lol2: sen organize et,anadolu yakasını toplayalım...taktın! Filizlerde köfte yemeden duramayacaksın yaa 20 Ağustos 2010 tarihinde ?brahim F?nd?kl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Abi sınırları zorlarsan yetişirsin diye ümit ediyorum... E5 trafiğini özellikle Avcılar-Kçekmece-YBosna -Şirinevler hattını saymazsak birde sahil nasıl acaba o saatlerde arabayı da Galeriaya bırakırız ( Beleş ne de olsa ) Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2010 E5 trafiğini özellikle Avcılar-Kçekmece-YBosna -Şirinevler hattını saymazsakbirde sahil nasıl acaba o saatlerde arabayı da Galeriaya bırakırız ( Beleş ne de olsa ) Sahil her daim açık Fatih abi. Florya'dan sahil yoluna bağlandın mı rahat rahat yetişirsin... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 çok sertleniyosun haaa sen organize et,anadolu yakasını toplayalım...taktın! Filizlerde köfte yemeden duramayacaksın yaa ben geçen konuda yazdım ama anadolu yakasında sanki birtek ben varmışım gibi geldi he birde servet bey var ikimizden başkası yok gibi sanki kimse cevap vermedi ben başından beri ikitane yapalım dedim biri anadolu biri avrupa isteyen yetişen ikisinede katılsın dedim ama olmaz dediler kimsede yardımcı olmayınca kaldı yapacak birşey yok birdahaki toplantıya katılırız inşallah zaman merhumu olmayan Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 işten biraz erken çıkın canım ne olacak. Haa izin alamıyoruz diyorsanız eğer Cavit aga duruma bir el atsın Herbirinin patronuyla uğraşamam. Aradım sanayi odası başkanını, arayacak o patronları..Salı günü bütün İstanbuldaki işletmelerde paydos saat 17.00 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 (düzenlendi) Herbirinin patronuyla uğraşamam. Aradım sanayi odası başkanını, arayacak o patronları..Salı günü bütün İstanbuldaki işletmelerde paydos saat 17.00 sanayi odası başkanının yerine karayolları genel müdürünü arasanda bize e-5 te bir şerit tahsis etse metrobüsler gibi saat 7' de çıksam yetişirm ozaman ama yolda tabela isterim "bu şerit ford club türkiye üyelerine ayrılmıştır" sticker olmayan aracıda almayacaklar 20 Ağustos 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 sanayi odası başkanının yerine karayolları genel müdürünü arasanda bize e-5 te bir şerit tahsis etse metrobüsler gibi saat 7' de çıksam yetişirm ozaman ama yolda tabela isterim "bu şerit ford club türkiye üyelerine ayrılmıştır" sticker olmayan aracıda almayacaklar Bugünlerde aram yok müdürle, geçenlerde bi çukura düştüm e5 te açtım teli, verdim veriştirdim.Ararsam havalara girer şimdi o.. Şaka bir yana gerçekten herkezin gelmesini isteriz, tanışır muhabbet ederiz. Şartları zorlayın ve biraz erken çıkmaya çalışın bence.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Bu restoranın önüne arabayla gidilmiyormuş gözüküyor Araba bırakcak yer var mı oralarda olurda gelirsek (beleş)park sorunu yaşamayalım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Komiksin valla Giderken benide al sarıyerden Alırım ama karşılıksız iş yapmam Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2010 Bu restoranın önüne arabayla gidilmiyormuş gözüküyor Araba bırakcak yer var mı oralarda olurda gelirsek (beleş)park sorunu yaşamayalım Herkes aracını Galleria Avm otoparkına bırakacak, 4-5 dk yürüme mesafesi var. Ya da ücretli otopark ta var. Sen gel yeterki, ayarlarız birşeyler... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 ben geçen konuda yazdım ama anadolu yakasında sanki birtek ben varmışım gibi geldi he birde servet bey var ikimizden başkası yok gibi sanki kimse cevap vermedi ben başından beri ikitane yapalım dedim biri anadolu biri avrupa isteyen yetişen ikisinede katılsın dedim ama olmaz dediler kimsede yardımcı olmayınca kaldı yapacak birşey yok birdahaki toplantıya katılırız inşallah zaman merhumu olmayan anadolu yakası sakinlerindenim bende :lol: (ama pekbisakin ) Bende anadolu yakasındayım (darıca)imkanın ve vaktim oldukca her toplantıya katılmak benim içim zevk ama vardiyalı çalışınca maalesef çok zor oluyor. Ama anadolu yakası olarak bizde toplanırsak benimde önerim Kadırga tesisleri (karadenizli değilim ama kadırgaya gitmeyi hep istemişimdir.İftar menüsü de 15Tl. ) Yorum bağlantısı
Emre Demir2 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Avrupa yakası, saatler uyar ise toplanıp öyle geçelim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 İftardan sonra geniş bir alan bulup araçların başında sohbet edelim derim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Bende anadolu yakasındayım (darıca)imkanın ve vaktim oldukca her toplantıya katılmak benim içim zevk ama vardiyalı çalışınca maalesef çok zor oluyor.Ama anadolu yakası olarak bizde toplanırsak benimde önerim Kadırga tesisleri (karadenizli değilim ama kadırgaya gitmeyi hep istemişimdir.İftar menüsü de 15Tl. ) kadırga güzel seçimlerden biri olabilir bana uyar bir oganizasyonu orada yapabiliriz bence Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 İftardan sonra geniş bir alan bulup araçların başında sohbet edelim derim lokman abi florya sosyal tesislerine gideriz çay içmeye bakırköye yakın hem deniz havası almış oluruz hemde geniş yer temin etmiş oluruz ? Garanti gelirim diyemiyorum işte gelirim diyip gelmemek ayıp olur ben seni bilirim hep böyle diyosun bi bakıyoruz focus la mustafa beliriyor ilteber yaman +1 lütfen Yorum bağlantısı
Recommended Posts