İ.Göksel Yaman 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 tamam lokman abi iftardan sonra yapalım güzel bir organizasyon Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 22 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2010 Arkadaşlar şu an için kesin olarak geleceğini belirten 9 kişi var. Ben 18 kişilik rezervasyon yaptırmıştım. Yanlız son gün arayıp kesin gelecek sayıyı bildireceğim. Daha önce adını yazdırıp kesin olarak geleceğini bildirmeyen arkadaşlar bana bir bildirimde bulunurlarsa memnun olurum... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 eee hani arkadaşlar 18 kişi 9 kişiyemi düştük. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 tam kesin olmamakla beraber gelebilmek için elimden geleni yapıcam yarın izin almaya çalışıcam en kötü yarı saat 2 de haber verebilirim mert bey cep telefon numaranızı ala bilirmiyim yarın arayıp haber vereyim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 Mehmet bey büyük ihtimal gelicem ama her hangi bi aksilik cıkar diye gelicem diyemiyorum gelirsem dilerseniz aracınızı üsküdarda bırakırsanız benim aracımla geçebiliriz. çok teşekkür ederim eğer izin alabilirsem eşimi bahçelievlere birakıp oradan gelicem yemeğe dönüştede onu alıp gerim Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 eee hani arkadaşlar 18 kişi :lol2: 9 kişiyemi düştük. Ankaraya mı gitsek iftara ne..? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 gidelim ağam ben 29 da Ankaradayım Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 Ankaraya mı gitsek iftara ne..? Gel, ne olursan ol yine gel... gidelim ağam ben 29 da Ankaradayım Oradayız abi inşallah...Konu zayıf gidiyor bakma sen, telefonla 50 kişi toplanırız biz söylemesi ayıp.. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 bende halıhazırda bulunucam...bu restaurant sahil yolundamı kalıyor galeria geçince mi hemen? Yorum bağlantısı
Halis Parlak 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 Beni de listeye eklerseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Bende arkadaşımla gelicem, herhalde listenin son hali bu..(Şimdilik) 1- Mert Can Üzger 2- Çağlar Bayur (Belki, İstanbul dışındayım diyordu) 3- Lokman Ceritlioğlu 4- Cavit Doğan +1 5- Fatih Çalıkuşu 6- Süha Demirtaş 7- Gökhan Ay 8- Ali Gürsoy 9- İlteber Yaman +1 10- Emre Demir 11- Halis Parlak 12- Selçuk Keleş 13- Mehmet Kazancıoğlu Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Oradayız abi inşallah...Konu zayıf gidiyor bakma sen, telefonla 50 kişi toplanırız biz söylemesi ayıp.. Arkadaşım; Biz seyirciye danışma hakkımızı kullanıyoruz. Telefon hakkımızı daha zor koşullara saklıyoruz belki, nerden biliyorsun.? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2010 (düzenlendi) Cavit Abi son liste şu şekilde. İsmi kalın olarak yazılan arkadaşlar geleceği kesin olmayan arkadaşlardır. Ona göre opsiyon koyduruyorum. 1- Mert Can Üzger 2- Lokman Ceritlioğlu 3- Cavit Doğan +1 4- Süha Demirtaş 5- Gökhan Ay 6- Ali Gürsoy 7- İlteber Yaman +1 8- Emre Demir 9- Halis Parlak 10- Selçuk Keleş 11- Mehmet Kazancıoğlu 23 Ağustos 2010 tarihinde Mert Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Cavit Abi son liste şu şekilde. İsmi kalın olarak yazılan arkadaşlar geleceği kesin olmayan arkadaşlardır. Ona göre opsiyon koyduruyorum. 1- Mert Can Üzger 2- Lokman Ceritlioğlu 3- Cavit Doğan +1 4- Süha Demirtaş 5- Gökhan Ay 6- Ali Gürsoy 7- İlteber Yaman +1 8- Emre Demir 9- Halis Parlak 10- Selçuk Keleş 11- Mehmet Kazancıoğlu mert bey benim kesinleşti kısmetse yarın yemekte buluşuruz galeria toplanıp mı gidicez yoksa herkes arabayı bırakıp restorana mı geçicek Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2010 mert bey benim kesinleşti kısmetse yarın yemekte buluşuruzgaleria toplanıp mı gidicez yoksa herkes arabayı bırakıp restorana mı geçicek Mehmet Bey, Galleriada toplanıp ilgili restaurant'a beraber gideriz. Böyle daha iyi olur. Arkadaşlar, Yer - mekan ile alakalı her konuda beni arayın 0536 411 64 99. Ne zaman kesin tarih nedir ,,? 24 Ağustos - yarın akşam yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Mehmet Bey,Galleriada toplanıp ilgili restaurant'a beraber gideriz. Böyle daha iyi olur. Arkadaşlar, Yer - mekan ile alakalı her konuda beni arayın 0536 411 64 99. 24 Ağustos - yarın akşam yani. saat kaçta toplanılacak belirlibir yer varmı galleriada toplanılacak yoksa gelince sizimi arayalım telefondan Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 23 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2010 saat kaçta toplanılacak belirlibir yer varmı galleriada toplanılacak yoksa gelince sizimi arayalım telefondan 19.30 toplanmak için uygun bir zaman olacaktır. En geç 19.30 da galleria otoparkında buluşur, 5 dk yürüyerek mekana ulaşırız. Siz gelince beni arayın Mehmet Bey... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 19.30 toplanmak için uygun bir zaman olacaktır. En geç 19.30 da galleria otoparkında buluşur, 5 dk yürüyerek mekana ulaşırız. Siz gelince beni arayın Mehmet Bey... peki yarın akşam 19:30 da görüşmek üzere Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 (düzenlendi) İftardan sonra ne kadar bir süre daha beraber olacaksınız peki? Benim iftara yetişme şansız yok sonrasında gelmek istiyorum sanırım Keneddy Caddesi'ni takip edicem ben yoksa kaybolurum google amca öyle dedi 23 Ağustos 2010 tarihinde Kadir Yavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 (düzenlendi) Restaurant sahil yolunamı yakın?Bu arada hayati öneme haiz olaraktan inşallah dışarıda yeriz.Yoksa yemek sonrası sigara keyfi zulüm halini alır.Mert sigara içmiyorsan aklınada gelmeyebilir bu gibi durumlar 23 Ağustos 2010 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Haritada gördüğüm kadarıyla sahil yolunun üzerinde hemen bir sokakta en azından ben öyle anladım Tekrar ediyorum iftardan sonra nasıl bir program var acaba? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 mert ismimi göremedim listede yazarsan mutlaka gelirim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 bende halıhazırda bulunucam...bu restaurant sahil yolundamı kalıyor galeria geçince mi hemen? İlteber sanırım tam deniz otobüslerinin kalktığı yerin karşı tarafaına düşüyor.üst geçidin oralarda. İftardan sonra ne kadar bir süre daha beraber olacaksınız peki? Benim iftara yetişme şansız yok sonrasında gelmek istiyorum sanırım Keneddy Caddesi'ni takip edicem ben yoksa kaybolurum google amca öyle dedi arkadaşlar yemekten sonra Florya belediye tesislerine geçelim diyorlardı buna yemekte karar verilir sanırım. Restaurant sahil yolunamı yakın?Bu arada hayati öneme haiz olaraktan inşallah dışarıda yeriz.Yoksa yemek sonrası sigara keyfi zulüm halini alır.Mert sigara içmiyorsan aklınada gelmeyebilir bu gibi durumlar aynen katılıyorum bahçede yer ayırtırsan eğer varsa daha uygun olur. Haritada gördüğüm kadarıyla sahil yolunun üzerinde hemen bir sokakta en azından ben öyle anladım Tekrar ediyorum iftardan sonra nasıl bir program var acaba? İftardan sonra Florya tesislere geçme durumu olabilir. mert ismimi göremedim listede yazarsan mutlaka gelirim gözden kaçmış Fatih Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Haritada gördüğüm kadarıyla sahil yolunun üzerinde hemen bir sokakta en azından ben öyle anladım Tekrar ediyorum iftardan sonra nasıl bir program var acaba? Arkadaşlar, Yer - mekan ile alakalı her konuda beni arayın 0536 411 64 99. 24 Ağustos - yarın akşam yani. Mertcan' ın telefonu kaydedin, iftar sonrası için ararsınız... Yorum bağlantısı
Recommended Posts