İçeriğe Yönlendir

İstanbul İftar Yemeği - 24.08.2010 Bakırk&#246y Cevheri's Restaurant

Mert Can Üzger

Recommended Posts

süha bey başınız sagolsun rabbim mekanını cennet etsin.

en sonunda yaptıgınız :lol: toplantı resimleri bekleniyor.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

evet ya resimler nerde arkadaşlar yeni başlık altında bekliyoruz.

bu arada Selçuk ve Servete burdan çok teşekkürler benim farları ayarladılar. sakın arkadaşlar bilinmedik ampül almayın.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
sakın arkadaşlar bilinmedik ampül almayın.

Dedik ama dinleyen olmadı ki :lol:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

bu arada Selçuk ve Servete burdan çok teşekkürler benim farları ayarladılar. sakın arkadaşlar bilinmedik ampül almayın.

hayırlı olsun lokman abi farların baya iyi olmuş.o far ampullerini sen takmazsın diye düşündüm umarım yanılmam,sizin gibi dikkat eden bi abimiz böyle hata yapmaz bence.gece gelirsen ankara yolculugun iyi geçer.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

süha bey başınız sağ olsun

dünkü toplantı gerçekten çok güzeldi ilk defa böyle bir organizasyona katılıyorum ve arkadaşların herbirine ayrı ayrı teşeşkkür ederim bu kadar candan ve bu kadar içten oldukları için

resimleri ekleyelim arkdaşlar bu güzel geceyi herkesle paylaşalım

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Güzeldi evet iyi eğlendik . Yemeklerde güzeldi pirzola felan :) Şu resimleri atsanız arkadaşlar fena olmaz hani :)

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

fotoğraf isteriz,güzel organizasyon katılamadım,bir sonraki sefere inşallah :)

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Evet gayet güzel bir akşam oldu.Ben de ilk kez katıldım ve çok memnun kaldım.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Fatih Keskin ve Servet Aydın abilerimizin fotoğrafları eklemesini rica ederiz...

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Arkadaşlar malesef gelemiyorum. Yakın bir akrabam sahurda vefat etmiş bu durumlar ile ilgilenmem gerekiyor.

Mert rezervasyon için sıkıntı oldu ise bu durum ödemesiniz yaparım kardeşim. Bana bilgi verirsin.

Başın sağolsun Süha.

Servetle yaptığımız mini ameliyattan sonra Lokman abinin farları kendine geldi :) Gerçi ameliyatı Servet yaptı ben onun terini sildim daha çok :p

Lokman abi uzun farların iyi aydınlatmadığından şikayetçiydi, "hot spot" yok gibiydi ve inanılmaz bir dağılma vardı. Kontrolümüz sonucunda mavi camlı-100W ampul olduğunu tespit ettik, boyasız ECE onaylı standart ampulleri takınca uzun farların odaklaması da düzeldi.

İlgilenenler için başka "kalitesiz ampul" karşılaştırmalarının linkleri :

http://www.geceucusu.com/index.php?s=&...ost&p=28382

http://www.geceucusu.com/index.php?s=&...ost&p=10281

Kısa farlarda bulunan çin malı 6000K ampulleri söktük (4300'cüyüz ya)

4300 osramları taktık, kesilme çizgileri aslında önceden de düzgündü ama 6000'lerin ışık gücü bariz düşüktü (en az 1/4) bu nedenle ciddi performans artışı elde ettik.

Cavit abinin arabası test ekranımız oldu oraya farları tuttuk :yuuh: orda yaptığımız karşılaştırmada 4300 ile 6000 ampulun ışık dağılımındaki farkları çok bariz şekilde görme imkanımız da oldu.

Keşke zamanımız daha geniş olsaydı, çay faslını biraz uzatabilseydik.

Üyelerimizin yönetimden istekleri (elçiye zeval olmaz :) )

- Arkası yapışkanlı sticker (kaportaya ya da cama dıştan yapıştırmak için)

- Bir yaz şenliği daha yapılması

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...