İçeriğe Yönlendir

İstanbul İftar Yemeği - 24.08.2010 Bakırk&#246y Cevheri's Restaurant

Mert Can Üzger

Recommended Posts

Süha Demirtaş

İftardan sonra arabalar ile kopalım :p Gezelim tozalım draglar yapalım, driftler yapalım, yanlamalar yapalım ve en sonra ps3 ü kapatalım internet cafeden çıkalım :D

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger
Restaurant sahil yolunamı yakın?Bu arada hayati öneme haiz olaraktan inşallah dışarıda yeriz.Yoksa yemek sonrası sigara keyfi zulüm halini alır.Mert sigara içmiyorsan aklınada gelmeyebilir bu gibi durumlar :D

Abi bu restaurant sahilde kalıyor. Hava güzel olursa açık havada açacağız iftarımızı. Fosur fosur sigara içebilirsiniz :D

Son liste şu şekilde;

1- Mert Can Üzger

2- Lokman Ceritlioğlu

3- Cavit Doğan +1

4- Süha Demirtaş

5- Gökhan Ay

6- Ali Gürsoy

7- İlteber Yaman +1

8- Emre Demir

9- Halis Parlak

10- Selçuk Keleş

11- Mehmet Kazancıoğlu

12- Servet Aydın

13- Fatih Keskin

Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz
Mertcan' ın telefonu kaydedin, iftar sonrası için ararsınız...

Peki ben kaydettim numarayı zaten galeria civarında olurum herhalde fark ederim sizi.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Arkadaşlar en geç saat 19.30 gibi Galleria otoparkında olalım. Oraya yetişemeyenler beni ararsa en yakın şekilde mekana ulaştırmaya çalışırım...

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Aynen o tarihte bende gelemeyebilirim.gelemicek olursam en kötü iftardan sonra katılmaya çalışırım.

Numaranı kaydettim Mertcan.Muhtemelen Florya'da görüşürüz,ararım.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
İftardan sonra arabalar ile kopalım :D Gezelim tozalım draglar yapalım, driftler yapalım, yanlamalar yapalım ve en sonra ps3 ü kapatalım internet cafeden çıkalım :D

vayy süha abi koparmışsın gene :D

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Sanırım bende iftar saatine yetişemeyeceğim. Sonrası için bir plan varsa ona yetişirim büyük ihtimalle. En başından katılmayı çok isterdim ama iş durumları izin vermeyince yapacak çokta birşey kalmıyor.

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

allah bu kdv yi çıkartanın başına gani gani yağmur yağdırsında çürüsün kalsın... katılmayı çok isterdim bende sizlere afiyet olsun başka zaman kısmet olur işallah bari foto falan çekinde bakarız onlara artık :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
allah bu kdv yi çıkartanın başına gani gani yağmur yağdırsında çürüsün kalsın... katılmayı çok isterdim bende sizlere afiyet olsun başka zaman kısmet olur işallah bari foto falan çekinde bakarız onlara artık :)

Özal rahmetlinin işiydi :p

Ya 1990'dan beri geçmeyen geçici vergiye ne demeli :lol:

Yorum bağlantısı
Emre Demir2

Bir arkadaşımda bize katılacak...

1- Mert Can Üzger

2- Lokman Ceritlioğlu

3- Cavit Doğan +1

4- Süha Demirtaş

5- Gökhan Ay

6- Ali Gürsoy

7- İlteber Yaman +1

8- Emre Demir +1

9- Halis Parlak

10- Selçuk Keleş

11- Mehmet Kazancıoğlu

12- Servet Aydın

13- Fatih Keskin

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Özal rahmetlinin işiydi :p

Ya 1990'dan beri geçmeyen geçici vergiye ne demeli :lol:

Abi sana ne zaman geçeceğini sölemediler ki, rahat ol :)

Yorum bağlantısı
Erkut Uysal
Özal rahmetlinin işiydi :good1:

Ya 1990'dan beri geçmeyen geçici vergiye ne demeli :D

emmi ben sölemek istemedim ama isim vermişin artık :)

adı üzerinde geçici verginin de hala geçio işte :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Arkadaşlar malesef gelemiyorum. Yakın bir akrabam sahurda vefat etmiş bu durumlar ile ilgilenmem gerekiyor.

Mert rezervasyon için sıkıntı oldu ise bu durum ödemesiniz yaparım kardeşim. Bana bilgi verirsin.

Yorum bağlantısı
Emre Demir2
Arkadaşlar malesef gelemiyorum. Yakın bir akrabam sahurda vefat etmiş bu durumlar ile ilgilenmem gerekiyor.

Mert rezervasyon için sıkıntı oldu ise bu durum ödemesiniz yaparım kardeşim. Bana bilgi verirsin.

:vreka: Süha abi başın sağolsun. Allahım size bol sabırlar versin. Yapabilliceğimiz birşey olursa tel bekliyoruz abi.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Sühacım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin..

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Abi başınız sağolsun. Sizlere sabır versin. Rezervasyon ile alakalı herhangi bir durum söz konusu olmaz abi.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Başın sağ olsun kardeşim .

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Süha başınız saolsun Allah geride kalanlara sabır versin,toprağı bol olsun.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...