Serkan Toker 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 27-28-29 Ağustos günlerinden biri olarak düşünüyorum arkadaşlar...Yer ve tarih önerilerini alalım lütfen, ayrıca aileler ile katılım çok güzel olur diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 Gittiğimiz yer iyi bence. Hem yer hem imkan hem de fiyat bakımından. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2010 Gittiğimiz yer iyi bence. Hem yer hem imkan hem de fiyat bakımından. Cihanım bir tek köftesini sevemedim ben oranın ama genele uyarım, benim için su yeterli iftarda gerisi muhabbet... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 20 Ağustos 2010 Mangalevi? Sen bu işi biliyorsun... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Ağustos 2010 Paylaş 20 Ağustos 2010 (düzenlendi) Bir aksilik olmaz ise İstanbulu temsilen ben ve eşimde katılacağız. tarih 29 olursa tabiki. 20 Ağustos 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 27-28-29 Ağustos günlerinden biri olarak düşünüyorum arkadaşlar...Yer ve tarih önerilerini alalım lütfen, ayrıca aileler ile katılım çok güzel olur diye düşünüyorum... Bekar olarak gelebilir miyiz Serkan Bey? Yoksa dam lazim mi? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 (düzenlendi) tarih farketmez büyük bir zevkle katılmaya kararlıyım lokman abi seninle tanışmak büyük onur olur benim için. emmi istanbul dönüşü lokman abinin belirttigi tarihe den geliyormu bilmiyorum ama ankarada durakklama niyeti var ise veya oluşursa bu niyet çok harika olur diye düşünüyorum yada hangi gün olursa farketmez emmi için o akşam küçük bir iftar programı yapılabilirmi? bu sadece düşüncedir karar mercigi sizsiniz. evli bekar ayrımı olucagını düşünmüyorum isteyen gelmekte serbest diye önceki toplantılardaki yorumlardan biliyorum. 21 Ağustos 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 Bence Lokman abi de geldiği için 29'unda yapalım. Bana bütün günler uyar. Yer konusu ise bence de bu sefer sultanahmet olmasın. Mevzu köfteyse, mangal evi benim damak tadımda 1 numara şu anda. Ancak orada da iftar için rezervasyon yaptıramıyoduk diye hatırlıyorum. Yine de bir sorarız ama. Yer seçerken otoparka da dikkat edelim her zamanki gibi. Peki saat kaçta olacak Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 serkan abi keçiören de bolet mangal açıldı, orası nasıldır uygunmudur sence? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2010 Canlı Konağın yanındakini diyorsun değil mi Eren, mangalevinin ustası orada ama merkezi olmaz bence.. Yorum bağlantısı
Bahtiyar Aydoğdu 21 Ağustos 2010 Paylaş 21 Ağustos 2010 bende bende alınteri bulvarında konya etli ekmek açılmış ostimin ön girişinde..... Yorum bağlantısı
Serkan Çok 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 farklı bir yer olsun arkadaşlar benim için artık otopark problemide yok ufacık arabayla gelirim Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 Ostim'de Efendi Konağı var. Otopark sorunu yok, dışarda fazla sayıda masası var, kalabalık değil, ilgi alaka güzel. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2010 29 Ağustos diyelim o zaman tarihini, pazar günü...Saati sonra duyururuz.. Eşli mi tekmi geliyoruz arkadaşlar, onu da yazalım buraya lütfen... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 Ben Hanımla geliyorum abim bir aksilik olmaz ise. Oktay teşekkürler abim bu arada. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 Bende geliyorum ben deee, hemde küçük bir süprüz ile Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 22 Ağustos 2010 Paylaş 22 Ağustos 2010 Bende geliyorum ben deee, hemde küçük bir süprüz ile Ne aldın söyle. Pug ya da reno değil de mi? Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 29 Ağustos diyelim o zaman tarihini, pazar günü...Saati sonra duyururuz.. Eşli mi tekmi geliyoruz arkadaşlar, onu da yazalım buraya lütfen... Mekanıda yazarmısınız sayın Admin, bomba ihbarı için adres istiyorlar'da.. Yorum bağlantısı
Çağdaş İbiş 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Ne aldın söyle. Pug ya da reno değil de mi? Yok dostum ZHL duruyor ama artık daha yakışıklı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 Mekanıda yazarmısınız sayın Admin, bomba ihbarı için adres istiyorlar'da.. zar zor toplanabilceksiniz diye bizimi sabota etmeye niyet ettiniz? ankara gel bekleriz agam bi antalya bi istanbul toplanamdınız emmiyide kaçırdınız galiba göremedim formda resim falan Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 23 Ağustos 2010 Paylaş 23 Ağustos 2010 (düzenlendi) Yok dostum ZHL duruyor ama artık daha yakışıklı Ahanda. Hadi hayırlısı bakalım abicim. Bu arada sayın edmiyn bey,bir liste yapsak artık? 23 Ağustos 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts