İçeriğe Yönlendir

Ankara İftar Yemeği, 29.08.2009 Pazar

Serkan Toker

Recommended Posts

Serkan Toker

Abi 3 şubesi var, biz İstanbul yolu üzerindekini tercih ederiz...Çiftlik kavşağındn sonra yaklaşık birbuçuk km. İstanbul yönüne giderken makromarket var yolun kenarında..Hemen yanından giriyoruz sağa, zaten tabelası görünüyor...Telefonlaşırız gerekirse, numaram var sende... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

evet şimdi buldum orayı :rolleyes: navigasyona ekledin ZG restaurant olarak geçiyor sanırım yada yanında böyle bir yer var.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

1-Serkan Toker+1+2 tane Jr

2-Cihan Tiftik

3-Gökhan Tiftik

4-Lokman Ceritlioğlu+1

5-Can Umut Baykan

6-Çağrı Sağlam

7-Oktay Toker+1+3

8-Cihan Yetişken

9-Gökhan Yetişken

10-Eren Çiftçi

11-Bahtiyar Aydoğdu

12-Serkan Çok

13-Çağdaş İbiş

14-Erkan Uludağ

15-Oğuz Yıldırım

16-Ayhan Onaran

17-Raşit Kılıçarslan

Yorum bağlantısı
Serkan Çok

dışarıda yer ayarlamazlarsa mangal evine gitmeyelim bu sıcakta derim.

örnek:geçen yıl

sigara içmesemde tavsiyem budur.

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
Israrla Sultanahmet köftecisi diyorum , mangalevi rezarvasyon yapmıyor artı dışarda yer bulmamız çok zor , sultanahmette nazımız geçiyor tatlımızı çayımızı bolbol verıyorlar dışarda yerimiz var otopark sorunumuz. Bence Sultanahmet.

Kanka adamların köfteleri güzel değil yahu ben beğenmiyorum bilmiyorum herkes ne düşünüyor ama. Orası olursa sırf muhabbet için gelmiş olacam yani yemek zevki yok pek.

Mangal evini aradım rezervasyon yapıyorlarmış bu sene, tamam derseniz tekrar arayıp yaptırayım.

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
Kanka adamların köfteleri güzel değil yahu ben beğenmiyorum bilmiyorum herkes ne düşünüyor ama. Orası olursa sırf muhabbet için gelmiş olacam yani yemek zevki yok pek.

Mangal evini aradım rezervasyon yapıyorlarmış bu sene, tamam derseniz tekrar arayıp yaptırayım.

mangalevi olsun bencede...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Balgat şubede açık bölüm var ama masalar dört kişilik...Ayrıca otopark sorunu da cabası, İstanbul yolundaki dışarıda masa ayarlarsa gayet güzel olur, olmazsa çayı dışarıda içeriz...

Abi her baktığımda sizin konuya yapılmış gibi geliyo :nazar:

Ayıptır söylemesi ikinci iftar... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
abi artık yeri ayarlayında bileyim herzaman gıremıyom nete.... :D

Kimsenin numarası yok mu sende ?

Cihan, mangalevi olarak bağlayalım mı, ne dersiniz ?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Abi ben Cihan tamamdır bağlayalım. Sen mi ararsın ben arayım mı yarın ?

Benim kontörüm yok, sen ara...:D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
kontör gönderıyımmı abi heh ama faturalı :good1::D mangal evımı oluyo sımdı.....

Madem istiyorsun, olsun bari...:)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Köftesi benimde hoşuma gitmedi Erkan geçen yıl...Gerçi ben çoğunluğa uyarım, maksat muhabbet biraraya gelmek...Mangalevinde de park problemi olmaz çünkü yanında makromarketin kocaman otoparkı var...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Alaattin geçen sene makromarketin otoparkında benim arabayla drift bile yaptı, sen telaşlanma...:)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
tamamdır abi ozaman sorun yok hehhe mangalevinde karar kılındı doğrumudur...bende cuflayaaaa cufflaya drıft yaparım ozaman ayıp olmaz herhalde..... :)

yanlız ses sisteminde yürek hoplatıcı bişiler olmasın hanımlar çocuklar olcak.küçük oglum çabuk korkarda.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi
(düzenlendi)

benim yanıma+1 olarak eklerseniz...

tarihinde Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...