İçeriğe Yönlendir

Ankara İftar Yemeği, 29.08.2009 Pazar

Serkan Toker

Recommended Posts

Cihan Tiftik

1-Serkan Toker+1+2 tane Jr

2-Cihan Tiftik

3-Gökhan Tiftik

4-Lokman Ceritlioğlu+1

5-Can Umut Baykan

6-Çağrı Sağlam

7-Oktay Toker+1+3

8-Cihan Yetişken

9-Gökhan Yetişken

10-Eren Çiftçi+1

11-Bahtiyar Aydoğdu

12-Serkan Çok

13-Çağdaş İbiş

14-Erkan Uludağ

15-Oğuz Yıldırım

16-Ayhan Onaran

17-Raşit Kılıçarslan

Yorum bağlantısı
Yer her zaman var :D Ekleyelim listeye

şu yorgun demokrat avatar yerine serkan üstadın ayhan ışık portresi gibi avatar koy be cihan tatil yaramadımı daha?

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
şu yorgun demokrat avatar yerine serkan üstadın ayhan ışık portresi gibi avatar koy be cihan tatil yaramadımı daha?

Hadi şimdilik bir tatil avatarı koydum :D

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Abi her baktığımda sizin konuya yapılmış gibi geliyo :D

İyiydi bu Ali.. :D

Ayıptır söylemesi ikinci iftar... :good1:

Yalancının... :D

Benim kontörüm yok, sen ara...:D

Bir telefonla 50 kişi toplayamadığın nasılda belli, kontürün bittiğine göre.. :p

bu daha iyi

Sede değiş, bu ne devlet dairesinin forumu değil bura.. :D

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
İyiydi bu Ali.. :D

Yalancının... :D

Bir telefonla 50 kişi toplayamadığın nasılda belli, kontürün bittiğine göre.. :p

Sede değiş, bu ne devlet dairesinin forumu değil bura.. :D

Ben şahidim 2. iftar bu :D

Ankara bu benzemez hiç bir yere :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sayın Türkcan, gelmenizi çok isterdim...Avatar konusu biraz karanlık, lütfen bunu özelden görüşelim...:)

Arkadaşlar, mangalevi rezervasyon talebimizi olumsuz yanıtladı...Bizde Keçiörende bulunan Park Et mangala yöneldik, akşam Yetişken kardeşlerle keşif uçuşu yaptık ve beğendik...Pazar akşamına 25-30 kişilik rezervazyon için yarın arayacağız...Bende telefonu olanlardan onay aldım, listede umarım değişiklik olmaz... :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Sayın Toker özeli bırak ben döndüm toplantı ne zaman ise yüzyüze görüşelim ayrıntıları orda konuşuruz.

Toplantı oldu bitti başka sefere inşallah...:lol:

Gel canım kardeşim, Keçiörene giriyorsun mekanı görüyorsun zaten, bulamazsan ara beni...Pazar akşamı, saati de söyleyeyim mi? :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Keçiöreni ben pek bilmiyorum Sayın Toker zaten sizde bu fotoğrafla daha çok Filistin Caddesine hakim olduğunuz yönünde intiba bırakıyorsunuz.İsterseniz Kitchenet vs gibi janjanlı bir mekanda buluşalım Sayın Toker.Saat konusunda sahur mu yoksa iftar mı?

İftara gidiyoruz, ben seni 84 şahinden tanırım, borbetler duruyor demi aracın üstünde ?

Lokman abiyi ben yarın ararım, belki bugün burayı da okur... :lol:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar mesajları okudum yeni yeri kaydettim, ben yarın gece yola çıkıyorum bir değişiklik olursa Serkandan alırım bilgileri :lol:

Yorum bağlantısı
arkadaşlar mesajları okudum yeni yeri kaydettim, ben yarın gece yola çıkıyorum bir değişiklik olursa Serkandan alırım bilgileri :lol:

hayırlı yolculuk diliyorum dikkatli ol lokman abi.farlarıda iyice test edersin bu arada.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

:D :D

Haberleşiriz abi, bekliyoruz hayırlısıyla....

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
hayırlı yolculuk diliyorum dikkatli ol lokman abi.farlarıda iyice test edersin bu arada.

Oktay teşekkürler, evet şu anda şehir içinde bile güzel sağolsun Selçukla, Servet :lol:

:D:)

Haberleşiriz abi, bekliyoruz hayırlısıyla....

Serkan navigasyonda bulamadım bunun yanında belli bir yer varmı? Keçiören merkez Cami veya Gülpa market filan bir yer buldum ama sanırım orası değil :D

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ftz alışveriş merkezi veya Keçiören migros olrak gir abi, ya da Fatih shell istasyonu...Migrosa kalan mesafe 500-750 metre dediğinde restoranın önündesin demektir...Solunda shell istasyonu olacak, ondan sonra 200 metre kadar...

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

tamam şimdi oldu Shelli buldum hedef olarak orayı seçtim :lol: yeğenlere 6.5 km :)

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam

Harita acilmadi, ayrintili tarif alabilir miyim acaba? Son dakikaya kadar bir aksilik olmazsa benim durumumda degisiklik yok.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Shell istasyonuna gelince solunda kalıyor, 200 metre daha gidiyorsun restoranda solda, trafik ışıklarına gelmeden...Sola giren bir yol var oraya girmeden düz gitmen lazım bu arada..O yol Migrosa gidiyor, caddeden devam yani...

Harita acilmadi, ayrintili tarif alabilir miyim acaba? Son dakikaya kadar bir aksilik olmazsa benim durumumda degisiklik yok.

Kazım Karabekir caddesini biliyorsundur, oradan devam ediyoruz Keçiören yönüne...Fatih köprüsünü geçtikten sonra ilerde yol sağdan devam ediyor...Solda shell var, shell i geçtikten sonra zaten önceki mesajda yazdım..200 metre kadar sonra tahminim...Üst katta terasta yer ayrılacak yarın sabah bir aksilik olmazsa...İkinci katta olacak yemek inşallah...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Oktay teşekkürler, evet şu anda şehir içinde bile güzel sağolsun Selçukla, Servet :lol:

Serkan navigasyonda bulamadım bunun yanında belli bir yer varmı? Keçiören merkez Cami veya Gülpa market filan bir yer buldum ama sanırım orası değil :)

keçiören belediyesine çok yakın ve halil ibrahim sofrası diye bak bitişik sayılır biraz mesafe var ama.cihanın ekledigi linkte detay var

ikinci kattan şelale manzarası rahat görünür.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...