İçeriğe Yönlendir

Şanzıman Değişimi


Ümit Şenel

Recommended Posts

Ümit Şenel

Selamlar arkadaşlar ,bende otomatik vites 1998 model mondeo ghia var.Ben bunun şanzımanını normal 5 ileri vitese çevirsem bana maliyeti ne olur acaba?.Tabi en önemlisi uygun olur mu değiştirmek.Uyum sağlar mı arabayla?Beyinde sorun çıkar mı ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .Şimdiden teşekkürler ...

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu
Selamlar arkadaşlar ,bende otomatik vites 1998 model mondeo ghia var.Ben bunun şanzumanını normal 5 ileri vitese çevirsem bana maliyeti ne olur acaba?.Tabi en önemlisi uygun olur mu değiştirmek.Uyum sağlar mı arabayla?Beyinde sorun çıkar mı ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .Şimdiden teşekkürler ...

Uyum sağlar ama çok masraf çıkarır.Yapabilecek ustada bulmak lazım.Aklıma gelenler;Vites kutusu,vites,vites halatları,Ayrıca beyindeki hesaplamalarda şaşacaktır.Onun için farklı bir modül programıda yapmak gerekebilirde.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Otomatik vitesin derdinden dolayı aracı manuele çeviren çok Vectra (93-99 modeller arası) sahibi tanıyorum. Buda onun gibi bir amaçla yapılmak isteniyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Ümit Şenel

Yorumlar için saolun arkadaşlar ,Otomatik vitesin rahatını tabiiki biliyorum :) bu yüzden vazgeçtim değiştirmekten.Benim amacım daha önce böyle bir değişim yapan varmı , uyum sağlamış mı onu öğrenmek istemiştim.

Yorum bağlantısı

otomatik ile manuel viteste ciddi oranda parça farklılıgı montaj farklılıgı mevcut beyinden abs ye kadar degişiklik gösteriyor.microket adlı program destegiyle yazıyorum bunları.radyatör,klima,fan,en başta bunlar geliyor.programın yalancısıyım :flowers:

Yorum bağlantısı
Gökhan Yalçıntaş

Akrabam 94 model opel vectra arabasını otomatik şanzuman dan düz vitese çevirdi . sorunda yamamıştı. beyine proglam atılıyor, şanzuman debriyaj ,vites ve göğüs parçaları felan. iyi bir usta gereklitabi. Akrabam şanzumanı yağsız kavrulması sorunu yüzünden deyiştirmek sorunda kaldı.

bence durduk yere kendine iş çıkarma ustan iyi çıkmazsa yandın. arabayı deyiştir derim masrafa üs model alırsın.

Millet otomatik vitese geçmek istiyor sen tam tersi.. :shok:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...