İçeriğe Yönlendir

Blaupunkt ford Cd/mp3 player

Misafir

Recommended Posts

Murat Dere
Sayın dere ben senin farlardan alacaktım çıkmacıda buldum 100 lira dedi :good1: Çiftine mi dedim yo ktanesine dedi güldüm geçtim :) Yan sanayi far al ucuza :p

bu yan sanayi teki 100 lira çıkmacı da verse verse 80 e verir en iyi. Sıfırı kadar temiz olmaz. yada kıyıp üstübe 50 lira koyup orjinalini almak alzım :)

http://www.merkezotoyedekparca.com/pinfo.asp?pid=662

http://www.merkezotoyedekparca.com/pinfo.asp?pid=614

Da sayın modum blauyu yani bizdekileri yöneteni gören yok :) sadece bir ihtmal travelpilot kumanda ediliyor. ama çıkışlar var bizdekinde de :unsure: Yaparsın sayın modum

Aslında bana sadece reflektör denen kısım yani arka kısım lazım biliyorsunuz. Bu yüzden ön camı kırık olan, yani artık işe yaramayacağı düşünülen farlar da olur arkadaşlar.

murat üstadım bu teyp de hiç kumanda çalıştırılamıyor sorun burda zaten.cihazın seçenekleri arasında kumanda yok.bu konuda ingiliz ford kulubude çok yazışmış onlardada epey muhabbeti var ama hiç çözümle karşılaşmadım.

far istiyosan illaki ben hurdacılara gidince arkadaşımla konuşuyum yazarım verilen fiyatı kabulü halinde farı ben kendim özellikle en iyisini seçerim.

ebayda çifti epey ucuza var hatta sıfırlarıda çok yüksek fiyat degildi ama kargo için iyi konuşmak lazım.araştırayım ben bunuda.

İşte bunun için soruyorum ben de zaten. Eğer teybin içinde kumanda için kat yoksa bu iş biraz daha zor olur. Ha bacanak onu da yapar o ayrı. Ama tabii zaman alacaktır.

Far konusunda yukarıdaki cevaba bakarsan sevinirim Oktay'cım. :good1: İlgin için çok teşekkürler. ;)

Ya Murat.. Duyduğuma göre forum ahalisi senin yüzünden hurdalıklarda gezer olmuş :good1:

Depo marka yada daha çakma bişey alsana be kardeşim..

Çıkma fardan ucuza gelir...

Hadi ya. Kimden duydun? Atmışlardır... Kimseden haber yok. Yahu farı isteyen benim, sana neden haber veriyor bunlar? :p

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Ya bu farların tanesi bi aralar 50-60 lira bişeydi. Arkadaşın far camı plastiği kırılınca tamir için 50 lira istemişlerdi. Ben de bi yerden çakma far bulup almıştım,sevinmişti garibim. ;) 90-100 TL çok para o fara. :good1:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Ya bu farların tanesi bi aralar 50-60 lira bişeydi. Arkadaşın far camı plastiği kırılınca tamir için 50 lira istemişlerdi. Ben de bi yerden çakma far bulup almıştım,sevinmişti garibim. :good1: 90-100 TL çok para o fara. :good1:

Evet ya işte ben de bunu diyorum. Mustafa'nın gösterdiği yerde 100 TL. Çıkmacı 80 TL ister en az. Alt tarafı mercek takacaz yahu. ;)

Yorum bağlantısı

camsız istiyosan oo iligini sökerim arkadaşın ucuza halledebilirim yani merak etme. :D ilik işine yararsa onuda yollarım. :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Aslında bana sadece reflektör denen kısım yani arka kısım lazım biliyorsunuz. Bu yüzden ön camı kırık olan, yani artık işe yaramayacağı düşünülen farlar da olur arkadaşlar.

Yedeksiz olmaaaz...

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
:D Abi sen aracının farlarını açıp reflektörünü kullanmıyaksın yani. O yüzden reflektör mü arıyorsun. Eğer sana sadece reflektörse lazım olan onu ucuza buluruz. Kaç liraya kadar alayım :good1:
Yorum bağlantısı
Murat Dere
camsız istiyosan oo iligini sökerim arkadaşın ucuza halledebilirim yani merak etme. :good1: ilik işine yararsa onuda yollarım. :D

Tabii, nasılsa mercek takmak için camı ayıracağım. Mercekler arka kısma (reflektör) takılacak.

Arkadaşın yaşı kaç? Ona göre iliği alırım ya da almam. Bir yaştan sonra ilik lezzetini kaybeder de. :p

Yedeksiz olmaaaz...

Niyemiş? Çok biliyosun sen. Ben yapayım da olmasın hadi. :p

:blink: Abi sen aracının farlarını açıp reflektörünü kullanmıyaksın yani. O yüzden reflektör mü arıyorsun. Eğer sana sadece reflektörse lazım olan onu ucuza buluruz. Kaç liraya kadar alayım :p

Tamamı kaç lira ki, reflektöre fiyat vereyim Mustafa'm öğrencim? :f1:

Yorum bağlantısı
Arkadaşın yaşı kaç? Ona göre iliği alırım ya da almam. Bir yaştan sonra ilik lezzetini kaybeder de. :D

mercek yapımını ögrendim üstad merak etme sen biliyorum arka kısma takılacagını. :p

arkadaş 40 kını geçmiş durumda işe yaramaz o vakit almayım adamın iligini degilmi? :f1:

Yorum bağlantısı
Murat Dere
mercek yapımını ögrendim üstad merak etme sen biliyorum arka kısma takılacagını. ;)

arkadaş 40 kını geçmiş durumda işe yaramaz o vakit almayım adamın iligini degilmi? :)

E boşuna katil olma di mi? Ha arkadaşın iliksiz de yaşarsa orası başka. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
hadi ya üzüldüm buna.hiç bir parça uymadımı yahu.baglantıları iyice kontrol et bence bi terslik var.

Yok yok bu teypten adam olmaz :)

Bana gönder dicem oradan çok zor be MTK. Sen tam olarak Amerika'nın neresindeydin? İçinde mi? :)

Ortada bi park var hani, assagi philadelphiliyim abi :fiuw:

Paneli sök yolla be Memet :D

Yada sağlam panel bul bana :D

Abi bulabilsem gidip sifir almazdim :D

Ben sana benim 9006 Audiophill i getiriyim. Sub cikisi var kumanda edilebiliyor. Hem farkin olur :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Lem 9006 ben istiyodum yaaaaa. Bu arada MTK bak Emmi tek din çerçeve istiyor şundan :p

byvemwb2kkgrhqvikew5e91.jpg

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Lem 9006 ben istiyodum yaaaaa. Bu arada MTK bak Emmi tek din çerçeve istiyor şundan ;)

Bundan ben de isterem. PArasını verirem ha. ;) Altta bi şeyler koycak yeri olsun. Burdakiler dandik.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Eee benim mesaj noldu?

Ebay'den size çerçeve bulmuştum.

Valla çöpte mesaj yok.. Git yüzünü yıka gel ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak
Lem 9006 ben istiyodum yaaaaa. Bu arada MTK bak Emmi tek din çerçeve istiyor şundan :)

Ben bunu teyp ile birlikte sattim. Ford Cougar cercevesi bu. Focusa tam uyuyor. Gelirken getirim 3-5 tane.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yok mu logu birader?

Var.. baktım.. En son işlemi 22:30 da Alper yapmış ve o da başlık düzeltmiş :)

Ben bunu teyp ile birlikte sattim. Ford Cougar cercevesi bu. Focusa tam uyuyor. Gelirken getirim 3-5 tane.

Büyük bişey mi.. postayla falan gelmez mi..

Ya da sen ne zaman geleceksin.. ?

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Getir getir bana da lazım. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sürekli MTK dan birşey istiyorsunuz, bir kişi de sormuyor sen buradan bir şey istiyormusun diye..:good1: Var mı MTK memleketten istediğin birşey, künefe falan yolayalım mı ? :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
İyi de o konunun nerde olduğunu bile bilmem ben. Nasıl gitti o mesaj oraya.