İçeriğe Yönlendir

C-max- Verso- Zafira'dan Hangisi Alınmalı?


Ufuk Arslan

Recommended Posts

Ufuk Arslan

Bir yakınıma araç almayı düşünüyoruz, ama C-max Verso ve Zafira arasında tam olarak karar veremedik

Kullanan ya da bu arabalarla ilgili deneyimleri olan arkadaşlar varsa ve paylaşırsa sevinirim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Verso: piyasada tutulan sadece benzinli motorlu, dış tasarım beğenisi zevke kalmış, Zafiranın: içini bir daha incelesin derim,

Diesel motor seçeneği de olan, C-max: yalnız kasanın değişmesine 1 çeyrek kalmış bir otomobil.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bence versoyu geçin bagajıda ufak, aile tipine en uygun ve fonksiyonel olanı zafira ama dizeli çok pahalı, bence 1. zafira 2. c-max 3. verso olmalı, cmax yıl sonunda yeni kasaya geçicek ve tamamen değişicek bunuda unutmayın, ben olsam bekleyip yeni cmax i görürdüm, sorunda çıkarmazsa c-max almak en güzeli bence, üstelik tamamen farklı bir araç.

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş

Aha; tam benim konum... :)

C-max'ın ne zaman geleceği tam olarak belli mi?

Bunlara ek olarak Touran da düşünülebilir tabi bulunabilirse...

Yorum bağlantısı
Ferhat Genç
(düzenlendi)

Sürüş keyfi olarak C-Max bu segmentte en üst sırada olduğu şu an bile biliniyor. Bir çok yeni rakibi çıktığı halde. Touran'ı aklınıza bile getirmeyin. VW'ye yakışmayan kusurlar mevcut. Zaten tutulmuyor da hiç. Sadece tasarımı güzel. Zafira olabilir. Benim de hoşuma gidiyor çok. Ama fiyatı pahalı arkadaşların bahsettiği gibi. Ben olsam yeni C-Max'ı veya başka modelleri beklemeden 2007-2008 makyajlı bir C-Max alırdım. En sportif ve modern tasarım onda. Sürüş özellikleri olarak rakiplerinin her zaman 1 adım önünde..

tarihinde Ferhat Gen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Reno citroen falan bu iş yapamıyor bence, ortada göstergesi olan arabalara sinir oldum hep, ekim kasım gibi c-max gelicekmiş ama sorun çıkarırmı bilinmez, 6 ay içini değişmeleride mümkündür, illa almak için gaza geldiyseniz titianyum c-max dizel alın, yok beklerim derseniz yeni c-max i bekleyin...

Yorum bağlantısı
Adem Cengiz

Yakıt sorun değilse VERSO (7 koltuklusu var),

Dizel alınacaksa CMAX.

Zafira çok pahalı...

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Bir yakınıma araç almayı düşünüyoruz, ama C-max Verso ve Zafira arasında tam olarak karar veremedik

Kullanan ya da bu arabalarla ilgili deneyimleri olan arkadaşlar varsa ve paylaşırsa sevinirim

c-max iyidir bir yıldır kullanıyorum sıfır alacaksanız bekleyin yeni kasa alırsınız yada mevcut kasadan kotada varsa biraz indirimli alırsınız. İkinci el düşünüyorsanız zaten Zafira ya hiç yaklaşmayın. toyota hakkında fikrim yok daha içine dahi binmedim.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

CMAX'in yeni kasası çıkacak, Zafira da eskidi ve pahalı, dizeli büyük motor, Verso benzinli olduğu için düşünmezdim. Yeni çıkan Peugeot modelleri var 3008-5008 gibi, onları da pek şık bulmuyorum. Dolayısı ile benim tercihim eğer yeni kasa olayını önemsemezsem Cmax, ya da daha güncel bir araç olarak Renault Grand scenic olurdu. GS büyüklük, zengin donanım, donanıma göre uygun tutulmuş fiyat ve kendini ıspatlamış motoru ile bence o sınıfta öne çıkan bir araç.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ümit Vural

Bende verso alma meraklısı idim. bayide bagaj kapağını açınca hüsrana uğradım. zafiraya binen bir abimiz aracın belirli bir devirden sonra vitesistedigğini 5 ileri şanzumanın o araca yetmediğini söylemekte. Bence 3 ünden en iisi c-max. en azından bagaj bence daha kullanışlı...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Volga Mert

Eğer yanılmıyorsam. Citroen Picassoda bu kategoriye giriyor. Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. Araca binmişliğim var ama kullanma fırsatım olmadı. Çok geniş ve çok rahat bi araç. Bence aile arabaların içinde en güzellerinden birisi diye düşünüyorum. Bütçem uygunsa ve aile arabası düşünüyorsam kesinlikle kaçırmıyacağım bir araçtır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...