Mehmet Solak 31 Mart 2011 Paylaş 31 Mart 2011 lastiklerinde etkisi olsada yolun kalitesi çok önemli.arabamda bridgestonun sert lastikleri olmasına rağmen sıcak asfalt olan yola geldimi sadece motor sesi geliyor.dişli asfaltta aç müziğin sesini. Oktay bey bridgestonun yumuşak olanları h diymi geçiyor? Yorum bağlantısı
Oktay Servet 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 bildiğim kadarıyla sıralama şöyle W 280 KM V 240 KM H 210 KM T 190 KM her harf karşısındaki süratle ilgili.tabi hızlandıkça lastik sertleşiyor ve konfor azalıyor. benim üzerinde gelen V idi şimdi H aldım yol tutuşunu olumsuz etkilediği gibi bir izlenim oluşmadı bende henüz.ama araba baya bi rahat gelmeye başladı.tabi benim önceki lastikler 60.000 km deydi bunun da payı vardır mutlaka. Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 1 Nisan 2011 Paylaş 1 Nisan 2011 ben geçen ay latikleri değiştirdim yaklaşık 60.000 km de.Bridgestone 205 55 16 91 V iken aynı marka,ebat 91H aldım.kesinlikle konfor ve ses yalıtımı açısından olumlu yönde değişme gözlemledim. denemenizi tavsiye ederim.herhangi bir ölçüm yapmadım ancak %20 yalıtım sağlanmıştır diye tahmin ediyorum. Üstat lastiklerin fiyatı neydi acaba? Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul 1 Nisan 2011 Yazar Paylaş 1 Nisan 2011 İki gün önce servisteydim. 0 satılan Focusların davlumbaz içerine ve araç tabanına pütür uygulamasını hediye olarak veriyorlar hem de standart. Bize opsiyon, parasını verirsek Yorum bağlantısı
Oktay Servet 4 Nisan 2011 Paylaş 4 Nisan 2011 Üstat lastiklerin fiyatı neydi acaba? Tanesi 180 tl 8 taksit. Bursa Küçük sanayi Alkam Bridgestone bayiinden aldım.özellikle orada Fusun hanım var baya ilgili birisi.1000 km sonrada tekrar rot balansa gittiğimde hala çok ilgili ve naziklerdi.satınca işleri bitmiyor yani.müşteri memnuniyetini önemsiyorlar. bu lastikleri de bana Fusun hanım önerdi zaten.önce tereddüt ettim ancak şimdi çok memnunum. Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Ta?k?n 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 daha öncede yazmıştım. yaklaşık 1 ay önce goodyear 205/55/16 91w effidentgrip aldım. yol sesi çok farketti. lastik sesi bayağı azaldı. motor sesini duymaya başladım önceden lastik sesi inanılmaz rahatsız ediyordu. sanki deutz minibüs içinde gibiydi. şimdi gayet iyi. lastik sorunum kalmadı gibi Yorum bağlantısı
Yusuf Dilekci 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 hiçte katlanacak gibi olmadı dünkü yolculuğumuzda az kaldı inip kaçacaktım (( aynen arkadaş sana katılmamak elde değil bende tortuma giderken yol hep pütürlüydü resmen kafa ütülüyor bende bırakıp kaçmak istedim Yorum bağlantısı
Murat Çukur 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 rüzgar ve dış ses için ilk yapılması gereken kapı fitillerinin değişimi. megan 2 nin fitilleri daha kalın. ön kapılar biraz zor kapanıyor ama sesi ciddi oranda kesiyor ben denedim. focus3 ünde kapı fitilleri iş görür ama daha maliyetli olduğu için meganın fitillerini tercih ettim. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 12 Şubat 2014 Paylaş 12 Şubat 2014 rüzgar ve dış ses için ilk yapılması gereken kapı fitillerinin değişimi. megan 2 nin fitilleri daha kalın. ön kapılar biraz zor kapanıyor ama sesi ciddi oranda kesiyor ben denedim. focus3 ünde kapı fitilleri iş görür ama daha maliyetli olduğu için meganın fitillerini tercih ettim.Megan fitilleri bizim arabalara oluyor mu ki? Uzun ya da kisa gelmiyor mu ? Ben focus fitili aramistim bulamamistim. Meganin daha kolay bulunur ve daha uygundur fiyatları. Yorum bağlantısı
Murat Çukur 13 Şubat 2014 Paylaş 13 Şubat 2014 ben yan sanayisini aldım tüm kapılar 160 tl tuttu. fitiller orjinalden daha uzun. yerlerine takarak uzunluğunu tespit edip güzelce kesip yerine takıyorsunuz o kadar. ben ilk kapı fitilini değişirken çıkardığım fitile göre ölçüp kestim kısa geldi. kesmeden önce iyice ölçün yerine takarak. başka sorun yok dediğim gibi benim aracımda yol yada rüzgar sesi artık yok. bu defada motor sesi arttı, ona göre sesler arasında seçim yapıp uygalamaya geçin 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Yurdakul 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 Yollar çoğunlukla sıcak asfalt olunca eskisi gibi yol sesi gelmiyor, belki de ben iyice alışmışımdır arabaya Ama pütüre falan gerek yok! Yorum bağlantısı
Recommended Posts