Misafir 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 bu ayranlardan sonro ayılmak epey zor olsa gerek. Yorum bağlantısı
Onur Demir 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 bu ayranlardan sonro ayılmak epey zor olsa gerek. Ben hala olayın etkisindeyim mesela Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel 18 Ekim 2010 Paylaş 18 Ekim 2010 Onurcum resimler harika, allah deklanşörüne zeval vermesin... Ne güzel çekmişim karagözümü Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Sabri Kaptaan... Bu Amaç Ağa, niye öyle kötü bakıyor.. :lol2: evet ustam, anlat bakalım Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Amaç Kaptanın pazar günü hem babası hem kayınbabası yanındaydı o sebepten dolayı hiç kıpırdıyamadı görseniz O kadar terbiyeli o kadar efendi bi tarafa dönüyor babacım bu arkadaşlar bizim Ford,çular diye tanıtıyor diğer tarafa Dönüyor babacım buradan daha ziyade gopez balığı çıkar diye anlatıyor e bu kadar efendilik bu kadar ağır başlılık En sonunda iflas etti Bana bile aynı şekilde bakıyordu bende çok korktum Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Amaç Kaptanın pazar günü hem babası hem kayınbabası yanındaydı o sebepten dolayı hiç kıpırdıyamadı görsenizO kadar terbiyeli o kadar efendi bi tarafa dönüyor babacım bu arkadaşlar bizim Ford,çular diye tanıtıyor diğer tarafa Dönüyor babacım buradan daha ziyade gopez balığı çıkar diye anlatıyor e bu kadar efendilik bu kadar ağır başlılık En sonunda iflas etti Bana bile aynı şekilde bakıyordu bende çok korktum he canım he gerçeği söyleyeyim: benim yeni araca bu servis bakmamakta ısrar ediyor, ben anlamam, o araca bakılacak, şart olsun aldığım yerdeki sürüyü toplayıp basarım sanayiyi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Amaç Kaptanın pazar günü hem babası hem kayınbabası yanındaydı o sebepten dolayı hiç kıpırdıyamadı görsenizO kadar terbiyeli o kadar efendi bi tarafa dönüyor babacım bu arkadaşlar bizim Ford,çular diye tanıtıyor diğer tarafa Dönüyor babacım buradan daha ziyade gopez balığı çıkar diye anlatıyor e bu kadar efendilik bu kadar ağır başlılık En sonunda iflas etti Bana bile aynı şekilde bakıyordu bende çok korktum Vah vaah.. he canım hegerçeği söyleyeyim: benim yeni araca bu servis bakmamakta ısrar ediyor, ben anlamam, o araca bakılacak, şart olsun aldığım yerdeki sürüyü toplayıp basarım sanayiyi Neyki yeni aracın.. Resimlerini görmüştüm bi ara.. 4x4.. O mu Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Neyki yeni aracın.. Resimlerini görmüştüm bi ara.. 4x4.. O mu hee, 4*4 , bu aralar biraz sağa çekiyor, sonra hemen sola çekiyor, sonra aniden duruyor, beyin sulanmış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 hee, 4*4 , bu aralar biraz sağa çekiyor, sonra hemen sola çekiyor, sonra aniden duruyor, beyin sulanmış Kilo vermeyi dene Anlattığına göre istiap haddini aşmışsın Yorum bağlantısı
Necat Ertan 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Ancak yazabiliyorum, çok güzel etkinlik oldu. Katılanlara can-ı gönülden teşekkürler. Yaşadığım soğuk algınlığı nedeniyle pek sesim soluğum çıkmadı ancak gerçekten çok keyif aldım. En kısa sürede tekrarını yaparız inşallah. Yorum bağlantısı
Burhan Düver 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 ooohh balıklarda mangalda güzel toplantı olmuş katılanların ayağına sağlık.Ankarada yokki deniz şansımıza. fotoshop yavrum onlar genede kıskandım güzel etkinlik organizatörlere zeval gelmesin Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 fotoshop yavrum onlar genede kıskandım güzel etkinlik organizatörlere zeval gelmesin Allah ustalarımızı başımızdan eksik etmesin..... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 Sabri Kaptaan... Bu Amaç Ağa, niye öyle kötü bakıyor.. Bunların hepsini deniz tutmuş ayran mayran hikaye,birde balık tutsaymış vay hallerine he canım hegerçeği söyleyeyim: benim yeni araca bu servis bakmamakta ısrar ediyor, ben anlamam, o araca bakılacak, şart olsun aldığım yerdeki sürüyü toplayıp basarım sanayiyi Bu nasıl bir servistir sanayiye bakanına şikayet edek. :hahahoho: Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 20 Ekim 2010 Yazar Paylaş 20 Ekim 2010 Bunların hepsini deniz tutmuş ayran mayran hikaye,birde balık tutsaymış vay hallerine Bu nasıl bir servistir sanayiye bakanına şikayet edek. :hahahoho: Adnan bey bizim serviste beygir gücünde araçlara hizmet veriliyor merkep gücü bizi aşıyor Yorum bağlantısı
Serkan Oral 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 http://img254.imageshack.us/slideshow/webp...id=pa170187.jpg Yorum bağlantısı
Onur Demir 20 Ekim 2010 Paylaş 20 Ekim 2010 (düzenlendi) http://img254.imageshack.us/slideshow/webp...id=pa170187.jpg 20 Ekim 2010 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 10 Ocak 2011 Paylaş 10 Ocak 2011 Hiç balık resmi göremedim. Kaya balığıdamı tutamadınız Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 10 Ocak 2011 Yazar Paylaş 10 Ocak 2011 Hiç balık resmi göremedim.Kaya balığıdamı tutamadınız Ayhan Kardeşim vırt zırt balık gösterip karizmayımı çizelim Sen pazartesiyi bekle muhtar amcayla pazar günü bir başka sitenin etkinliğine katılacaz inşallah (gör balıkları) Yorum bağlantısı
Necat Ertan 10 Ocak 2011 Paylaş 10 Ocak 2011 Ayhan Kardeşim vırt zırt balık gösterip karizmayımı çizelim Sen pazartesiyi bekle muhtar amcayla pazar günü bir başka sitenin etkinliğine katılacaz inşallah (gör balıkları) Hangi siteymiş o Sabri Ustam Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 10 Ocak 2011 Yazar Paylaş 10 Ocak 2011 Hangi siteymiş o Sabri Ustam Rastgelsin adında bir deniz ürünleri sitesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts