İçeriğe Yönlendir

Ustaeller Sonbahar Foça Balık Avı

Sabri Güngör

Recommended Posts

Onur Demir
bu ayranlardan sonro ayılmak epey zor olsa gerek.

Ben hala olayın etkisindeyim mesela :spiteful:

Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel

Onurcum resimler harika, allah deklanşörüne zeval vermesin... :D

693_IMG_8349.jpg

Ne güzel çekmişim karagözümü :p

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Sabri Kaptaan... Bu Amaç Ağa, niye öyle kötü bakıyor.. :lol2:

evet ustam, anlat bakalım :good1:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Amaç Kaptanın pazar günü hem babası hem kayınbabası yanındaydı o sebepten dolayı hiç kıpırdıyamadı görseniz

O kadar terbiyeli o kadar efendi bi tarafa dönüyor babacım bu arkadaşlar bizim Ford,çular diye tanıtıyor diğer tarafa

Dönüyor babacım buradan daha ziyade gopez balığı çıkar diye anlatıyor e bu kadar efendilik bu kadar ağır başlılık

En sonunda iflas etti :good1: Bana bile aynı şekilde bakıyordu bende çok korktum :)

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Amaç Kaptanın pazar günü hem babası hem kayınbabası yanındaydı o sebepten dolayı hiç kıpırdıyamadı görseniz

O kadar terbiyeli o kadar efendi bi tarafa dönüyor babacım bu arkadaşlar bizim Ford,çular diye tanıtıyor diğer tarafa

Dönüyor babacım buradan daha ziyade gopez balığı çıkar diye anlatıyor e bu kadar efendilik bu kadar ağır başlılık

En sonunda iflas etti :f1: Bana bile aynı şekilde bakıyordu bende çok korktum :spiteful:

he canım he

gerçeği söyleyeyim: benim yeni araca bu servis bakmamakta ısrar ediyor, ben anlamam, o araca bakılacak, şart olsun aldığım yerdeki sürüyü toplayıp basarım sanayiyi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

En sonunda iflas etti :f1: Bana bile aynı şekilde bakıyordu bende çok korktum :spiteful:

Vah vaah.. :good1:

he canım he

gerçeği söyleyeyim: benim yeni araca bu servis bakmamakta ısrar ediyor, ben anlamam, o araca bakılacak, şart olsun aldığım yerdeki sürüyü toplayıp basarım sanayiyi

Neyki yeni aracın.. Resimlerini görmüştüm bi ara.. 4x4.. O mu :good1:

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
Neyki yeni aracın.. Resimlerini görmüştüm bi ara.. 4x4.. O mu :spiteful:

hee, 4*4 , bu aralar biraz sağa çekiyor, sonra hemen sola çekiyor, sonra aniden duruyor, beyin sulanmış

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
hee, 4*4 , bu aralar biraz sağa çekiyor, sonra hemen sola çekiyor, sonra aniden duruyor, beyin sulanmış

Kilo vermeyi dene :coffee:

Anlattığına göre istiap haddini aşmışsın :)

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Ancak yazabiliyorum, çok güzel etkinlik oldu. Katılanlara can-ı gönülden teşekkürler. Yaşadığım soğuk algınlığı nedeniyle pek sesim soluğum çıkmadı ancak gerçekten çok keyif aldım. En kısa sürede tekrarını yaparız inşallah.

Yorum bağlantısı
Burhan Düver
ooohh balıklarda mangalda :) güzel toplantı olmuş katılanların ayağına sağlık.Ankarada yokki deniz şansımıza. :)

fotoshop yavrum onlar :)

genede kıskandım güzel etkinlik

organizatörlere zeval gelmesin

Yorum bağlantısı
Amaç Keskin
fotoshop yavrum onlar :rolleyes:

genede kıskandım güzel etkinlik

organizatörlere zeval gelmesin

Allah ustalarımızı başımızdan eksik etmesin.....

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
Sabri Kaptaan... Bu Amaç Ağa, niye öyle kötü bakıyor.. :D

Bunların hepsini deniz tutmuş ayran mayran hikaye,birde balık tutsaymış vay hallerine :vreka:

:lazy1::kihkih:

he canım he

Bu nasıl bir servistir :shok: sanayiye bakanına şikayet edek. :rolleyes::hahahoho: :hahahoho:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Bunların hepsini deniz tutmuş ayran mayran hikaye,birde balık tutsaymış vay hallerine :vreka:

:lazy1::kihkih:

Bu nasıl bir servistir :shok: sanayiye bakanına şikayet edek. :rolleyes::hahahoho: :hahahoho:

Adnan bey bizim serviste beygir gücünde araçlara hizmet veriliyor merkep gücü bizi aşıyor :D

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ayhan Şentürk

Hiç balık resmi göremedim.

Kaya balığıdamı tutamadınız :flowers:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Hiç balık resmi göremedim.

Kaya balığıdamı tutamadınız :flowers:

Ayhan Kardeşim vırt zırt balık gösterip karizmayımı çizelim ;)

Sen pazartesiyi bekle muhtar amcayla pazar günü bir başka sitenin etkinliğine katılacaz inşallah (gör balıkları) :)

Yorum bağlantısı
Necat Ertan
Ayhan Kardeşim vırt zırt balık gösterip karizmayımı çizelim :)

Sen pazartesiyi bekle muhtar amcayla pazar günü bir başka sitenin etkinliğine katılacaz inşallah (gör balıkları) :flowers:

Hangi siteymiş o Sabri Ustam ;)

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Hangi siteymiş o Sabri Ustam :)

Rastgelsin adında bir deniz ürünleri sitesi :flowers:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...