Lokman Ceritlioğlu 22 Eylül 2010 Paylaş 22 Eylül 2010 Fatih Çalıkuşu nerde bunu kaçırmaz artık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Eylül 2010 Paylaş 22 Eylül 2010 0) emmi espirini ben ilk Çağlay abide gördüm patenti vesile ile kendisine aittir :lol: Gönlüm sizlerle.. :dil: Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Zamanı ayarlayabilirsem bir çay içmeye gelirim... Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Pazar günü İstanbul yağışlı gösteriyor.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Eylül 2010 Yazar Paylaş 23 Eylül 2010 Pazar günü İstanbul yağışlı gösteriyor.. cumartesi gününden başlıyor taki pazartesi gününe kadar devam ediyor diyor evet. Kötü bir durum oldu bizim için Ne yapalım peki Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Bende ilk buluşmada giderim artık tanışmaya diyordum ama bu seferde tarih uymuyor. ( Bu cuma kısmetse manisaya gideceğim. 26/09 pazar günü gökgürültülü ve sağanak yağışlı gösteriyor bilginize. ( Belki ekimin ilk haftasına sarkar ) Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 (düzenlendi) Kötü oldu yağmur işi. Ekim 3 te olabilir. Ben her pazar müsaitim. SRC kursum olucak ama asarız canım bişey olmaz. 23 Eylül 2010 tarihinde R?fat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Bende geliyim mi? Sen gelme, ben gelip seni alırım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Mercan, Serhat sizlerde gelirsiniz artık şu arabalarınızın son şeklinide görmüş oluruz Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 İstanbul bu işi biliyor valla. Rezervasyon vs. ile uğraşmadan en güzeli mangal partisi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 (düzenlendi) tarih ne oldu bu hafta işim olduğu için gelemicem diye üzülmüştüm ama ertelenirse katılmak isterim tarih nezaman olacak (pazar günü olursa) bir de eşli mi olacak tek mi 23 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Mercan, Serhat sizlerde gelirsiniz artık şu arabalarınızın son şeklinide görmüş oluruz lokman abi mehmet mercanı aradım ben aynen dediklerinide söyledim :)mehmet abi c.tesi gününden sakaryaya gidicekmiş.müsait değil gelemicek yani en iyisi havada yağışlı madem bi pazar atlatalım derim ben? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 (düzenlendi) Bu pazar yeğenimin sünnet şöleni nedeni ile kirvelik görevini ELE almış bulunmaktayım.Bu pazar olursa toplantı gelmem olanaksızdır. 23 Eylül 2010 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir2 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Bu pazar günü hava yağışlı gözüküyor zaten. Bir sonraki hafta sonuna atalım mı? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 0) emmi espirini ben ilk Çağlay abide gördüm patenti vesile ile kendisine aittir Durumumuz nedir ? Ne yapıyoruz ? Ali Gürsoy ne alemdesin ? Ahanda buradayım . Ne alemlerdeyim bir bilsen Güzel bir organizasyon yapmış oluruz ama 10 numarada benim olmam lazım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Eylül 2010 Yazar Paylaş 23 Eylül 2010 Ahanda buradayım . Ne alemlerdeyim bir bilsen Güzel bir organizasyon yapmış oluruz ama 10 numarada benim olmam lazım Ya kardeşim yapalım dedik bi organizasyon lakin havalar ters yaptı bize Haftaya yapılırsa kuvvetle muhtemel ben olmayacam bu şehirde yine katılamayacam Keşke kafeyi satmasa idin sen ya takılırdık , Yunusa yine bir futbol dersi verirdim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Ya kardeşim yapalım dedik bi organizasyon lakin havalar ters yaptı bize Haftaya yapılırsa kuvvetle muhtemel ben olmayacam bu şehirde yine katılamayacam Keşke kafeyi satmasa idin sen ya takılırdık , Yunusa yine bir futbol dersi verirdim Şartlar onu gerektirdi kardeşim napalım . Valla konuyu açıpta gelmemezlik olmaz Yorum bağlantısı
Guest G 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Ya kardeşim yapalım dedik bi organizasyon lakin havalar ters yaptı bize Haftaya yapılırsa kuvvetle muhtemel ben olmayacam bu şehirde yine katılamayacam Keşke kafeyi satmasa idin sen ya takılırdık , Yunusa yine bir futbol dersi verirdim O zaman bu hafta halı saha maçı yapalım:D:D Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Eylül 2010 Yazar Paylaş 23 Eylül 2010 Şartlar onu gerektirdi kardeşim napalım . Valla konuyu açıpta gelmemezlik olmaz Ne yapsak pazar günü kapalı bir yerlere mi gitsek ? O zaman bu hafta halı saha maçı yapalım:D:D aynı anda yazmışız, valla süper olur yağmurlu felan 10 numara Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 ekimde toplanalım derim maç yapacaksanız o zaman başka. Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 ekimde toplanalım derim maç yapacaksanız o zaman başka. Bencede.. Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Arkadaşlar , kapalı mekan da var açık mekan da; Bayrampaşa'da işyerimde buluşabiliriz, Forum İstanbul'un hemen yanında. Yağmurda olsa üşümem derseniz güzel bir çardağımız var,üşürseniz kapalı yerimiz de,ping pong masası ve butterfly raketlerimizde mevcut. Okey derseniz akşama fotoğraflarını da yüklerim, seve seve misafir ağırlayabilirim(nasılsa masraflar ortaktır ) Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Arkadaşlar , kapalı mekan da var açık mekan da; Bayrampaşa'da işyerimde buluşabiliriz, Forum İstanbul'un hemen yanında.Yağmurda olsa üşümem derseniz güzel bir çardağımız var,üşürseniz kapalı yerimiz de,ping pong masası ve butterfly raketlerimizde mevcut. Okey derseniz akşama fotoğraflarını da yüklerim, seve seve misafir ağırlayabilirim(nasılsa masraflar ortaktır ) Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 İlteber sağolasın bilgilendirme için. Bu hafta sonu Sakarya planım iptal. Haftaya kaldı. Bir program olursa gelmeye çalışırım. Pazar günü veli toplantısı olduğu için zor hareket ederim herhalde. ama öğleden sonra olursa kaçabilirim belki Yorum bağlantısı
Recommended Posts