Süha Demirtaş 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 Arkadaşlar , kapalı mekan da var açık mekan da; Bayrampaşa'da işyerimde buluşabiliriz, Forum İstanbul'un hemen yanında.Yağmurda olsa üşümem derseniz güzel bir çardağımız var,üşürseniz kapalı yerimiz de,ping pong masası ve butterfly raketlerimizde mevcut. Okey derseniz akşama fotoğraflarını da yüklerim, seve seve misafir ağırlayabilirim(nasılsa masraflar ortaktır ) Gündüz bey mekan sizin mi ? ( memur yazıyorda ondan sorma gereği duydum ) Benim için çok uygun, şöle birde okey vs.. ( bir türlü yapamadığmız king partiside olablir) yaparız. Sanırım otopark sıkıntımızda yoktur ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 bencede uygun park sorunu varmı? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 süha istanbulda toplanamazsan ankaraya gel. sana anfi şemalarını vereyim Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Bayrampaşa'ysa park sıkıntıdır İş yerim orada oluğu için çok iyi biliyorum. Abilerimiz karar versin ben her türlü uyarım , Allah kaza bela vermessesde orda olurum. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 süha istanbulda toplanamazsan ankaraya gel. sana anfi şemalarını vereyim şöle sağlam bir anfi şeması için ( en az 1500 rms ) ankaraya her zaman gelirim. Alırım tüm ekipmanları burdan berabercene dizeriz ortaya güzel bir şeyler çıkartırız Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 (düzenlendi) şöle sağlam bir anfi şeması için ( en az 1500 rms ) ankaraya her zaman gelirim. Alırım tüm ekipmanları burdan berabercene dizeriz ortaya güzel bir şeyler çıkartırız ben artık ugraşamıyorumki üstad o iş zor benim için bütün tatları yaşadım o konuda.zevkim kalmadı dersem yalan olmaz valla.en mükemmel anfileri kullandım mikserleri kullandım.hatta tamirini yaptım.kopyalarının imalatında bizzat kendim bütün parçaları taktım ve test ettim.yıllar önce konya sokaktaki esnafın bizim yüzümüzden kulakları çok tıkanmıştır.şemaları adresini yaz en kısa sürede yollayım sana.ama istedigin gibi çıkarmı bişi diyemiyorum daha önce demiştim pek hatırlamıyorum. müzik sesinde rms ve pik degerlerinin çok iyi oldugunu biliyorum o zamanlar ölçüm cihazlarıyla ölçtügümüzde ne çıkıyordu hatırlamıyorum. 24 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Oktay abi ilk mesleğe icabetim Sony tv servisinde başladı.Geçen yıllarda müşteri sıkıntısını söylerken arızanın nereden olduğunu bilmeye, yetmeyince senin gibi anfi,Cb tamiri, imali derken İnverter imalatına kadar geldim.Hiç biride beni tatmin edemedi.Öyle birşey yapmalıyımki hep peşinden koşayım habire yenilik ekşın olsun dedim ve 10 yılı aşkındır Forklift Elektronik işindeyim.Elektroniğe dair ne ararsan var.Hepside mevcut elektronik piyasasındaki tüm dallardan en az 5 yıl ileride.Tavsiye ederim.... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Oktay abi ilk mesleğe icabetim Sony tv servisinde başladı.Geçen yıllarda müşteri sıkıntısını söylerken arızanın nereden olduğunu bilmeye, yetmeyince senin gibi anfi,Cb tamiri, imali derken İnverter imalatına kadar geldim.Hiç biride beni tatmin edemedi.Öyle birşey yapmalıyımki hep peşinden koşayım habire yenilik ekşın olsun dedim ve 10 yılı aşkındır Forklift Elektronik işindeyim.Elektroniğe dair ne ararsan var.Hepside mevcut elektronik piyasasındaki tüm dallardan en az 5 yıl ileride.Tavsiye ederim.... elektronikte her işi yaptım sayılır ama senin dedigin dalı araştırayım bana isim olarak yabancı içerigini bilmiyorum.artık notebook tamiri bile ele düştü bilmeyenler kol geziyo tadını bitirdiler.97 de başladım pc notebook tamirine 2005 yılına kadar harkulade idi sonrasında piyasada türediler iyice her işte oldugu gibi hiç tadı yok.bazen bırakıyım artık diyorum ama ne yapmalıyım bunu bulamıyorum bir çok alanda çalıştım modifiyeye geçmeyi yıllardır istiyorum ama olmadı.malum şartlar uygun olmadı.bu aralar dersanelere ögretmenlik için başvurayım diyorum ondada ıvır zıvır mevzuat çok.bakalım senin meslegi iyice araştırayım bana senin meslkle ilgili tavsiye edecegin linkler yollasana temeline bakıyım iyice. Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Şimdi yarın buluşma düzenleniyor mu? Ona göre yolumu o taraflara düşürücem.. Burada (Sahracıedid) hava günlük güneşlik.. Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Evet memurum,işyeri B.paşa Bld. Ulşm.Hiz.Müdürlüğü,ben de buranın müdürüyüm naçizane.Park sorunu yok dükkan sizin,en geç akşama netleştirin gece adres kroki vs. hallederiz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Eylül 2010 Yazar Paylaş 25 Eylül 2010 1) İlteber Yaman ( kıyağımı unutma) 2) Çağlar Bayur ( flörasan ile gelmeye utanır, 79 zırhlı celica ile gelir bence yada konuşalım beraber gidelim) 3) Yunus Gökhan Ay ( Aracını sattıysan yayan gelme alalım seni ) 4) Süha Demirtaş 5) Lokman Ceritoğlu ( abi sana ne zaman müsait onu bir belirti ver sana zahmet) 6) Sefa Çelik ( Acaba Bilo nun eksoz uçları oldumu ) 7) Cavit Aga burayı sana ayırdım Q7 misali 8) Rıfat Çakar ( Yeni tanışacaz şimdilik yorum yok ) 9) Mert Can Üzger ( 90 ps TDCI nin bir kalkışını görelim) 10) Emre Demir ( Vay hadi yine iyisin ) 11) Nuri Güngör ( Hocam bizde hasta yok rahat rahat bir keyif yapın ) 39) Fatih Keskin ( Duyduğuma göre Tekirdağ'lılar köfte, çanakkalelirler peynir yapmasını Kırklareli'lilerden öğrenmişler ) 13) Ayhan Sırtıkaya tarih konusunda hep fikirmiyiz yarın mı yapacağız erteleyecekmiyiz ??? Gelirim diyenler parmak kaldırsın Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 yarın hava iyi olcak iddiaya giren varmı :)bana uyar Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Ben yolumu düşürmeye çalışıcam, ama 5 dakika ama 1 saat uğramak istiyorum.. Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 arkadaşlar şu saat itibariyle benim bi engelim yok ancak neti takip etme imkanım da yok eger buluşma olursa yeri saati konusunda bana mesaj gönderebilirseniz katılmayı cok isterim tel no 505 802 30 30 cok tesekkür ederim Yorum bağlantısı
Gündüz Albayrak 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 (düzenlendi) İşlerin yoğunluğundan çok giremedim kusura bakmayın,ben yarın tam gün yerimdeyim, irtibat için 0 505 5888892 Bayrampaşa Belediyesi Ulşm.Hizm.Md.lüğü Altıntepsi mah.Mezbaha sk. 25 Eylül 2010 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest G 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Arkadaşlar yarın önemli bir işim çıktı gelmeye çalışıcam ama söz vermiyorum herkezden özür dilerim:( Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Arkadaşlar yarın önemli bir işim çıktı gelmeye çalışıcam ama söz vermiyorum herkezden özür dilerim:( Anladığım kadarı ile toplantı masal oldu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Yağmur ihtimali, poyraz sert, okullar bu hafta açıldı .... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 evet aynen katılıyorum bidahaki haftaya artık. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Eylül 2010 Yazar Paylaş 25 Eylül 2010 İşlerin yoğunluğundan çok giremedim kusura bakmayın,ben yarın tam gün yerimdeyim,irtibat için 0 505 5888892 Bayrampaşa Belediyesi Ulşm.Hizm.Md.lüğü Altıntepsi mah.Mezbaha sk. Gündüz Bey ilginize teşşekür ederim şahsım adıma ama görünen oki katılımda sıkıntı var artık ilerleyen tarihler inşallah sizin mekanınızda oluruz. Lakin yolum düşerse uğrayıp hem tanışıp hemde 2 bardak çay içmenin zevkine varmak isterim uygun olur ise. Karışıklık olmaması adına yazımı okuyan değerli modlarımızdan tarih ertelenmiştir deyip konuyu kapatmalarınız arz ederim Dipnot: Çağlar abinin dediği "okullar bu hafta açıldı" ifadesinin altında ne yatıyor anlamadım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Eylül 2010 Paylaş 25 Eylül 2010 Gündüz Bey ilginize teşşekür ederim şahsım adıma ama görünen oki katılımda sıkıntı var artık ilerleyen tarihler inşallah sizin mekanınızda oluruz. Lakin yolum düşerse uğrayıp hem tanışıp hemde 2 bardak çay içmenin zevkine varmak isterim uygun olur ise. Karışıklık olmaması adına yazımı okuyan değerli modlarımızdan tarih ertelenmiştir deyip konuyu kapatmalarınız arz ederim Dipnot: Çağlar abinin dediği "okullar bu hafta açıldı" ifadesinin altında ne yatıyor anlamadım İstek doğrultusunda başlık düzeltildi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Eylül 2010 Paylaş 26 Eylül 2010 arkadaşlar şu saat itibariyle benim bi engelim yok ancak neti takip etme imkanım da yok eger buluşma olursa yeri saati konusunda bana mesaj gönderebilirseniz katılmayı cok isterim tel no 505 802 30 30 cok tesekkür ederim Hocam hafta içinde ne zaman müsait olursanız buluşalım, biraz sohbet ederiz belki katılan arkadaşlarda olur. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Eylül 2010 Yazar Paylaş 26 Eylül 2010 Bugün çok güzel bir gündü, yazık oldu Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Eylül 2010 Paylaş 26 Eylül 2010 Süha ben biraz geç katılırdım size oğlan geldiydi Ankaradan bugün tekrar gitti iyike olmadı bugün Yorum bağlantısı
Recommended Posts