Eren Yüksel 22 Eylül 2010 Paylaş 22 Eylül 2010 Merhaba arkadaşlar, trafikten aracıma sadece ön plaka olmak şartıyla hani şu küçük motor plakaları varya ondan çıkartmak istesem " bu adam deli " diyerek ehliyetime el mi koyarlar yoksa " al kardeşim sana plaka " mı derler ? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Hoş paylaşımlar dilerim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Eylül 2010 Paylaş 22 Eylül 2010 bildiğim kadarı ile imkansız, plaka ebadı bellidir, Alfa Romeolar bu yüzden minnacık plakalığa, ayuu gibi plaka takarak gezmek zorunda kalıyorlar. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Eylül 2010 Paylaş 22 Eylül 2010 Burası Türkiye yok diye birşey Yok. Ruhsatın tescil edildiği ilçede bir trafik müşaviri ile görüş. Bahçelievler'de Emin vardı sarı tabelalı Çalışlar'da İşbankasından sonra. Sana en doğru bilgiyi onlar verir. Olur mu, maliyeti kaça olur. İstediğin motor plakası değil de kare plaka diye adlandırılıyor halk dilinde, resimdekiler: Yorum bağlantısı
Serkan Toker 22 Eylül 2010 Paylaş 22 Eylül 2010 Hacı Murat plakası istiyorum diyin, motor plakası deyince huylanabilirler... Yorum bağlantısı
Eren Yüksel 22 Eylül 2010 Yazar Paylaş 22 Eylül 2010 Burası Türkiye yok diye birşey Yok. Ruhsatın tescil edildiği ilçede bir trafik müşaviri ile görüş. Bahçelievler'de Emin vardı sarı tabelalı Çalışlar'da İşbankasından sonra. Sana en doğru bilgiyi onlar verir. Olur mu, maliyeti kaça olur. İstediğin motor plakası değil de kare plaka diye adlandırılıyor halk dilinde, resimdekiler: Bir görüşeyüm ben dediğin gibi. En doğru bilgiyi ve fiyatı onlar verir herhalde. Yorum bağlantısı
Beyhan Yılmaz 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Motosiklet plakası zaten istesenizde alamazsınız.. :dil: Fakat plakanızı değiştirebilmeniz için önce tahminimce ek1 gibi bişey doldurmalısınız ki trafik şubesinden size bir kağıt vererek plakacıya yollayabilsinler.. Buraya kadar olan kısmı araştırın. Plaka basım atöylesine gittiğinizde 2 şansınız var, ya traktör plakası ya taşıt plakası orada siz söylüyorsunuz traktör plakası olsun veya taşıt plakası diye basıyorlar. Sonra trafiğe götürüp mühür vurmaları lazım. Fakat vize de veya kıl bir poliste uğraşabilirsiniz. Bir yerde okumuştum ölçüleri ölçülerine yazmıştı araçlar için şu kadar olmalı vs.. gibi. Yorum bağlantısı
Onur Demir 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Eski bir hondacı olarak hemen gireyim konuya Civicte önde arkada kareydi hatırlarsanız. 2sinide ben yaptırdım. Şimdi arka yada ön plakayı çıkarıyorsunuz, tescile gidip plakam kayboldu-düştü vs. Diye dilekçe yazıyorsunuz. Ordan basımcıya "honda var düzler olmuyor özel kare" demiştim 2 seferdede. Bu arada o plakalar özel kare diye geçiyor. Ford gurubu içinde plaka yerim uzun değil özel kareydi benim kaybolan plakam demeniz yeterli. hatta bulabilirseniz kare bir plakalık bulun emanet onu gösterin. Dipnot: sakın kaybolan plakanızı! Yanınızda götürmeyin, saklamak için bagaj halısının altı idealdir Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 23 Eylül 2010 Paylaş 23 Eylül 2010 Plakalardan sadece birini kare çıkarmak mümkündü en son. Yönetmelik ne oldu bilemem. Yorum bağlantısı
Recommended Posts