Ayhan Şentürk 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Arkadaşlar bu hafta sonu kışa girmeden havalar çok soğmadan gönül kahvesinde buluşalım. Aynı zamanda Ankara buluşmasına gitmek isteyen arkadaşlar planlarını yaparlar. 1- Ayhan Şentürk 2- Yasin Şimşek 3- Ersen Tapan 4- . . . Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Ayhan'ım biz Bursa'da sadece 4 kişiyiz sende biliyorsun onları.Yaz kendin oraya. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 Ayhan'ım biz bursa'da sadece 4 kişiyiz sende biliyorsun onları.Yaz kendin oraya. Zaten demirbaş olduk, yazmayada gerek yok Extra gelecek olanlar yazsın kendilerini, Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Ayhan'ım biz Bursa'da sadece 4 kişiyiz sende biliyorsun onları.Yaz kendin oraya. Dimi ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 Ayhan'ım biz Bursa'da sadece 4 kişiyiz sende biliyorsun onları.Yaz kendin oraya. Bu iyiydi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Eylül 2010 Yazar Paylaş 26 Eylül 2010 7'de gönül kahvesindeyim, geliyorsunuz demi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Eylül 2010 Paylaş 26 Eylül 2010 Şu sıralar toplantı devam ediyor olsa gerek... Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Eylül 2010 Yazar Paylaş 26 Eylül 2010 Şu sıralar toplantı devam ediyor olsa gerek... Toplantıyı başlattım ve bitirdim, benden başka kimse gelmedi. Yalnızda olsa kapanışı yaptım, yarın okula gidiyorum, artık yaza... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Eylül 2010 Paylaş 26 Eylül 2010 Toplantıyı başlattım ve bitirdim, benden başka kimse gelmedi. Yalnızda olsa kapanışı yaptım, yarın okula gidiyorum, artık yaza... Üzüldüm. Hayırlısı... Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 26 Eylül 2010 Paylaş 26 Eylül 2010 Evde tek başıma oturuyordum tamamen unutmusum keske bi alo deseydin ayhanım. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Eylül 2010 Yazar Paylaş 26 Eylül 2010 Evde tek başıma oturuyordum tamamen unutmusum keske bi alo deseydin ayhanım. Ersen abiyi aradım, gelemicekmiş, seni aramak aklıma geldi ama sen genelde önemli bir işin olmadıkca gönül kahvesinde oluyorsun. İşin vardır diye düşündüm. Garsonların birine sordum, Yasin abi buralardamı dedim, Yasin Şimşekmi dedi. Evet dedim Her akşam buralarda olur ama bu akşam yok dedi. Sağlık olsun, başka akşam otururuz. Bu arada tek başıma buluşma düzenleyip tek başıma buluşup bir ilk yaptım sanırım Yorum bağlantısı
Ramazan Okyar 27 Eylül 2010 Paylaş 27 Eylül 2010 ayhan hiç görmedim ya konuyu bi kaç gündür girmedim foruma.. AYHAN : Bu arada tek başıma buluşma düzenleyip tek başıma buluşup bir ilk yaptım sanırım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Eylül 2010 Paylaş 27 Eylül 2010 Arkadaşım Mudanya da kaza yapmış onun yanına gittim; Arabayı çektirdik vs derken yetişmeme imkan yoktu Yorum bağlantısı
Recommended Posts