İçeriğe Yönlendir

308 Mi Focus Mu?

Çağrı Kılıç

Recommended Posts

Çağrı Kılıç
(düzenlendi)

110 hp Peugeot 308 almaya karar verdik, yarın gidip alış-satış işlemlerini yapacağız, değerli fikirleri için herkese çok teşekkür ediyorum, Ford ailesine katılamadığım içinse gerçekten üzgünüm, sanırım yanımdan geçen her beyaz hatcback Focus'ta içim sızlayacak, kısmet yeni kasaya inş diye kendimi teselli ediyorum :) hepinize selam ve saygılar...

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

308 gayet modern bir araç bence. İçi falan çok güzel. Güle güle kullanın hayırlı olsun aracınız.

Yorum bağlantısı
Eray Sireli

hayırlı olsun, sizi üzeceğini sanmıyorum, her arabanın farklı karakteristikleri vardır, mutlaka zevk verecek farklı şeyler hissedersiniz...

Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç
308 gayet modern bir araç bence. İçi falan çok güzel. Güle güle kullanın hayırlı olsun aracınız.

Çok sağolun, umarım herkes gönlünde yatan aslana sahip olur bir gün... yazarken birden farkettim aslan derken Peugeot'un aslanını kastetmemiştim, yoksa bir anda bilinç altıma mı yerleşmişti :ninja:

hayırlı olsun, sizi üzeceğini sanmıyorum, her arabanın farklı karakteristikleri vardır, mutlaka zevk verecek farklı şeyler hissedersiniz...

Çok naziksiniz, teşekkür ederim. Umarım güzel günler geçirir, hayırla y

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın aracınızı.

Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın aracınızı.

Çok teşekkür ederim :nazar:

Yorum bağlantısı
Alperen Surnacı

Hocam teknik bilgiler umrumda değil.Ben ford kullanıcı olarak değil.gerçekten kapısına elinizi attığınızda mutlu olacağınızı tahmin ettiğimden focus derim.tabi karar sizin.focusum var.Allah kısmet ederse sıradaki aracımda ford olur.peugeot renault cıtroen felan bunlar benim için şirket arabası görünümünde.Hakkınızda hayırlısı olsun.

özür diliyorum.son kısım gözümden kaçtı.Hayırlı uğurlu olsun aracınız.Kazasız belasız binmeniz dileğile =)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Alınan mal alınmıştır. Bundan sonra yorum yapmak değil hayırlı olsun demek düşer bizlere...

Çağrı Bey hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç
Hocam teknik bilgiler umrumda değil.Ben ford kullanıcı olarak değil.gerçekten kapısına elinizi attığınızda mutlu olacağınızı tahmin ettiğimden focus derim.tabi karar sizin.focusum var.Allah kısmet ederse sıradaki aracımda ford olur.peugeot renault cıtroen felan bunlar benim için şirket arabası görünümünde.Hakkınızda hayırlısı olsun.

özür diliyorum.son kısım gözümden kaçtı.Hayırlı uğurlu olsun aracınız.Kazasız belasız binmeniz dileğile =)

Rica ederim siz de bana yardımcı olmak adına fikirlerinizi paylaşmışsınız, iyi dilekleriniz içinse çok teşeküür ederim herkesin güzel günlerde kullanmasını dilerim.

Alınan mal alınmıştır. Bundan sonra yorum yapmak değil hayırlı olsun demek düşer bizlere...

Çağrı Bey hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın...

Çok sağolun Mert Can Bey, aracı kullanmaya başladıktan sonra araba hakkında düşündüklerimi paylaşır, benim gibi Focus'la 308 arasında kalanlara yardım ederim :shok: Tüm FCTR sakinlerinin iyi dilekleri için teşekkür ederim, daha iyileri olmayanlara inşallah..

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Hayırlı olsun yeni yenidir..

308 şuanki Focus'tan daha yeni ve güncel tasarıma ve teknolojiye sahiptir..

Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç
Hayırlı olsun yeni yenidir..

308 şuanki Focus'tan daha yeni ve güncel tasarıma ve teknolojiye sahiptir..

Özellikle eşim çok istedi 308'i, görünüşünü çok şık bulduğunu söyledi hep. Açıkçası iki aracın da iyi olduğu noktalar var, inşallah arabamız yüzümüzü ağartır, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Focus şirket arabası değil mi yani ? Bence 308'e göre çok daha fazla şirket arabası

Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç
(düzenlendi)
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Teşekkür ederim iyi dilkekleriniz için.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Güle güle kullanın. Kanımca HB kasada Focusa göre daha bir albenisi olan bir araç. Kullanımını bilemem...

Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç
Güle güle kullanın. Kanımca HB kasada Focusa göre daha bir albenisi olan bir araç. Kullanımını bilemem...

Çok teşekkür ederim, haftaya çarşamba veya perşembe teslim alacağım, haftasonu da doğru memlekete, çok uzun bir mesafe değil ama bu gidiş gelişte yaşadıklarımı anlatırım isterseniz. İnşallah hakkımızda hayırlı olur...

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz
Çok teşekkür ederim, haftaya çarşamba veya perşembe teslim alacağım, haftasonu da doğru memlekete, çok uzun bir mesafe değil ama bu gidiş gelişte yaşadıklarımı anlatırım isterseniz. İnşallah hakkımızda hayırlı olur...

Hayırlı olsun tekrar. İzlenimlerinizi bekliyoruz...

Yorum bağlantısı
Yavuz Serhat Karanaz

hayırlı olsun aracınız kazasız sürüşler güzel bi araç söylemiştim bizim bi arkadaşta var çok beğeniyorum özellikle direksiyondan vites değiştirmesine hastayım ayrıca fordun ticarisi daha çok pejo 308 direk sahip izlenimi veriyor camlarıda hafif filmletirseniz çok şık oluyor tavsiyemdir..:unknw:

Yorum bağlantısı
Çağrı Kılıç
hayırlı olsun aracınız kazasız sürüşler güzel bi araç söylemiştim bizim bi arkadaşta var çok beğeniyorum özellikle direksiyondan vites değiştirmesine hastayım ayrıca fordun ticarisi daha çok pejo 308 direk sahip izlenimi veriyor camlarıda hafif filmletirseniz çok şık oluyor tavsiyemdir..:unsure2:

Sağolun, yavaş yavaş araca gereken herşeyi yapacağım, acelem yok önce keyif verdiğini göreyim sonra gerisi gelecek inş...

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)
+1000M

Şirket aracı dedinmi akla gelen ilk araçtır Focus özellikle sedanı!

Şirkette kullanılıyor olması kötü arabamı demek oluyor. Focus rallilerdede kullanılıyor, şirket arabasıylamı yarışıyor diyelim şimdi. Ralli izlerken focus görünce aklınıza demek şirket arabası geliyor. İlginç bir yaklaşım. :s

tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Çağrı Kılıç

Tekrardan herkese merhaba, 2 hafta önce 308'imizi çok yağmurlu bir havada teslim aldık, ve şimdiye kadar neredeyse her dışarı çıktığımızda bardak boşanırcasına yağmur yağdı! 900 km yaptık aracımızla, 400km.sini ş.arası yolda, kalanını da s.içinde yaptık. Aracın yol tutuşu, konforu, frenlemesi ve yakıt tüketimi beni umduğumdan daha fazla tatmin etti. Aracın güçlü sayılabilecek motoru gaza her basışımda istediğim hızlanmayı gerçekleştirdi. Yakıt tüketimi de daha 1.000 km bile yapmamış olmasına rağmen gayet güzel diyebilirim size, yol bilgisayarı ortalama tüketimi şehir içi 6.2 şehirler arası yolculukta da 4.5 olarak gösterdi. Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar umarım zamanla daha da keyif alırım arabamızdan...

Yorum bağlantısı
Gürhan Ceylan

tecih sizin yinede ford ,toyota,honda civic.............

tecih sizin yinede ford ,toyota,honda civic.............

HAYIRLI OLSUN .............

Yorum bağlantısı
Emrah_Korkmaz

öncelikle hayırlı uğurlu olsun

ancak eski bir 308 kullanıcısı, yeni bir focus kullanıcısı olarak konu hakkında cevap vermek istedim...

2009 ekim ayında aldığım sıfır km 308 i, memnun kalmadığımdan 2010 ağustos ayında kredisi bitmeden satarak focus aldım...

yorum için biraz geç kaldım ama yine yazmak istedim...

tekrardan hayırlı olsun, ALLAH kaza bela vermesin...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...