İçeriğe Yönlendir

R&#246lanti Motoru

Ramazan Okyar

Recommended Posts

Ramazan Okyar

Rölantide dalgalanma oluyor 1-2 haftadır..Mesela ışıklarda boşa atıyorum rölanti yükseliyor kısa bi süre araba bağırıyor sonra düzeliyor..kalkışa geçeceğim zamanda rölanti düşüyor araba boğuluyor...ustaya gittim rölanti motoru arızalı olabilir bi temizleyelim sonra olmazsa gelirsin değiştiririz dedi..Varmı böyle birşey sizin başınıza geldi mi ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Doğrudur rölanti valfini bir temizletin sorununuz büyük ihtimal ile düzelir. Düzelip sonra ilerde yeniden yaparsa 70-80 tl gibi yenisi ile değiştirirsiniz.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Arzu Tonga
Doğrudur rölanti valfini bir temizletin sorununuz büyük ihtimal ile düzelir. Düzelip sonra ilerde yeniden yaparsa 70-80 tl gibi yenisi ile değiştirirsiniz.

yeni bir rölanti motoru70-80 Tl gibi mal olur demişşiniz... 2000 fiesta flair ime 250 TL lik rölanti motoru çok abartılı bir fiyat gibi geldi bana...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
yeni bir rölanti motoru70-80 Tl gibi mal olur demişşiniz... 2000 fiesta flair ime 250 TL lik rölanti motoru çok abartılı bir fiyat gibi geldi bana...

70-80 lira anormal bir rakam.

Rolanti motoru daha pahalıdır...

Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil

70-80 tl olacak fiyat uzakdoğu malları lur ancak(hellux).yan sanayi mallar içinde gretı marka kalite olarak alınabilir onunda fiyatı 70-80 tl lik mallara göre 50 tl fazladır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...