İçeriğe Yönlendir

Sis Farı


Murat Çağlar

Recommended Posts

Murat Çağlar

iyi akşamlar.Geçenlerde park halindeki aracıma bir araç sürtünerek geçmiş ve benim aracın çamurluğunu ezip farında ucundan az çizerek geçmiş.karşı tarafa 100 de 100 kusur verdiler.neyse aracımın kaskosu bu sene yok.bizde karşı tarafın sigortasından faydalanarak aracımı yetkili servise götürdüm. yalnız çamurluğu yan sanayi farıda depo marka ile değiştirmişler.aklıma takılan yetkili servis neden orjinal parça kullanmıyor. yada orjinalini takma zorunlulukları yokmu.depo marka sıkıntı çıkarırmı acaba????

birde sis farlarım temazsızlık yapıyorlardı ayağımın ucuyla sigorta paneline dokununca çalışıyorlardı.geçenlerde hiç çalışmamaya başladılar.bende direksiyon altındaki bölmeyi açarak sigorta ve soketlerin olduğu yere baktım.sigortası sağlam soketlerin içine wd 40 sıktım tekrar baktım yine çalışmıyorlar. kabloları oynatınca bir kere yanıp söndü ama şu anda hiç çalışmıyor.birde bu soketi çıkarınca araç teyp kodu istedi.klima kendiliğinden açıldı.yol bilgisayarıda sıfırlandı.soketin içindeki dışarı doğru olan tellerden iki tanesinin dip tarafı kararmış.sanırım sıkıntı orada oraya ne gibi müdahale yapılır.sis farları normal far gibi değil sanırım enerjiyi yüksek çekiyorlar.soketin içinde yada anahtar kısmını yakabiliyorlar.sorun klemensi çıkarınca yuvada klemensin oturduğu kısımda oraya ne yapılabilir???? teşekkür ederim....

Yorum bağlantısı
Hasan Dönmez

Farlarınızın bir sıkıntı çıkaracağını sanmıyor genelde en çok satılan yan sanayi far markası benimde sis lambalarım depo marka hiçbir sıkıntı yaşamadım.Sigarta kısmında kesinlikle bir temazsızlık problemi var.Komple sigortaları çıkarıp sigorta duylarına phılps marka yağsız kontak spreyi uygulamanızı öneririm.Bu tip parçalara wd40 sürülmemesi gerekir çünkü wd40 yağlı olduğundan dolayı parçalarda kısa devre meydana getirir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...