Ahmet Kiriş 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Arkadaşlar, Adana hep mangal piknik yemek vs. gelin bu haftasonu için bir değişiklik yapalım, Beyazevler tarafında biryerde oturup tavla okey vs. bir etkinlik yapalım, katılım 2 kişi olur 3-4 kaç olursa vakti olan gelsin çay kahve içer vakit geçiririz değişiklik olur, epeydir Şükrü abiyle Gökhan Abimiz de kayıp, bu vesileyle belki biraraya geliriz. Ne dersiniz ???? Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Arkadaşlar,Adana hep mangal piknik yemek vs. gelin bu haftasonu için bir değişiklik yapalım, Beyazevler tarafında biryerde oturup tavla okey vs. bir etkinlik yapalım, katılım 2 kişi olur 3-4 kaç olursa vakti olan gelsin çay kahve içer vakit geçiririz değişiklik olur, epeydir Şükrü abiyle Gökhan Abimiz de kayıp, bu vesileyle belki biraraya geliriz. Ne dersiniz ???? Bana uyar zamanı'nı söyle yeter . Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 30 Eylül 2010 Yazar Paylaş 30 Eylül 2010 3 olsanızda 4 kişi olamazsınızzzzz 4. lazım Fuat hocam Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 4. lazım Fuat hocam Uçakla Adana kaç saat ? Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 (düzenlendi) Cumartesi olmazsa pazarda olur Ahmet 30 Eylül 2010 tarihinde G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Uçakla Adana kaç saat ? İstanbul'dan 1 saat 15 dk. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Ekim 2010 Yazar Paylaş 1 Ekim 2010 Hafta sonu belkim gelirim.Muhtemel 3 ekim büyük Mersin şöleni 17 ekime kalıyor nasılsa. Özelden bana bi tellerinizi gönderin arayayım gelirsem. 05325430828 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 Yarın akşam gidiyorum ben nişanlıma Bensiz takılın. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Ekim 2010 Yazar Paylaş 1 Ekim 2010 bu özel davranışın beni çok duygulandırdı ))) Duygulandırabildiysem ne mutlu bana Yarın akşam gidiyorum ben nişanlıma Bensiz takılın. Kışşt, gittiğin yerde kal Bana uyar zamanı'nı söyle yeter . Pazar 14,00 diyelim uygun mudur? Beyazevler Trip de yada Kaktüs de otururuz. Cumartesi olmazsa pazarda olur Ahmet Pazar 14,00 Gökhan Abi, Bu arada c.tesi çalışıyormusunuz organize tarafında işim var geçerken çayını içerim abi. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 Ahmet abi bu bahsettiğin yer dsi tesisleri karşısın'da çamlık içinde olan yermi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 Yarın akşam gidiyorum ben nişanlıma Bensiz takılın. Mert sen Gegze'ye geliyordun demi? Eğer öyleyse beni ara.Biliyorsun ev Gebze'de.Görüşelim.541 380 03 84 Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 Cumartesileri çalışmıyorum Ahmet.Çayı katüs yada tripte ısmarlarım artık Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 1 Ekim 2010 Yazar Paylaş 1 Ekim 2010 Ahmet abi bu bahsettiğin yer dsi tesisleri karşısın'da çamlık içinde olan yermi ? Dilberler sekisini çıktıktan sonraki ilk kavşaktan sola dön ileride otoyol bağlantısına varmadan kaktüs tabelasını görürsün sağa döneceksin. Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun karşı arasından bahsediyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 (düzenlendi) Mert sen Gegze'ye geliyordun demi?Eğer öyleyse beni ara.Biliyorsun ev Gebze'de.Görüşelim.541 380 03 84 Gebze'de iken ararım abi. Uğrayabilirmiyim bilmiyorum, nişan atmıştık barıştık şimdi uygun fırsat olursa uğrarım yanına abi. Kışşt, gittiğin yerde kal Gelmem bak özlersiniz ha 1 Ekim 2010 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 Ekim 2010 Yazar Paylaş 2 Ekim 2010 Gebze'de iken ararım abi.Uğrayabilirmiyim bilmiyorum, nişan atmıştık barıştık şimdi uygun fırsat olursa uğrarım yanına abi. Gelmem bak özlersiniz ha Kışşşt dedik ya, gelme daha Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 Dilberler sekisini çıktıktan sonraki ilk kavşaktan sola dön ileride otoyol bağlantısına varmadan kaktüs tabelasını görürsün sağa döneceksin. Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun karşı arasından bahsediyorum. Tamam dır yarın görüşmek üzere Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 Kışşşt dedik ya, gelme daha Ahan da 10 dakika sonra çıkıyorum. 00:09:59 00:09:58 00:09:57 Allaha emanet olun iyi eğlenceler Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 Ahan da 10 dakika sonra çıkıyorum.00:09:59 00:09:58 00:09:57 Allaha emanet olun iyi eğlenceler Senide aramızda görmek isterdik mert anlaşılan mevzular derin sağlık olsun.kısmet olursa mersin toplantısın'da görüşürüz. hayırlı yolculuklar sana. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Ekim 2010 Yazar Paylaş 3 Ekim 2010 (düzenlendi) İşte resimler, vallahi bakın gününde ilk defa fotoğraf yayınlıyorum ona göre Gökhan Abi, Ben ve Cengiz Aratemur kardeşim katıldı, 4. bulamadık ama yine de okey onadık, bir ara garsondan okey takımı ve 4. oyuncu isteyince afalladı ama sonradan ayıktı Tavla faciasından bahsetmek bile istemiyorum, fotoğraflardaki kollarımın havada duruşundan anlamışsınızdır. Kapuzbaşında emmiden aldığım sticker'lar da Arabama nasip oldu yeni yapıştırabildim Cengiz kardeşime de verdim 1 takım, gelen aldı sticker'i gelmeyenin kendisi düşünsün artıkın ne diyem 3 Ekim 2010 tarihinde Ahmet Kiri? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 3 Ekim 2010 Paylaş 3 Ekim 2010 (düzenlendi) Güzel bi hafta sonu geçirdik .Ahmet abi'ye teşekkürler böylebir ortam'da bulunmamıza vesile olduğu için.darısı mersin toplantısına. 3 Ekim 2010 tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Ekim 2010 Yazar Paylaş 3 Ekim 2010 Ah ah nasıl güzeldir şimdi oralar. Vallahi cıvıl cıvıldı, yağlarım eridi Güzel bi hafta sonu geçirdik .Ahmet abi'ye teşekkürler böylebir ortam'da bulunmamıza vesile olduğu için.darısı mersin toplantısına. Rica ederim ne yaptım 2 mesaj 2 telefon, gelmek isteyen geldi zaten Fuat hocamdan ses çıkmadı, kötü birşey yoktur inşallah Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 3 Ekim 2010 Paylaş 3 Ekim 2010 Güzel vakit geçirdik gerçekten. Birden aklıma Mirkelamın tavla şarkısı geldi.Neden acep Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Ekim 2010 Yazar Paylaş 3 Ekim 2010 Güzel vakit geçirdik gerçekten.Birden aklıma Mirkelamın tavla şarkısı geldi.Neden acep şşşşşttttt sessiz lütfen Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 3 Ekim 2010 Paylaş 3 Ekim 2010 şşşşşttttt sessiz lütfen Peki peki Konunun başında dediğim gibi 3 olsanız 4 olamamışsınız.Gelemememin nedeni vardı hemde çok geçerli bir nedendi Adana+Mersin+Hatay+Antep+Maraş ve çevresini toplasak bi Ankara etmeyiz ) Olsun yağmasakta gürledik İnşallah bir sonraki daha kalabalık olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts