İçeriğe Yönlendir

Haftasonu Değişiklik Yapalım Adana.

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Metehan Şahin
Vallahi cıvıl cıvıldı, yağlarım eridi :)

İnanmam. :rolleyes: Ayrıca iki kişinin bildiği sır değildir. Adana eşrafından biri olarak bu tavşan işini bana anlatabilirsiniz. Ben de Mert'e kesinlikle anlatmam. :vroom: Oda zaten forum da kimseye anlatmaz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ahmet, zayıflamışsın kardeşim.. Ne oldu, bir sorun mu var :vroom:

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)
Ahmet, zayıflamışsın kardeşim.. Ne oldu, bir sorun mu var :rtfm:

Fukaramın iştahı yok bugünlerde emmi, anca yarım öküz yiyebiliyor :):):):)

İnanmam. :pufpuf: Ayrıca iki kişinin bildiği sır değildir. Adana eşrafından biri olarak bu tavşan işini bana anlatabilirsiniz. Ben de Mert'e kesinlikle anlatmam. :D Oda zaten forum da kimseye anlatmaz.

ne tavşanı, tavşan kaç tazı tut mu oynuyoruz burda :) tamamen yanlış anlaşılma ve sizi eshefle kınayacam ama eshef kayıp :) Mert kimdir ki, ben bunun 10 katı da olsam 500 kilo da olsam Mert benim elime su mu dökebilir, sabun getirebilse iyi :selo:

tarihinde Ahmet Kiri? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Konunun başında dediğim gibi 3 olsanız 4 olamamışsınız.

Gelemememin nedeni vardı hemde çok geçerli bir nedendi :D

Adana+Mersin+Hatay+Antep+Maraş ve çevresini toplasak bi Ankara etmeyiz :pufpuf:)

Fuat abi belki bir Ankara kadar gerçekten kalabalık olamayabiliriz bu acı ama gerçek ve göz arda edilemeyecek kadar da kıskanılacak hatta çatlanacak bir durum olabilebilir :)

Ama burası Adana kardeşim, Adanalı yapacam dedi mi yapar, (Bkz. Tenekede davık).... Ayrıcana sözümde meclisden dışarı Geçmişte ismini şimdi hatırlayamadığım bir padişah demişkine; bana bir ordu koyun getireceğinize 3 tane kurt getirin dimiş bak ne dimiş ne dimiş 3 tane demiş ÜÇ (Bkz. bugün kaç kişi toplanmış?) :rtfm:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Geçmişte ismini şimdi hatırlayamadığım bir padişah demişkine; bana bir ordu koyun getireceğinize 3 tane kurt getirin dimiş bak ne dimiş ne dimiş 3 tane demiş ÜÇ (Bkz. bugün kaç kişi toplanmış?) :f1:

Len Ahmet... Devlet Bahçeli mitingleri gibi oldu bu :D Onun da böyle ilginç tespitleri var :f1:

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
zuahahahha..Padişahın sözüyle sizin toplantıyı bağladın ya birbirine :f1:

canım kardeşim benim sayılara takılmamda ne demek istediğimi sen biliyorsun aslında.

Abi elbette anladım benimkisi latife :f1: ama zorda kalırsam ne kadar şirret olabileceğimi de gösterdim sanırım :D

Len Ahmet... Devlet Bahçeli mitingleri gibi oldu bu :) Onun da böyle ilginç tespitleri var :good1:

Emmi sadece tesadüf vallahi, Yoksa ben Ankara ekibini seviyorum :f1: (Pazar adamların memleketine gidecem bu ne gaflet dalalet :) )

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Şşiiit arkamdan gonuşmayın bakem..

Ani'den oldu bu gidişim ama değdi barıştık.. :)

Bir daha ki toplantıya iddamı koyarım tavlaya sayın Kiriş :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Abi elbette anladım benimkisi latife :) ama zorda kalırsam ne kadar şirret olabileceğimi de gösterdim sanırım :)

Emmi sadece tesadüf vallahi, Yoksa ben Ankara ekibini seviyorum :) (Pazar adamların memleketine gidecem bu ne gaflet dalalet :) )

Avatarı da değiştim haaa, biline :):):):)

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu
Avatarı da değiştim haaa, biline :):):):)

Eyvallah :)

Allahtan iştahın yoktu Ahmet .Geldiğimde koca tabak kahvaltıyı süpürmüştün :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Avatarı da değiştim haaa, biline :):):(:)

Çok güzel olmuş.. CTRL+F5 yapınca gördüm yeni avatarını...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Şşiiit arkamdan gonuşmayın bakem..

Ani'den oldu bu gidişim ama değdi barıştık.. :D

Bir daha ki toplantıya iddamı koyarım tavlaya sayın Kiriş :D

Ahmet abi 4. olarak gelmek isterdim ama işlerim epeybi yoğun :)

Mert Gebze'de nereye geliyorsun? Aranızın düzelmesine sevindim.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
Ahmet abi 4. olarak gelmek isterdim ama işlerim epeybi yoğun :D

Mert Gebze'de nereye geliyorsun? Aranızın düzelmesine sevindim.

Servet Abi Ankara da 4 yaparız inşallah, Bir sorun çıkmazsa Sinan eşi çocuklar hep beraber geleceğiz.

Görüşürüz inşallah abi...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

İnşallah ağam

tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
İnşallah ağam

Darıca sayın ağam :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...