Tolga KILINÇ 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Merhaba, Aracımı alalı 1 hafta olmadı. 250 km civarındayken dik bir rampada yarım debriyaj yaptım ve aynı sürtünme sesini 2 kez bende duydum. Epey moralim bozuldu. Problemin ilerleyen km'lerde geçtiği söylenmiş ama daha sonra yinelenme durumu olabilir mi? Açıkçası şu an için servise götürmek istemiyorum. Problemi yaşayan arkadaşlar güncel durumlarını iletebilir mi? Yorum bağlantısı
Hami Yakın 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 bu motor yokuşta kalkmiyorsa 1.6 atmosferik hiç gitmez. 1.0 tork degeri 1400 devirde 170nm motorken 1.6 tork degeri 4000 devir civarinda 160 tork degerine zor ulasir Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Ben öyle bi ses duymadım acıkcası kullanım tarzıyla alakalıda olabilir Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Ekim 2013 Paylaş 5 Ekim 2013 selamlar dün akşam nişantaşnda dik rampada sürtünme sesi değilde ayaqımı debriyajdan cekerken tık sesi geldi tekrar denediğimde aynı ses vardı rampa eğimi %90 civarıydı önüme yaya araba cıksa dursam nasıl kalrdıracağimi düşünüyodum arabayı o şekilde bi rampaydi . Acaba ön takimla ilgili olabilirmi yoksa debriyajdanmı geliyor. Yorum bağlantısı
Uğur Aslantaş 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Merhabalar. Bursa'da bir Ford bayinden Ford Focus 1. 0 eco boost Titanium + Smart paket + Sunroof araç almayı planlıyorum. Aracın Liste fiyatı 58.000 TL ancak ben 52000 TL'ye alacağım. Çünkü: Arac satış için bayiye geldiğinde motorun sorunlu olduğunu fark etmişler ve Almanya'dan 0 motor getirip servisinde değiştirmişler. Sonra Ford Servis 80km test etmiş aracı Ve onaylamış. 6-000 TL fark az değil. Ama motoru değiştirilmiş bu araç alınır mı? 500 TL farkla 5 yıl + 100.000km garanti veriyorlar. Aracta güvenli sürüş olur mu? Yorum bağlantısı
Koray Ceylan 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Sorunlu motor yenisi ile değişmiş fiyatı biraz daha kırmayı deneyin ben alırdım. Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Bence de 6000 yüzünden 52 bin lik riske girmeyin. Mert bey in de bahsettiği gibi mevcut motoru rektifiye edip te size verebilirler ve bunu ilerde anlayıp hak idda ettiğinizde sizlere, bunu daha önceden söyledik te verdik derler. Bu yüzden hiç el değmemiş olanını almanızı şiddetle tavsiye ederim, madem sıfır alıyorsunuz tamamen sıfır alın.. Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Ya test aracıysa ve iç dış temizlik yapılıp motoru da rektefiyeyle satmaya çalışıyorlarsa. Ford U severim ama yapmadıkları şey değil... Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 hepsini geçtim, yalnızca 80 km motor testi mi olur? Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Zaten pazarlıkla 2-3 bin indirim yaptıkları düşünüldüğünde, size motordan dolayı yapılan indirim 3 bin kadardır. O bile az para değil aslında, sonuçta garantili bir araç alıyorsunuz. Almadan 444 hattını da arayın ve oradan size söylenenle ilgili teyit alın bence. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Eğer ille de alacağım diyorsanız motorunun tamamen değiştirildiğine dair bir belge, fatura vs isteyin, rektifiye edip de size sıfır motor takıldı demesinler.. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 O araç müşteride iken motor arızası yaşayıp geri alınmak zorunda olan bir araç olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 bencede 6.000 tl için değmez düz 50.000 tl ve uzatılmış garanti verirlerse kabul ederdim ben sizin yerinizde olsam Yorum bağlantısı
Murat Kose 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Yarım debriyaj yapmadan kullanıyorum servisten bana yukarıda belirttiğim konu söylendiğinden beri, bir sorum yaşamadım. Yorum bağlantısı
Uğur Aslantaş 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Bu aracin test araci ya da satilip alinan oldugunu dusunmuyorum, cunku plakasi yok ve trafige kayitli degil sase numarasi. Ama rektefiye mi edilmis yoksa motor yenisi ile mi degismis onu bilmiyorum iste. Pazartesi bunu ogrenecegim arkadaslar Yorum bağlantısı
Atilla Atun 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Ben olsam hiç bulaşmadan uzardım. Nedenmi çünkü ( 0 ) sıfır aldığınız araçlarda bile beklenmedik arızalar çıkabiliyor ve haliyle araçtan soğuyorsunuz. Sonuç:Arabayı satmayı planlarsınız ah kafam ah dersiniz. Uğur kardeşim uzak dur bu para verilmez .45 e bile verse almayın derim Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Ben olsam yeni kasa honda civic tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Can Çeralp 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 Bence alınabilir. Yepyeni bir motor ne kadardır? 6000TL kadardır bence, üstelik sıfır arabada da sorunlar çıkabiliyor. Şanssızlık da bir yere kadar, bir arabada kaç sorun çıkabilir ki? %95 sorun çıkmaz, %4.5'inde 1 sorun çıkar, kalanında da 2, 1-2 araçta da 3 sorun çıkar heralde. Bu durumda bu arabanın sorunu ortaya çıkmış ve şanssızlığını başından savmış.. Biraz daha pazarlık, üstüne de motorun yeni takıldığında dair motor değişim numaralarını içeren bir belge ile gayet cazip bir teklif olur. Ayrıca rektefiye edilmişse zaten fiyatta normalden biraz daha kolay düşeceklerdir. Böyle bir durumda bile alınabilir çünkü garanti veriyorlar. Bozulursa sorun onların sorunu olur, götürürsünüz paşa paşa yaparlar. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 alınır binilir.garantili plakasız sıfır araç sonuçta. fiyatı indirebildiğiniz kadar indirmeye bakın sadece. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 (düzenlendi) Bence almayın. Kafanızda hep soru işareti kalır. Sık değiştiremiyoruz malesef araçlarımızı. Sıfırını tercih ederdim. 18 Ekim 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 18 Ekim 2013 Paylaş 18 Ekim 2013 (düzenlendi) Sıfırı candır ecobostun, ben derimki almayın arkadaşlar bir cok sorun saymiş.. düşük kmli ikinci el araç alsanız en azından ilerde sorun ciktiğinda zaten ikinci eldi dersiniz, düşünün aracı aldınız bi iki ay geçti sürekli sorun cıkarmı düşüncesi sizi yiyip bitiricek helede bi sorun yaşatirsa herşey bitti noktasına geleceksiniz boşuna strese girmeyin. Birde Cok takıntılı biriyseniz kesinlikle almayın.. Ama umursamassanız alinip binile bilir bu arada ford servisleri aracı satana kadar yanınızda.. sonrasında menun edemedikleri bir cok arkadaşların yorumunu okudum forumda.. 18 Ekim 2013 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Ekim 2013 Paylaş 26 Ekim 2013 Şafak abi daha dün sordum bunu. Yokuşta geri geri kalkarken hııııınnnnnnnn diye ses geliyo debriyaj balatasymış usta önemli değil hiç devam et böyle dedi Ford servisine bu yüzden gidesim gelmiyor , sana yine usta demiş 3 defa gittim el freni , kayma , o tık ses ile alaklı hepsinde geçiştirdiler ve.... arabayla müşteri temsilcisi tur atıyo ne kadar saçma.. adam bana bişi yok abi gayet normal bu araç diyo bende he he dedim geçtim . Bu sebebple servise gidesim yok, biz işimiz garanti olsun sağlam olsun diye yetkili servise gidiyoruz adamlar ilgilenmiyor bile, o değilde 15 bin bakımı yaklaşti nereye götürsek acaba Yorum bağlantısı
Uğur Aslantaş 28 Ekim 2013 Paylaş 28 Ekim 2013 Sizlerin sozunu dinledim ve arabayi almaktan vazgectim.. ama ebay dan aldigim navigasyon icin sd kart elimde patladi Yorum bağlantısı
Mehmet YILMAZ 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 arkadaşlar servise bakıma (15.000km dolan veya 1 yıl gecen ) giren varmı ? fiyat ne aralıkta Yorum bağlantısı
Recommended Posts