Ali Murat Koca 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 merhabalar, forumda 2009 dan beri yeni fiesta için açılmış bir çok başlığı okuduktan sonra,birçok konuda söylenen "ford un yeni bir aracı çıkacaksa 2 sene ya da makyajlandıktan sonra alınmalıdır " atasözü sizce geçerli olmaya başladı mı?? yeni msjlara bakınca 2010 sonu ya da 2011 araçlarda eski sorunların pek yazılmadığını fark ettim..bazılarını da gözümle gördüm,örnek olarak şu boya sorunu arka kapı marşpiyerlere pvc bir parça konularak çözülmüş(komik bir çözüm) jantlar 16 dan 15 e düşürülmüş..vb..konuyla ilgili fikriniz nedir??atasözü doğru galiba..yeni bir ford sahibi olarak merak etmekteyim..?? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Makyajlanmayan modellerde oluyor böyle sorunlar. En iyisi hataların düzeltilmesini bekleyip almak. Yorum bağlantısı
Ali Murat Koca 4 Ekim 2010 Yazar Paylaş 4 Ekim 2010 Makyajlanmayan modellerde oluyor böyle sorunlar. En iyisi hataların düzeltilmesini bekleyip almak. ben de onu söylüyorum zaten şu an itibari ile 2011 ler düzeldi mi alınır mı artık..?? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Bence alınabilir. 2005 model fiestamda arka kapılarda çürüme var kronikmiş. İnşallah serviste poya ve paslanmazlık garantisi içinde değişilecek birgün. Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Şahsen fiesta için istenen paraları sırf kasa yeni diye vermezdim,üstüne az daha ekleyip focus almak daha mantıklı. Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Ama fiestanın bu tasarım gerçekten tuttu. Bence satılmasını sağlayan en büyük faktör. Yorum bağlantısı
Mustafa Demirci 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Maseratti için de aynı söz geçerlidir. reno fluence içinde geçerlimi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Bi kerem, O bir Zamksung, motoru da 1932 lerden beri kullanılan 1.5 dci, Ağrı dağında kalsan, 10 tane usta bulursun , Piramitlerde bile motorun resmi kazılmış derler, Ormanda 5 kaplan gücündedir diyen de var Yorum bağlantısı
Ali Murat Koca 4 Ekim 2010 Yazar Paylaş 4 Ekim 2010 Bi kerem, O bir Zamksung, motoru da 1932 lerden beri kullanılan 1.5 dci, Ağrı dağında kalsan, 10 tane usta bulursun , Piramitlerde bile motorun resmi kazılmış derler, Ormanda 5 kaplan gücündedir diyen de var hahahahha!!! Yorum bağlantısı
Ali Murat Koca 4 Ekim 2010 Yazar Paylaş 4 Ekim 2010 1 sene önce sen bu vw golf ünü satıp ford bir araç alacaksın deseler o bence başka biridir, kedidir o kedi deyip güler geçerdim..ford marka listemde gerçekten gerilerde idi..ama yeni fiesta kasası, dizaynı ,donanımı açısından diğer marka benzerlerine göre bence iyi..zaten o yüzden tercih ettim..sorunlar her araçta var dediğiniz gibi..ama marka olarak ford??göreceğiz bakalım aracı teslim alınca karşılacağım durumlara göre.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Bence , Golf e neden o kadar para veriyorlar diye düşüneceksiniz, fiseta ile biraz zaman geçirin. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 (düzenlendi) Kim ne derse desin,ne dersem diyeyim hatta;Ford iyidir. Hatta birçok markadan yer yer çok daha iyidir. :holiganfanatiksmileyi: 4 Ekim 2010 tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Ata sözü doğru arkadaşlar Ford alacaksanız makyajı bekleyeceksiniz, örneğin fiesta yakında ufak tefek makyaj yiycek ve sony teyp vs. eklenecek, hemen alanlar sinir olacak, mondeo alanlarda sinir olacaklar makyajlısı geliyor ve çok daha güzel olmuş olarak, mesela çok yakında yeni c-max gelicek, aman hemmen almayın çünkü şuan fiestada kullanılan eski nokia 3310 kılıklı telefon görünümlü teyple gelicek, sonrasında makyajı yiyecek süper olucak donanım artıcak gibi... Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 (düzenlendi) Bence , Golf e neden o kadar para veriyorlar diye düşüneceksiniz, fiseta ile biraz zaman geçirin. Yalnız fiesta polo ile aynı sınıfta. Şu anda Polo'nun sıfırı mı Fiesta'nın mı sıfırı deseler hiç düşünmem Polo alırım. Eskiden almazdım almadımda. 4 Ekim 2010 tarihinde Yi?itcan Co?ar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 4 Ekim 2010 Paylaş 4 Ekim 2010 Yalnız fiesta polo ile aynı sınıfta. Şu anda Polo'nun sıfırı mı Fiesta'nın mı sıfırı deseler hiç düşünmem Polo alırım. Eskiden almazdım almadımda. 2011 fiesta full+benim taka=tek seviye dizel polo. Değmez bence. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Ekim 2010 Paylaş 5 Ekim 2010 2011 fiesta full+benim taka=tek seviye dizel polo. Değmez bence. +90 Yorum bağlantısı
Ali Çukur 5 Ekim 2010 Paylaş 5 Ekim 2010 2011 fiesta full+benim taka=tek seviye dizel polo. Değmez bence. +100 Ben çok araştırdım Polo da donanım yok! En basitinden çelik jant bile yok, sis farı yok, hız sabitleme - far,yağmur sensörüne hiç girmiyorum! Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 5 Ekim 2010 Paylaş 5 Ekim 2010 Allaha şükür yaklaşık 8 ay kadar oldu 11,000 k km yaptım buna şehir içi şehir dışı köy yolları dahil bi problemi ile karşılaşmadım yani derler ya muayyer görüldüğünden öte bir şey yok ( hoş benim araç trand ) her konuda olduğu gibi bunda da çok acele edip araç bulamayınca titanyumu 2 ay beklemek işime gelmedi nedense. Ama 2010 model aracım bi sorun yaratmadı. Ben ilk defa dizel araç kullandığımdan dolayı araç kullanımına biraz alışmak gerekiyor bunun dışında kronikleşmiş ( her araçta olduğu gibi) belli başlı kalıtsal sorunları yok değil ama sorunsuz bir araç da zaten mevcut değil ( en azından bu segmentde) Bu arada Atasözlerinden meşur olanlarıda unutmamak gerek Alırsın Ford olursun Lord Hasret kaldım sevdiğimin nazına bayılırım Fordun ara gazına Fordun dizeli severim güzeli Kuzu kurdun yol Fordun Dağda kurt yolda Ford Ford yolda kız kolda Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ekim 2010 Paylaş 5 Ekim 2010 Ben makyajı beklemezdim.. Ama ilk bir yıl almak da istemezdim.. Yorum bağlantısı
Ali Çukur 5 Ekim 2010 Paylaş 5 Ekim 2010 Allaha şükür yaklaşık 8 ay kadar oldu 11,000 k km yaptım buna şehir içi şehir dışı köy yolları dahil bi problemi ile karşılaşmadım yani derler ya muayyer görüldüğünden öte bir şey yok ( hoş benim araç trand ) her konuda olduğu gibi bunda da çok acele edip araç bulamayınca titanyumu 2 ay beklemek işime gelmedi nedense. Ama 2010 model aracım bi sorun yaratmadı. Ben ilk defa dizel araç kullandığımdan dolayı araç kullanımına biraz alışmak gerekiyor bunun dışında kronikleşmiş ( her araçta olduğu gibi) belli başlı kalıtsal sorunları yok değil ama sorunsuz bir araç da zaten mevcut değil ( en azından bu segmentde) Bu arada Atasözlerinden meşur olanlarıda unutmamak gerek Alırsın Ford olursun Lord Hasret kaldım sevdiğimin nazına bayılırım Fordun ara gazına Fordun dizeli severim güzeli Kuzu kurdun yol Fordun Dağda kurt yolda Ford Ford yolda kız kolda Süper Atasözleri... Yorum bağlantısı
Ali Murat Koca 5 Ekim 2010 Yazar Paylaş 5 Ekim 2010 makyajlı fiestanın türkiyeye gelmesi çok sürer herhalde..ama sony teyp güzel olurdu,bir de ön sisi farları değişti sanırım...o kadar beklemeye değmez..ve eski bir vw kullanıcısı olarak bence polodan daha başarılı,tabi bu benim fikrim..fsi golf te son zamanda yaşadığım sorunları bir bilseydiniz!! Süper Atasözleri... atasözleri güzelmiş,çiçek abbas da fordçuydu...birkaç tane de benden olsun; gaz fren şanzıman,halin duman!! geçme beni,geçerim seni!! alırsın ford ,olursun mort!! Yorum bağlantısı
C.İlker Özsaraç 5 Ekim 2010 Paylaş 5 Ekim 2010 (düzenlendi) Çok abartılıyor konu bence, aracı almak isteyenlere kötü izlenim verilmiş oluyor. Aracı Tr de ilk satışa çıktığında aldım 2008 Autoshow zamanında gelen serilerden. Bandırmadan aldım 2 sene yi doldurdum (51.000 km), belki 10 - 15 tane fiesta sahibi tanıyorum şikayet vs. duymadım. Aracın motorunda, yürüyen aksamında, güvenlik içerikli parçalarında genel bi sorun yoksa, ki öle ortak bi sorun duymadım hiç. Ama kalkıp da bir sene sonra aynalar katlanıyor biz de niye yok, sony teyp takılacak, sustalı anahtar yok ilk çıkanlarda bizde de olmalı gibi şeyler şikayet olarak yansıtılmamalı. 2012 de mondeo gelecek yeni kasa, şuan alma niyetim varsa şuanki kasayı beğendiğim için var. 2 sene beklemek mi gerekiyor sırf makyajlanacak diye. Yeni fiesta çok eleştirildi en basitinden arkada tek sis farı diye düşünülmemiş dendi, ford da dahil başka firmalarında bir çok modelinin arka sis farı tek. Ayrıca 3310 un nesi var onu anlayamadım , o da zamanında çok tutulmuş güzel bir tasarıma sahip telefon. Çoğu kişi kullanmıştır. 5 Ekim 2010 tarihinde Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Çukur 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Çok abartılıyor konu bence, aracı almak isteyenlere kötü izlenim verilmiş oluyor. Aracı Tr de ilk satışa çıktığında aldım 2008 Autoshow zamanında gelen serilerden. Bandırmadan aldım 2 sene yi doldurdum (51.000 km), belki 10 - 15 tane fiesta sahibi tanıyorum şikayet vs. duymadım. Aracın motorunda, yürüyen aksamında, güvenlik içerikli parçalarında genel bi sorun yoksa, ki öle ortak bi sorun duymadım hiç. Ama kalkıp da bir sene sonra aynalar katlanıyor biz de niye yok, sony teyp takılacak, sustalı anahtar yok ilk çıkanlarda bizde de olmalı gibi şeyler şikayet olarak yansıtılmamalı. 2012 de mondeo gelecek yeni kasa, şuan alma niyetim varsa şuanki kasayı beğendiğim için var. 2 sene beklemek mi gerekiyor sırf makyajlanacak diye. Yeni fiesta çok eleştirildi en basitinden arkada tek sis farı diye düşünülmemiş dendi, ford da dahil başka firmalarında bir çok modelinin arka sis farı tek. Ayrıca 3310 un nesi var onu anlayamadım , o da zamanında çok tutulmuş güzel bir tasarıma sahip telefon. Çoğu kişi kullanmıştır. +100 Can Bey çok haklısın. Duygularıma tercüman oldun. 2007 nin sonunda E 220 CDI Avantgarde aldık tam 11ay sonra kasa değiştirdi. Ben bilmiyordum değişeceğini ama bilseydim yine alırdım çünkü o kasayı beğeniyordum. Fiesta da aynı şekilde 2008 de aracı beğendim ama diğer aracımı satamadığım için artı araya askerlik girdi derken kısmet bu yılaymış ama sony teyp vs için de daha beklemezdim. Sonuç olarak belli peryodlarda eninde sonunda kasa değişiyor e o zaman hiç araba almayalım mı? Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 (düzenlendi) ford için söylenen atasözleri +100 6 Ekim 2010 tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts