Sani Gerşon 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Türkiye'de üretilen Symbol'un resimlerini antalya plakası ile yayınlamışlar. Symbol Ford, transit connect'te yapıyor mu acep? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Ne varsa Laylonda var. Değişik bir anektod olmuş. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Türkiye'de üretilen Symbol'un resimlerini antalya plakası ile yayınlamışlar.Symbol Ford, transit connect'te yapıyor mu acep? Plakasız trafiğe çıktı diye parka çekilebilir korkusuyla ruhsatı falan çıkmış araba galiba..Plakalık bile var... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2010 Paylaş 6 Ekim 2010 Belki de google gibi, hangi ülkeden giriyorsan, o ülke plakasını görüyorsundur? Bunu deneme şansın var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ekim 2010 Yazar Paylaş 6 Ekim 2010 Google dns kullanıyorum ama proxy ile denemek lazım. MTK nerelerde acep Yorum bağlantısı
Eray Sireli 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Şu tiple müthiş satış rakamlarına ulaşıyorlarya helal olsun onlara... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Şu tiple müthiş satış rakamlarına ulaşıyorlarya helal olsun onlara... Mühim olan tüketicinin isteklerini karşılaması, Ford bu aralar Premium sınıfa geçiyor sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Mühim olan tüketicinin isteklerini karşılaması, Ford bu aralar Premium sınıfa geçiyor sanırım. Kalantor kesim mi oluyor acep? Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Naylonu boykot ediyorum neden Bursa plaka değilde Antalya plaka ? Yorum bağlantısı
Necati Dur 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 (düzenlendi) Videosunda aynı manzaralar var ama Plaka yok. Birde bu Thalia ne 7 Ekim 2010 tarihinde Necati Dur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 (düzenlendi) Ne varsa Laylonda var. Değişik bir anektod olmuş. Laylon olmasına diyeceğim yok ama, baz versiyonda arka koltuk başlıklarını Türk Milletine çok görmeseler... Kazalarda ne canlar yandı o yüzden... Yanlış hatırlamıyorsam, Çağlar Bey, daha önceki zamanlardaki bir mesajında, Megane2'lerin arka tamponu ile arka koltuğu arasında laylondan başka bir şey yok demişti, Fluence'da umarım durumu toprlamışlardır... Mühim olan tüketicinin isteklerini karşılaması, Ford bu aralar Premium sınıfa geçiyor sanırım. Tüketici bilinçsiz diye böyle hırsızlık olmaz, Bir firmada asgari prensip olur... Nazarımda Hyundai, Renault'dan daha saygıdeğer... 7 Ekim 2010 tarihinde Adem Cengiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 7 Ekim 2010 Paylaş 7 Ekim 2010 Nazarımda Hyundai, Renault'dan daha saygıdeğer... +1 Hyundai ve Kia geleceğin parlayan yıldızı bence... Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Bu koltuk başlıklarını hala vermiyorlar mı gerçekten?Ncap ten nasıl yıldız alıyor bunlar anlamadım? Arka koltuk başlıkları baz versiyonlarda yok, üst donanımlarda eklemişler, fiyat tabii o zaman 33000'leri buluyor. Sonuç olarak piyasadaki 10 Sümbülden ancak birinde bu arka koltuk başlıklarını görebilirsiniz. Sanırım bazı Direktiflerin Türkiye'ye tam uyarlanmamasından kaynaklanıyor, NCAP Avrupa'da yapılan bir test, zaten Symbol'ün testi de yok Euro-NCAP'ta. Renault, Türkiye'de arka emniyet kemerleri kanuni zorunluluk olmasa onu bile çalacak. Aynı durum FIAT'ın Albea, Linea, Palio modellerinde de sözkonusu. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Aslında bunlar da emniyet kemeri gibi üretimde zorunlu olmalı. 10 liralık sünger parçası neticede. Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 (düzenlendi) Aslında bunlar da emniyet kemeri gibi üretimde zorunlu olmalı. 10 liralık sünger parçası neticede. Sorun da bu ya zaten, 10 liralık sünger olduğu için... Maliyet, maliyet, maliyet... Halbu ki sakat kalacak sadece 1 kişinin vebalinden bile kurtulamazlar... İşte üzücü bir haber... Tuğçe Sakarya belki de Takside arka kafalık olmadığı için öldü... 8 Ekim 2010 tarihinde Adem Cengiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 (düzenlendi) Laylon olmasına diyeceğim yok ama, baz versiyonda arka koltuk başlıklarını Türk Milletine çok görmeseler...Kazalarda ne canlar yandı o yüzden... Yanlış hatırlamıyorsam, Çağlar Bey, daha önceki zamanlardaki bir mesajında, Megane2'lerin arka tamponu ile arka koltuğu arasında laylondan başka bir şey yok demişti, Fluence'da umarım durumu toprlamışlardır... Tüketici bilinçsiz diye böyle hırsızlık olmaz, Bir firmada asgari prensip olur... Nazarımda Hyundai, Renault'dan daha saygıdeğer... Sorun da bu ya zaten, 10 liralık sünger olduğu için...Maliyet, maliyet, maliyet... Halbu ki sakat kalacak sadece 1 kişinin vebalinden bile kurtulamazlar... İşte üzücü bir haber... Tuğçe Sakarya belki de Takside arka kafalık olmadığı için öldü... Adem bey: Marka fanatizmi yapmak istememiyorum. Ancak arka başlık olayı tamamen kişinin kendi istekleri doğrultusunda, ve orta donanım seviyesinden itibaren sümbülde mevcut. Yanılmıyosam donanım adı expression ve 25.750Tl liste fiyatı var. Nakit yada kredili alımda çok rahat 23bin gibi bir rakama alınabilir. Şu yorumunuza katılmıyorum, ben bir tüketiciysem bir mal alacaksam ne istediğimi biliyor olmalıyım. Suç tamamen bizim milletimizde, ne istediğini bilmeden araştırmadan ürün alırsan olacağı kesinlikle budur... Katıldığım nokta evet başlık hepsine standart olmalı, malesef firmalar(Renault,Fiat)vs. bunu yıllardır yapıyor. Buna katılmamak elde değil. Ancak bir hyundai'ye çıkıpda kimse bana iyi demesin. Evet motorları güzel ama kaza anında ne kadar dağıldığını gördüm, geçmişte bir megane pert etmişliğimde var. Fransız araçları çok sağlam değil kabul ediyorum, ancak bana göre çin kore vs. araçlardan daha iyiler. Özetle herkesin düşüncesi görüşü kendini bağlar. Ben fransız tercih ettim, ancak eksiği kötü tarafı olduğunda da illaki söylerim. Yanlız ikinci eli çok iyi olan bir firma araçları orta direk dediğimiz tüketiciye yönelik direk tu ka ka demek ne kadar objektif tartışılır. Keza bu ülke yıllarca kuş serisi araçlara bindi. Onda arka başlığı geçtim önde bile yoktu sanırım. 8 Ekim 2010 tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 Ben tanımıyorum bu kadını Emmi sen bizi de tanımıyosun zaten. Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 Adem bey:Marka fanatizmi yapmak istememiyorum. Ancak arka başlık olayı tamamen kişinin kendi istekleri doğrultusunda, ve orta donanım seviyesinden itibaren sümbülde mevcut. Yanılmıyosam donanım adı expression ve 25.750Tl liste fiyatı var. Suç tamamen bizim milletimizde, ne istediğini bilmeden araştırmadan ürün alırsan olacağı kesinlikle budur... Keza bu ülke yıllarca kuş serisi araçlara bindi. Onda arka başlığı geçtim önde bile yoktu sanırım. Emniyet kemeri takmayan bir millet olarak bu konuda çok çalışmaya ihtiyaç var. Örneğin Denizli'de Emniyet Kemeri kullanımı ile ilgili bir kampanya+denetimler yapıldı, sonuç olarak şuan Denizli'de emniyet kemeri takmayan kimse kalmadı... Hiç bir şey kendiliğinden olmuyor... Sonuç olarak bu FIAT ve RENAULT Devlet korumacılığı sayesinde yıllarca bu ülkeden para kazandı, yapmaları gereken Toplumsal Sorumluluk gereği, insanları bilinçlendirmek, insanların bilinçsizliğinden faydalanmak değil... Bazen Annem, Teyzem, hatta Dedem Ticari Taksiye biniyor, onlar Arka Koltuk Başlığını bilmez ki, çevirdiği taksiye biner, e araba sümbülse %90 arka koltuk başlığı yok. Ben Dedeme arka koltuk başlığı olan taksiye bin mi diyeceğim? Bir ülkede asgari standart olmalı. Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 Kesinlikle olması gerekir güvenlik standartlarının. Kimse bahsetmemiş ama Tata'da bile standart. Benim kullandığım 2007 model Linea'da arka koltuk kafalıkları yok. Ucuz bir arabada değil. Hırsızlıktan, fırsatçılıktan başka bişey değil bence.. Yorum bağlantısı
Adem Cengiz 9 Ekim 2010 Paylaş 9 Ekim 2010 (düzenlendi) Adem bey:Ben fransız tercih ettim, ancak eksiği kötü tarafı olduğunda da illaki söylerim. Yanlız ikinci eli çok iyi olan bir firma araçları orta direk dediğimiz tüketiciye yönelik direk tu ka ka demek ne kadar objektif tartışılır. Keza bu ülke yıllarca kuş serisi araçlara bindi. Onda arka başlığı geçtim önde bile yoktu sanırım. Güle güle, kazasız belasız binin aracınıza, bu arada tekrar hayırlı olsun. Şunu unutmayalaım, bizler bu araçların tip onayını veren sanayi bakanlığı vb kurumlar, gerekse üreticiler nezdinde baskımızı artırmadıkça inanın ne FIAT ne de RENAULT ya da başka bir marka kendiliğinden bir şey yapmaz. 1981 yılında henüz 8 yaşınaydım, içinde en az 10 kişinin öldüğü Mercedes(OTOMARSAN) O302 Otobüste kaza geçirdim. Oturduğum koltuk 23-24 idi. Tabii kaza anında tüm camlar bıçak keskinliğinde başımı yardı. 15 gün hastanede yattım. Bugün araçlarda biliyorsunuz artık yan camlar TEMPERLI, dolayısıyla tuz-buz oluyor ama eski camlar gibi kesmiyor. Ben o yaşta temperli cam nedir bilmem ki... Onu o araca ruhsat veren bilmem hangi bakanlık-kurum vs. bilecek. Biz de bildiğimiz kadarıyla oluşturabiliyorsak kamuoyu baskısı oluşturacağız. Çünkü hayat değerlidir... 9 Ekim 2010 tarihinde Adem Cengiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts