Oktay Demirağ 8 Ekim 2010 Paylaş 8 Ekim 2010 Ne kadar sürede verdin Bu kiloyu Oktay... 2 yılda çözümledim. İlk yıl düşüş çok fazla oldu sonra durakladı tabi spor filen derken tekrar düşme aşamasına geldi ve 2 yıl da tamamlamış oldum. Hoş hedefim 80 di bu yola çıkmadan 5-6 daha vermem gerekiyor ama üşeniyorum artık sanırım Yorum bağlantısı
Erkan Baydemir 14 Ekim 2010 Yazar Paylaş 14 Ekim 2010 Bu olay olmaması için ne yapmamız gerekiyor Erkan'cım.. ? Pekte fazla bişey yapamıyoruz ne yazıkki. Aslında araca binmeden önce toplam 15-20 saniye bazen hayat kurtarıyor. Aracın çevresinde bir tur atıpta,olası yanak hasarını görmemiz ve gereğini yapmamız bazen hayat kurtarıyor. Tabi iç taraflardaki yanak v.s hasarlarını görmemiz mümkün değil. Aslında mümkünse her 10.000 de bir,balans kontrolü sırasında ,lastik kontrolüde iyi oluyor. Ama en günceli,15-20 saniye bi göz atmak Her yıl Erkan'dan 4 yazlık 4 kışlık alacağız Asahahaha 4 kışlığım var, bu kış da onları kullanırım.. Boşa avucunu ovmasın Ben sabırlı adamımdır bilirsin Ön lastik patlarsa bir şey olmaz , arka patlarsa sakat derlerdi. Doğru galiba. Aracın aşırı hızlı olması da tetiklemiş. Yok,bunun önü arkası yok,her iki durumdada sakat.Hatta ön lastiklerde böyle bir durum,aracın direk takla atmasıylada sonuçlanabiliyor. Tetikleme çok uzun bir konu Performans lastikleri böyle gümlermi, daha doğrusu yeni nesil lastikelrde bu durum olma ihtimali ne kadar ? Lastik ne olursa olsun,hiç farketmez Mehmet. Yani lastikte olsa farketmez,yanakta bi hasar varsa,yeni eski hiç öenmli değil. görüntüdeki oynamalardanmı yoksa lastik gümlemesinden az önce otomobil yolda bir parçanın üzerinden geçiyor gibi geldi. Aslında tam bakmadım ama,arkadaki havalanma aslında,lastiğin gümlemesinin bi sonucu. Zaten gümlüyor ve gümlüyorken araç havaya kalkıyor ve doğal olarak kontolden çıkıyor,sıralama bu Yorum bağlantısı
Yavuz Gürbüz 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Bir gece yolculuğunda benim de başıma geldi. 100-110 gibi seyir halinde, Bolvadin-Çay arası tren yolu üzerindeki köprüden geçerken, karşıdan gelen "I" profil yüklü tırın yanından bir profil düştü (Final Destination 2). Bir boy (6 metre) profil üzerime doğru kıvılcım saçarak geliyor. Biraz frene dokundum baktım durmayacak, sağa da kaçamıyorum diresiyonu sıkıca tutup ortalayayım dedim ( iyi ki yapamadım). Son saniye bişeye çarpıp yolu boylu boyunca kapladı. Mecbur üzerinden geçtim. Sağ ön lastiğim gümledi. Araç, direksiyonu sıkı tutmamdan mı bilmiyorum, sadece sağa doğru sendeledi. Ben durup sağa çekene kadar, birkaç gümleme sesi daha duydum. Şanslıydık ki hiçbir kaza yaşanmadı. Lastiği değiştirip yolu kontrol ettim. Sanırım yolun kenarına düşmüştü profil yolda değildi. Öbür araçların dörtlüleri köprünün diğer ayağını aydınlatıyordu. Acelemiz olduğundan devam ettim. Ucuz atlattığımı biliyorum. Alternatiflerin çoğu videodaki gibi olabilirdi. Kamyona ne mi oldu? Sizinde tahmin edebileceğiniz gibi durmadı bile. Ama eminim ortalık sakinleyince düşen profili almak için gelmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Dur daha 9 günün var Bizim seneye 7 sene olacak değil mi Nezaket hanım Allah ayırmasın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Hakan abinin tecrübesi, tattığı odun sayısına denktir tecrübe .... Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 (düzenlendi) Sw torosla 100 -110 aralığında giderken iki farklı günde hem ön hemde arka lastiğim gümledi.Güzel olaylar bunlar tecrübe oldu... O ses ki anlatamam ve yoldan çıkmamaya çalışmak dahada güzeldi... Ama genede kimsenin yaşamasını istemem... Haa Hakan bide yoğun kar arıyorum Ankaraya düştüğünde heber ver... 15 Ekim 2010 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Dizel arabanın altında yakmak için teneke de ayarlayayım mı? Hem çingen tovuuuu da yaparuk Aman o eksik kalmasın.Ortağıda çağırdık mı değme keyfimize... Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Hangi ülkede oldu ki bu kaza? Memleketimin gözünü seveyim. Ben kaza yaptığımda yoldan geçen herkes durup yardım etmişti. Geçen ay bende Ankara'dan İstanbula gelirken otoban da en sol şeritte araç başında, ( olay mahalının gerisine hiçbir işaret konmamış ) bir toplantıya rastladım Allah'dan araba ve lastikler iyi idi de sakatlık olmadan sağ şeritten kaçtım. Araçta; 1-Lastikler 2-Frenler gerisi geriden gelir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 Aman o eksik kalmasın.Ortağıda çağırdık mı değme keyfimize... Hee. ben de gelirim... O anca "şunu yapın, bunu yapın" diye emir verir Estağfurullah... Ama şu bir gerçek.. Güzel tarif ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ekim 2010 Paylaş 16 Ekim 2010 O senin hüsnü kuruntun ve etraftakilerin kibarlığı. Bence sadece işe burnunu sokuyorsun. Yaşar ustaya 1 nolu buji kablosunu 4 nolu diye yedirmeye çalıştığın an ben koptum Ben test sırasını söylemiştim yavrum... Yoksa kabloda bile yazar numarası... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ekim 2010 Paylaş 16 Ekim 2010 İyide yakın dururken uzağa bir demek mantıksız değil mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts