Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 (düzenlendi) nissan-mitsu fotoları yok mu detaylı? mitsu full orjinal görünüyordu.boyası farı el degmemiş gibi iyi bakılmış ama ciddi şekilde boyaya ihtiyacı var.pasta cila işi kurtarmaz.ufak tefek tadilatla cillop gibi olur.yaşar ustamda kendi sökügünü dikemiyenlerden. 11 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 nissan-mitsu fotoları yok mu detaylı? size getirmiştim ama kısmet degilmiş görmeniz mitsu full orjinal görünüyordu.boyası farı el degmemiş gibi iyi bakılmış ama ciddi şekilde boyaya ihtiyacı var.pasta cila işi kurtarmaz.ufak tefek tadilatla cillop gibi olur.yaşar ustamda kendi sökügünü dikemiyenlerden. ben ugraşamıyorum birazda alan kişi yaptırsın Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Hocam yağ istemekle olmaz, geleceksin Adana'ya yükleyeceğiz 1 haftada geri döneceksin Alaca Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Can abi, Gormelerimiz devam etsin, zira ac kaldim O degil de koca bilgisayarda avatar olarak kullanabilecegim bir tane fotograf bulamadim. Hayirdir isallah... Yorum bağlantısı
Erkan Yılmaz 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 evet mekan güzeldi ilk defa gittim ancak sonbahar havasında bile ayrı güzelligi vardı orada olmanın verdıgı mutluluk ve ortamın sıcaklıgı herseyı unutturdu zaten aslında yazın cok daha hoş olur gibi Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Ben seni doyuracaktım bugün ama aramadın Fiyatta anlasamadik. Kotu naylon Megan icin 15.250 dedi, tek kurus asagisi olmaz dedi, keyfin bilir dedik Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Benim, toplantıya katılanlardan, forumdan önce tanıdığım sadece Yaşar Usta var.Genelde Yılda bir kez olmak üzere Yaz şenliklerimiz olur.. Bu yaz Bursa'daydık.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/Ford-Club-...-e-t194333.html 2009'da Bolu Gölcükteydik http://www.otoclubturkiye.com/forum/Fordclubtr...az-t183387.html Linklerdeki organizasyonların hepsi de güzel görünüyor. Tek bir ortak noktadan bu kadar insanın tanışması çok anlamlı ve güzel. Muteakip organizasyonlara bende katılmak isterim Allah kısmet ederse Selamlar... Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Bu arada... Toplantıya katılan herkesten avatar yüklemesini rica ediyorum.. Avatar yükleyenleri kulüp üyesi yapacağım Bilmeyenler için link : http://www.otoclubturkiye.com/forum/Avatar-uey...en-t174032.html Hallettim emmi, buldum sonunda bir adet fotograf. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Hallettim emmi, buldum sonunda bir adet fotograf. iyi olmuş bu resim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Şimdi Ben fotoğraf olayını abartmışım 170 civarı fotoğraf çekmişim, hepsini imageshack'e yüklemek zor.... Resimleri küçülttüm. Başlayalım bakalım, ilk resimler "olmayan" çeşmeden...Konvoy toplanma noktası.... Devam edelim.... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 (düzenlendi) can amma paragözsün yahu her yerde elinde para.günün en rüküş kıyafetli borsacısı deyim ayıp olmasın. her şeyi canlı görünce yorum yapmak tuhaf oluyor. katılan bütn arkadaşlar gibi muhteşem bir gündü. özdemir beyle yanındaki arkadaşın bakışları olay olucak gibi. 11 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Devam cenk Abi resimler karıştı, ilk toplanma yeriyle, yemek fotoları... neyse ekleyelim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Bir dahaki toplantı ne zaman? Haftaya, aynı yerde aynı saatde .. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 çagrı avantayı aldıgın belgelenmiş ne olucak şimdi? Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Can abi yakalanmisiz. O degil de bende de cidden, acaba goren var mi bir etrafi keseyim bakisi varmis Oktay abi, avantayi aldigim belgelendi, artik burokrat olamam bari milletvekili olayim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 cenk bey cidden çok ugraş vermişsiniz fotolar çıktıkca açıkca ortaya çıkmış.yüregine saglık. bu ugraştan sonra sucuk ekmek iyi gitmiştir.gece haberin gelmişti. benim mondini aynalarıdamı sarı yapsam cidden clio aynaları son tek çekim resimde ayrı güzel durmuş. araçların hepsi iyi çıkmış sanırım bu kadar detaylı araç çekimi olan tek toplantımı oluyor bu? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 süper bir buluşmaydı, bi sonraki topllantıda yaka kartlarımız, fordclubtr şapkalarımız veya t-shirtlerimiz olsa, gokart turnuvası yapsak ne güzel olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts