İçeriğe Yönlendir

2010 Eymir Toplantısı Fotoğraf Ve Yorumları

Serkan Toker

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)
:( nissan-mitsu fotoları yok mu detaylı?

mitsu full orjinal görünüyordu.boyası farı el degmemiş gibi iyi bakılmış ama ciddi şekilde boyaya ihtiyacı var.pasta cila işi kurtarmaz.ufak tefek tadilatla cillop gibi olur.yaşar ustamda kendi sökügünü dikemiyenlerden. :good1::D

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
:) nissan-mitsu fotoları yok mu detaylı?

size getirmiştim ama kısmet degilmiş görmeniz

mitsu full orjinal görünüyordu.boyası farı el degmemiş gibi iyi bakılmış ama ciddi şekilde boyaya ihtiyacı var.pasta cila işi kurtarmaz.ufak tefek tadilatla cillop gibi olur.yaşar ustamda kendi sökügünü dikemiyenlerden. :nazar::D

ben ugraşamıyorum birazda alan kişi yaptırsın

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Hocam yağ istemekle olmaz, geleceksin Adana'ya yükleyeceğiz 1 haftada geri döneceksin :)

Alaca

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam

Can abi, Gormelerimiz devam etsin, zira ac kaldim :)

O degil de koca bilgisayarda avatar olarak kullanabilecegim bir tane fotograf bulamadim. Hayirdir isallah...

Yorum bağlantısı
Erkan Yılmaz

evet mekan güzeldi ilk defa gittim ancak sonbahar havasında bile ayrı güzelligi vardı orada olmanın verdıgı mutluluk ve ortamın sıcaklıgı herseyı unutturdu zaten :) aslında yazın cok daha hoş olur gibi :s

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam
Ben seni doyuracaktım bugün ama aramadın :)

Fiyatta anlasamadik. Kotu naylon Megan icin 15.250 dedi, tek kurus asagisi olmaz dedi, keyfin bilir dedik :s

Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan
Benim, toplantıya katılanlardan, forumdan önce tanıdığım sadece Yaşar Usta var.

Genelde Yılda bir kez olmak üzere Yaz şenliklerimiz olur..

Bu yaz Bursa'daydık.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/Ford-Club-...-e-t194333.html

2009'da Bolu Gölcükteydik http://www.otoclubturkiye.com/forum/Fordclubtr...az-t183387.html

Linklerdeki organizasyonların hepsi de güzel görünüyor.

Tek bir ortak noktadan bu kadar insanın tanışması çok anlamlı ve güzel.

Muteakip organizasyonlara bende katılmak isterim Allah kısmet ederse

Selamlar...

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Şimdi Ben fotoğraf olayını abartmışım 170 civarı fotoğraf çekmişim, hepsini imageshack'e yüklemek zor.... :unknw: Resimleri küçülttüm.

Başlayalım bakalım, ilk resimler "olmayan" çeşmeden...Konvoy toplanma noktası....

Devam edelim....

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

can amma paragözsün yahu her yerde elinde para.günün en rüküş kıyafetli borsacısı deyim ayıp olmasın. :p:D:p:D

her şeyi canlı görünce yorum yapmak tuhaf oluyor. :p katılan bütn arkadaşlar gibi muhteşem bir gündü. :unknw:

özdemir beyle yanındaki arkadaşın bakışları olay olucak gibi. :tirs:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Devam cenk

Abi resimler karıştı, ilk toplanma yeriyle, yemek fotoları... neyse ekleyelim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bir dahaki toplantı ne zaman?

Haftaya, aynı yerde aynı saatde .. :unknw:

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam

Can abi yakalanmisiz. O degil de bende de cidden, acaba goren var mi bir etrafi keseyim bakisi varmis :unknw:

Oktay abi, avantayi aldigim belgelendi, artik burokrat olamam bari milletvekili olayim :p

Yorum bağlantısı
Misafir

cenk bey cidden çok ugraş vermişsiniz fotolar çıktıkca açıkca ortaya çıkmış.yüregine saglık. :p:)

bu ugraştan sonra sucuk ekmek iyi gitmiştir.gece haberin gelmişti. :good1::p

benim mondini aynalarıdamı sarı yapsam cidden clio aynaları son tek çekim resimde ayrı güzel durmuş. :)

araçların hepsi iyi çıkmış sanırım bu kadar detaylı araç çekimi olan tek toplantımı oluyor bu?

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

süper bir buluşmaydı, bi sonraki topllantıda yaka kartlarımız, fordclubtr şapkalarımız veya t-shirtlerimiz olsa, gokart turnuvası yapsak ne güzel olur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...