İçeriğe Yönlendir

2010 Eymir Toplantısı Fotoğraf Ve Yorumları

Serkan Toker

Recommended Posts

H.Cenk Bayrakçı
Ceenk... Makinan harbi güzelmiş..

Sağol Abi,

Ama henüz acemisiyim, daha da öğrenmem lazım. Bu arada aslında 15-20 fotoyu ya da daha fazlasını eledim, tekrar çekilenler, manzara vb. resimleri.

cenk bey cidden çok ugraş vermişsiniz fotolar çıktıkca açıkca ortaya çıkmış.yüregine saglık. :p:)

bu ugraştan sonra sucuk ekmek iyi gitmiştir.gece haberin gelmişti. :good1::p

benim mondini aynalarıdamı sarı yapsam cidden clio aynaları son tek çekim resimde ayrı güzel durmuş. :)

araçların hepsi iyi çıkmış sanırım bu kadar detaylı araç çekimi olan tek toplantımı oluyor bu?

Valla, madem hepsi sıralanmış madem dedim arabaların koşarak çektim hepsini, 10 dk'da tüm arabaları çektim. Herhalde en detaylı çekim buydu dediğiniz gibi...Sucuk ekmek iyiydi ama kaymaklı kadayıfı unuttuk....

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam

Cenk Bey, ellerinize yureginize saglik. Cok sagolun.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bu arada Ankara ekibine konukseverliği için teşekkürler, herkesle uzun uzun sohbet şansımız olmadı, havanın biraz soğuk olması ve yukarıda ayrı ayrı yemek yememiz bunda etkili oldu. İlker Bey ve CUB'a ayrıca teşekkürler. İlker Bey, emanet yerine ulaştı.

Bunlar da dönüş yolunda Ankara çıkışından birkaç kare, Özdemir kullanırken ben de çektim....

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Cenk Bey, ellerinize yureginize saglik. Cok sagolun.
cenk abi emegıne saglık..çok güzel inşallah bir daha buluşma dilegıyle..herkese sonsuz teşekkürler inşallah devamı gelır..... :):D:f1:

Birşey yapmadım ki, sadece fotoğraf çektim. Siz de sağolun.

Yorum bağlantısı
Misafir

bu resimleri orjinal boyuttaki hallerini rar'lı hale getirip indirebilecegimiz linke eklenebilirmi?

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz
bu resimleri orjinal boyuttaki hallerini rar'lı hale getirip indirebilecegimiz linke eklenebilirmi?

bendekilerden istenen olursa orjinal boyutta mail atarım

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
Birşey yapmadım ki, sadece fotoğraf çektim. Siz de sağolun.

Foto çekmek mesele değil...Asıl iş yüklemek...Çok sabırlıymışsın valla... :) Eskiden tek tek yükleniyordu...Kaçar kaçar yükleniyor artık?

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

grup halinde yüklenebiliyor artık.

sami hoca bir dahaki toplantıya ihtar çektircem avukattan. hadi onu da unut görelim :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

boyut yüksektir muhakkak tanede olsa her resim en az 3 veya 4 megabyt olur galiba e-mail lede zor gelir makinanızın merceklerine sizinde gözlerinize saglık olsun seçim yapmak zor. :D

özdemir usta sanada ayrıyetten bol teşekkür.cidden bütün anları karelere dökmüşsünüz. :)

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Valla bendeki fotoğraflar 5-6 MB civarı, 15 MP olunca. Nasıl yapsak, nasıl yollasak?

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Pixresizer kullanarak seri halde küçültülebilir fotolar.Kaynak klasör gösteriyoruz, hedef klasör gösteriyoruz, boyutu seçip küçültüyoruz

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Pixresizer kullanarak seri halde küçültülebilir fotolar.Kaynak klasör gösteriyoruz, hedef klasör gösteriyoruz, boyutu seçip küçültüyoruz

Ben öyle yaptım zaten, o şekilde yükledim, ama orjinalini ulaştırmak önemli olan...

Yorum bağlantısı
Sıtkı Öztekin

Güzel bir buluşma , inşallah bizede kısmet olur bidahaki..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Güzel bir buluşma , inşallah bizede kısmet olur bidahaki..

gümrük işlerini halledin yer bulun biz gelelim. :):):p

özdemir usta diger resimler nerde? resim çekiminde azmı çalıştın sen? :f1:

Yorum bağlantısı
Sami Aktaş
sami hoca bir dahaki toplantıya ihtar çektircem avukattan. hadi onu da unut görelim :f1:

Bu toplantıya katılacaktım aslında...Söylentiyi duyunca Cuma günü Emmi'yle konuştum ''toplantı falan mı var yoksa'' diye sordum...O da bana ''yok öyle birşey uydurmuşlar'' dedi...Sen haftasonu evden bile çıkma dedi...

Yorum bağlantısı
Sıtkı Öztekin

Oktay abi sen boşver gümrük işlerine bizi bulaştırma , uçak ile gel biz sana kiralık araba ayarlarız üstelik ford buluruz..

..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Oktay abi sen boşver gümrük işlerine bizi bulaştırma , uçak ile gel biz sana kiralık araba ayarlarız üstelik ford buluruz..

..

böyle olunca kendimi dükkandan dışarı atamıyorum sorun burda zaten.tatil kelimesinin manasını yaşamamış bir insanım diyebilirim.o yüzden forum hayatı yeni bir boyut kattı bende bunun için tekrar foruma üye bütün arkadaşlara tekrar tşk ediyorum.forumca birlikte olunca gaza geliyorum iyi oluyor hayatımdaki en degişik pazar günlerimden biri oldu.ama teklifini açık kart olarak gördüm unutmayacagım çok tşk. :)

sende gelirsen benim gögüs dekoltesi bagjda gezen mondimle dolaşırsın. :f1::)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
süper bir buluşmaydı, bi sonraki topllantıda yaka kartlarımız, fordclubtr şapkalarımız veya t-shirtlerimiz olsa, gokart turnuvası yapsak ne güzel olur.

Yani yönetim uyuma t-shirt istiyoruz mu diyorsun ?

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Vay be tebrik ederim katılanları, zamanım olsa ben de orada olmak isterdim..

İstanbul'da da yapılsa da bizde katılsak :wub:

Arabaları waxlama günü mü yapsak :D

bir kutu nxt ben getiririm, kaç araba çıkarsa :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...