İçeriğe Yönlendir

2010 Eymir Toplantısı Fotoğraf Ve Yorumları

Serkan Toker

Recommended Posts

Yaşar Demirci
En güzel araba Yaşar ustanınki.

teşekkür ederim ( bencede)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Vay be tebrik ederim katılanları, zamanım olsa ben de orada olmak isterdim..

İstanbul'da da yapılsa da bizde katılsak :blink:

Arabaları waxlama günü mü yapsak :p

bir kutu nxt ben getiririm, kaç araba çıkarsa :)

istanbul plan yapıyordu belgrad ormanları için takip edin.tarih ertelendi ama her an karar verebilirler. :lol2:

yaşar ustam bencede güzel bir araç. :good1: biraz daha dursa klasikler arasında yerini alır yaşı musait olur yakın zamanda.ama bakım gerekiyor. :p

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
istanbul plan yapıyordu belgrad ormanları için takip edin.tarih ertelendi ama her an karar verebilirler. :lol2:

yaşar ustam bencede güzel bir araç. :blink: biraz daha dursa klasikler arasında yerini alır yaşı musait olur yakın zamanda.ama bakım gerekiyor. :p

bakım yaptırmadan satacagım. bakım yaptırırsam satmam

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
bakım yaptırmadan satacagım. bakım yaptırırsam satmam

Bir ara arkamızdan gelemeyeceksin sandık...:blush:

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Cenk Bey Nebiş aradı teşekkür ederim.Ayrıca biz birşey yapmadık,Ankara dışından gelenler asıl özveriyi gösterdi.Umarım iyi bir buluşma olmuştur hayalimde gölün tam tadını cıkarmak çimlere yayılmak vardı ama Ankara'da bu zamanlar böyle malesef.Ayrıca resimler için rarlarsanız hotfile aboneliğim var özelden size yollarım oradan paylaşırsınız.Tabii ki Özdemir Beye de göndeririz şifreyi:)

Rica ederim, önemli değil. Ben toplantdan memnununm, ama herkesle konuşamadık, ilgilenemedik, hava soğuk olunca herkes içeri attı kendini, dolayısıyla biraz kopukluk oldu, neyse bir dahaki toplantıya inşallah. Hotfile işini düşünelim bir...

Yorum bağlantısı
Misafir
Bir ara arkamızdan gelemeyeceksin sandık... :D

yaşar usta arabayı bırakır,araba yaşar ustayı bırakmaz. :)

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
Bir ara arkamızdan gelemeyeceksin sandık...:good1:

sadece sandınız demi. geldim ama baya dik bir rampaydı orası

yaşar usta arabayı bırakır,araba yaşar ustayı bırakmaz. :)

bırakmayı istemiyorum ama beni degiştiriyor. ilk kez bir arabaya aşık oldum. kapısını sert kapattıklarında bir tanede benim çarpasım geliyor o kişiye. sabah kalktıgımda ilk önce arabama bakıyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir
bırakmayı istemiyorum ama beni degiştiriyor. ilk kez bir arabaya aşık oldum. kapısını sert kapattıklarında bir tanede benim çarpasım geliyor o kişiye. sabah kalktıgımda ilk önce arabama bakıyorum.

vayyy.sen yakın zamanda bakım yaparsın buna. :lol: satamazsın bu sevgiyle.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
Yaşar usta, etli ekmekleri, doğumgünü partindeki dansözleri hatırla. Unut bunu :D

unutmam için satmam lazım

vayyy.sen yakın zamanda bakım yaparsın buna. :lol: satamazsın bu sevgiyle.

işte beni de korkutan bu

Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam

Ustamin arabasi cidden guzel, bir bakima asla satilmaz.

Yorum bağlantısı
Misafir
Ustamin arabasi cidden guzel, bir bakima asla satilmaz.

bi kaç yıl sonra klasiklerden olur bu araçdegeride artar.burda bir galericide 1972 model acayip bir sarı renkte merco vardı 200eydi galiba full orjinal boyası bile öyleydi.klasik diye adamlar 14.000tl ye sattılar.ama cidden temizdi.

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci
Benim gibi yap. Sık sık araba değiş. İlk 1-2 tanesinde üzülsen de sonradan takmıyorsun ;)

bu zor olacak sanırım

Yorum bağlantısı
Misafir
oktay abi aynı dedıgın kasadan bızım burda çok temız içi disi jant kapaklarına kadar pasparlak hiç pas yok araca hasta olsum 12,500 ıstedı para olsa sırf alır garajda yatırırdım....

her 5 yılda bir üstüne katlardı sanırım.iyi bakımla bu mümkün

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
Ben öyle yaptım zaten, o şekilde yükledim, ama orjinalini ulaştırmak önemli olan...

Abi 10mp'lik orjinal foto kimseye yaramaz zaten :lol: 1024*768px olsun her biri, yeter bilgisayardan bakmaya.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Abi 10mp'lik orjinal foto kimseye yaramaz zaten :) 1024*768px olsun her biri, yeter bilgisayardan bakmaya.

+1

Bunlar hava atmak için makinaların hasını getirip bide üstüne üstlük 10-12 milyonda çekmiştir.. :elveda:

Tanesi 4-5 mb'tır..

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Özdemir Raw çekeceğim diye tutturdu...Yapma etme dedim, sonra 10 MP ye razı oldu...:elveda:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Focusta ben de arkasından bakmıştım. Sonra yalama oluyorsun :) Siyah mondide umursamadım bile :good1:

SEC arkasından helva mı kavurucan :elveda:

Yorum bağlantısı
Misafir
Abi 10mp'lik orjinal foto kimseye yaramaz zaten :nazar: 1024*768px olsun her biri, yeter bilgisayardan bakmaya.

cihan toplu haldekiler anca orjinal boyutta belli oluyor galiba ufaltınca işe yaramıyolar açıkca ortada.digerleri için pek sorun degil galiba önemli olan toplu haldekiler.ama rar la yapılcaksa hepsi yapılıp paylaşılırsa fenada olmaz. :good1::nazar:

SEC arkasından helva mı kavurucan ;)

:tease3: bence bu hareketi yapıcak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Resim bu.. zaten sıkışıktır Oktay..

Sıkıştırma çok işe yaramaz... O topluluk resimini, 3200x2400'e razı ol.. Yüklesinler bi yere hepimiz indirelim..

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Şimdiiiiii.... Fotoğrafları İlker Bey'in hotfile hesabına yükleyelim derim. 2 de video var bende, ilk video kısa ama 45 MB, ikincisi de Erkan'ın arabasının videosu...Özdemir video işlerini halleder herhalde...

Yorum bağlantısı
Misafir

Sıkıştırma çok işe yaramaz... O topluluk resimini, 3200x2400'e razı ol.. Yüklesinler bi yere hepimiz indirelim..

emmi ben esas boyut neyse ona razıyım zaten.sıkıştırmadan kastım.bütün resimleri winrar la sıkıştırarak paylaşıma sunmak. :)

bekliyoruz. :D

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

+1

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

halederiz. ben de çok fazla yok foto hepsini sıkıştırıp göndeririz. videoyu youtube'a mı yüklesek, otomatik boyutlandırır hem :spiteful:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...