Ahmet Kiriş 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Bende sağ ve salim şimdi geldim eve.Tüm katılımcılara ayrı ayrı ailem ve adıma teşekkür ederim.Ankara ekibinede ayrıca teşekkürler.Mekan mükemmeldi.(Köfte ile tavuklarda soğuk olmasa tam olacaktıda neyse ) 2-0 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 cmax e bak beee pehhh ne lastik yakmış ama Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Daha fazla resim isterizzz. Harika bir gün olmuş, katılmak çok isterdim. Çok ters bir zamana geldi. Gece izmir'e gideceğim için katılamadım. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Katılan herkese çok çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 (düzenlendi) Fotoğraf kotası az.Nasıl yükleyeceğim.?? 800x 600 bile fazla geliyor.. Amanın Oktay abi hakkaten börek vercektin ? Yalan oldular valla... 10 Ekim 2010 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Fotoğraf kotası az.Nasıl yükleyeceğim.?? 800x 600 bile fazla geliyor..Amanın Oktay abi hakkaten börek vercektin ? Yalan oldular valla... 600x400 çabuk geçiyor yahu o börekler geldiği gibi dokunulmadan geri gitti, bir ara bana da abi doymadıysan börek var denildi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ekim 2010 Yazar Paylaş 10 Ekim 2010 Servet hocam fotoğrafaları buraya yüklersen en son sana bir forum kodu diye link verecek, onu mesaja yapıştırırsın... http://reg.imageshack.us/ Bunlarda bende kalanlar...Makine soğuktu fazla çekemedim.. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Elde paralar falan Nuri Alço gibi gördüm seni sayın mod. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 En son 1 haftalık tatile yeter bu mangırlar filan diyordu ama...... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ekim 2010 Yazar Paylaş 10 Ekim 2010 Bunlarda benden Burada C-max ın sahibi kasıtlı olarak benim arabayı perdelemiştir...Kendisini kınıyorum... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ekim 2010 Yazar Paylaş 10 Ekim 2010 Focusu yanlışlıkla çekmişler galiba, tanımıyorum... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ekim 2010 Yazar Paylaş 10 Ekim 2010 O galiba Ahmet' in geldiği Nissan X-trail Raşit, Emminin arabanın arkasında duranı soruyorsan eğer...Sağda duran cipi tanımıyorum... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ekim 2010 Yazar Paylaş 10 Ekim 2010 Cipi tanıyorum len, kimin olduğunu bilmiyorum...Çakma cip işte, otomatiği berbat... Servetin araba diyeceğim ama o giriş kapısının tam karşısındaydı, bizden değildir o araba... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Bunlarda bende kalanlar...Makine soğuktu fazla çekemedim.. Bilseydim foto çekmeyeceğini ben hazır makineyi elime almışken bi kaç yüz poz çekerdim. İftardaki gibi hemen hafıza dolu diyecek diye koktum. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 10 Ekim 2010 Yazar Paylaş 10 Ekim 2010 Berbatmış pehhh Pantolon hazır... Geçerken bırak, kış geldi senin yüzünde yazlık pantolonu giyemedim hala... Bilseydim foto çekmeyeceğini ben hazır makineyi elime almışken bi kaç yüz poz çekerdim. İftardaki gibi hemen hafıza dolu diyecek diye koktum. O kart 16 mb. dı, şimdi 32 lik var.. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 (düzenlendi) oktay abi senın böreklerden yiyecektım unuttum valla noldu abi börekler... canımda çok çektı valla adresı verde gelıyım barı.. valla evde 1tepsisini gelince ısıttık yedik akşam yemegi niyetine. emmiyede teklif ettim teşekkür etti servet usta tamam dedi araba resimleri muhabbetine veremedik unuttuk. ortamın heyecanı çok doluydu kaynadı gitti.para muhabbetininn mecburen koyu olmasıda yetti zaten. 1 tepsi duruyor yarın getireyim ciddiyim yetmez ama.börek toplantısı yapalım. servet usta önceki toplantı başlıgı altında resim ekledim çok şekil çıkmışsın. 10 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Serkan abi orda bir tane araba var onu soruyoru; arkada, uzakta, gri, en birinci Olum 1.fotoda 1 tane araba var o da focus Senin dediğin Suv, araba değil Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 biz ulaştık ama yorulduk çok, fotolar yarın o yüzden... Çok güzel bir gün geçirdik, herkesin ayağına sağlık, sizleri seviyoruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 (düzenlendi) Pis.Bide yediğini söylüyo nispet yapar gibi servet usta önceki toplantı başlıgı altında resim ekledim çok şekil çıkmışsın. Gördüm.İyi yakalamışsın ..Gitti canım börek ben ona yanarım 10 Ekim 2010 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Toplam 24 aracımız vardı... Farklı araba olarak Biri Nissan diğeri siarvi olmak üzere ikisi cipti.. Nissan ile Ahmet gelmişti.. CRV Servet'indi.. Bir hb naylon gördüm bi ara.. Bir mitsubishi Galant vardı.. Kaç kişiydik saymadım ama.. 64 kişi yemek yemiş, + 11 çocuk için menü alınmıştı.. Dış sıcaklık düşüktü.. 12 derece gördüm bir ara.. Bu sebeple yemeğimizi içerde yedik ve sohbetler genelde kapalı alanda idi.. Organizasyon ve mekan ok güzeldi.. Ömrümüz olursa, gelecek yıl, sıcak bir havada burada güzel bir toplantı yapmayı kararlaştırdık.. Çocuklar eğlendi tabiki bizlerde eğlendik.. Emeği geçenlere Başta İlker ve Cub olmak üzere çok teşekkür ediyorum.. Katılanların hepsi zaten güzel insanlardı... Hepsini de gördüğüme çok mutlu oldum... Sonuç; güzel bir hafta sonu idi.. Ben de fotoğraf yok... Makinamı yanıma almamışım.. Yorum bağlantısı
Emre Erülgen 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 çok imrenerek baktım inşallah bir gün bende sizinle beraber etkinliğe katılmayı umuyorum böyle sosyal aktiviteleriniz ile forumlara ibretliksiniz. başarılarınızın devamını diliyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 (düzenlendi) yükleyemedim bidaha deniyeyim 10 Ekim 2010 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts