Servet Aydın 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 İmage sayfasında resimleri kayıt ettim.Resimlere tıklayınca etrafı sarı çerçece oluyor ve seçebiliyorum,sağda hangi yere tıklayacağım ve foruma yüklemeyi nasıl yapacağım? Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Emmi benim aslan gibi mondeomu saymamis, ben konvoydan ayri gelmistim, emmi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Onaylonlar iki tane olmasın?.Biri benim hanımın 207 si diğeri de 16 plaka siyah Megane?.Tabii hanıma arabasına "Naylon" dediğinizi söylemeyeceğim Hehe Yok abi.. Ben bu alemde bir naylon tanırım... Pejo naylon değildir Emmi benim aslan gibi mondeomu saymamis, ben konvoydan ayri gelmistim, emmi... Valla senin arabayı görmedim Çağrı.. Ama görsem de yazmazdım heralde.. Mondeonun babası ordaydı onu bile yazmadım Aklımda kalan en ilginç araç; çuflayan Fusi10'du Ha farklı oalrak bir de Cub'un forforlu aynalı naylonu vardı İmage sayfasında resimleri kayıt ettim.Resimlere tıklayınca etrafı sarı çerçece oluyor ve seçebiliyorum,sağda hangi yere tıklayacağım ve foruma yüklemeyi nasıl yapacağım? Servet kardeşim... Sıkma canını... Yarın telefonda anlatırım.. 3 dakkada çözersin bu imageshack işini.. ... Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Peki o zaman Mehmet abi, ben de hem ustten havalanmak icin sanroofu acarim ilginclik olsun diye de koltuk isitmami calistirir zaten onceden ayarli olan dijital klimamin verdigi ozguvenle vitesimi D'ye alir giderim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Peki o zaman Mehmet abi, ben de hem ustten havalanmak icin sanroofu acarim ilginclik olsun diye de koltuk isitmami calistirir zaten onceden ayarli olan dijital klimamin verdigi ozguvenle vitesimi D'ye alir giderim. Vaaay.. doluymuş senin mondeo.. Niye göstermedin bana Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Bu arada... Toplantıya katılan herkesten avatar yüklemesini rica ediyorum.. Avatar yükleyenleri kulüp üyesi yapacağım Bilmeyenler için link : http://www.otoclubturkiye.com/forum/Avatar-uey...en-t174032.html Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 (düzenlendi) emmi serkan usta duymasın bmw yi yazmamışsın. böregin 10 tepside yaptırım ama bana pahalıya patlar(hatun yönünden).neyse bi yol bulurum elbet.hele rabbim o günlere kavuştursunda. avatarı yüklü olanlar degişticekmi? durması kafimi? 10 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 emmi serkan usta duymasın bmw yi yazmamışsın.böregin 10 tepside yaptırım ama bana pahalıya patlar(hatun yönünden).neyse bi yol bulurum elbet.hele rabbim o günlere kavuştursunda. avatarı yüklü olanlar degişticekmi? durması kafimi? Evet yaa... Hem Serkan'ı Hem de BMW'sinii nasıl unuturum ben Avatara gelince.. Görünce tanınması kafi. Seninkinde sorun yok... Avatarı olan ve resmi de güncel olanları görür görmez hatırladım.. Avatarı olmayanlar kusura bakmasın ama inanın zorlandım.. Ancak konuşunca bazı ipuçlarından kim olduklarını çıkarabildim ki.. Tanıyamadıklarım da vardı.. Uzun ve garip saçlı arkadaşımız gibi Güncel fotoğraf olması her zaman iyidir Yorum bağlantısı
Çağrı Sağlam 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 Derhal yarin hallediyorum emmi, hic merak etme. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2010 Paylaş 10 Ekim 2010 (düzenlendi) Asıl ,Ahmet KİRİŞ'i tanıyabildin mi onu söyle tanınmaması mümkün degilki.ama harkulade içten insan.bir gün beraberce(artık fazla yiyemiyormuş)dana çevirme yerine bol etli mangal nasip olsun deyim. garip saçlı genç arkladaşımız çok mütevazi kendini bilen bir insan.tanıdıgıma sevindim.aracıda harika görünüyordu beyaz ford.çok temizdi. 10 Ekim 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bünyamin Mehan 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Anlatılanlara göre güzel bir hafta sonunu beraber geçirmişsiniz. Aklıma takılan bir soru var eğer musade ederseniz sormak istiyorum. Bu forumdaki saygı değer insanlar daha önce tanışıp da forumda mı birlikte hareket ediyor yoksa herkes-çoğunluk bu forumda mı tanıştı. Açıkçası anlattıklarınızı ve yaptıklarınızı kıskanmamak elde değil. Bu organizasyonun İstanbul ayağı varmı ne zaman düşünülüyor acaba. selamlar... Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Gelen herkese ve yunus a çok teşekkürler.Sayesinde hiç yorulmadan ve çok az araba kullanarak Ankara İstanbul arası keyifli bi yolculuk yaptım. Bolu çıkışı mazot aldık ve yol bilgisayarını sıfırladık hemen hemen 120 den aşagıya hiç düşmedi ve ortalama 4,4 ile geldi ben olsam rekor u ters yönlü kırardım herhalde.Kilolu arkadaşlar dan biraz yağ istiyorum çünkü dün dondum.En yakın zamanda tekrar görüşelim yunus la ben mutlaka geliriz. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 vallahi çevirelim arkadaşlar dana çevirelim Tokerim yanımdaysa deve bile çevirip yeriz. güzel oldu sohbet oldu birdahaki elmadağda sucuk ekmek olmalı . Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Kesinlikle yaz aylarında burayı değerlendirmeliyiz.O zaman toplantı tadından yenmez Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 ah ah ne güzel bir toplantı olmuş ve ben katılamadım katılan herksesin mutlu olduğu belli bir sonraki toplantiya inşallah bende sizlerle birlikte olurum gerçi 6-7 ay daha uzun yola gitmem imkansız kısmetse seneye bu sorun ortadan kalkar ve bende bu toplantılarda sizlerle tanışma şansını elde ederim Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Afiyet olsun, toplantı fotoları demişsiniz koymuşunuz buraya iki foto bak bak bitmiyor..Senin makinemi bozuldu şefkatli admin Serkanım.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Anlatılanlara göre güzel bir hafta sonunu beraber geçirmişsiniz. Aklıma takılan bir soru var eğer musa ederseniz sormak istiyorum. Bu forumdaki saygı değer insanlar daha önce tanışıp da forumda mı birlikte hareket ediyor yoksa herkes-çoğunluk bu forumda mı tanıştı. Açıkçası anlattıklarınızı ve yaptıklarınızı kıskanmamak elde değil. Bu organizasyonun İstanbul ayağı varmı ne zaman düşünülüyor acaba. selamlar... Şahsım ve ailem mevcut üyeler ile burada tanıştı.Daha sonraları ilk yıllık büyük toplantıya yanlız katıldım.Anladımki ailem olmadan böyle toplantılara iştirak çok büyük bir gaflet imiş.Sınava tabii tutsan bu kadar kaliteli insanı bir araya getiremeyeceğin insanlar ile tanıştım.Haklısınki kıskanılacak organizasyonlar yapılıyor. İstanbul olarak en son Ramazan münasebeti ile İftar toplantısı yapıldı.Böyle büyük bir toplantı olurmu? Olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 (düzenlendi) Şahsım ve ailem mevcut üyeler ile burada tanıştı.Daha sonraları ilk yıllık büyük toplantıya yanlız katıldım.Anladımki ailem olmadan böyle toplantılara iştirak çok büyük bir gaflet imiş.Sınava tabii tutsan bu kadar kaliteli insanı bir araya getiremeyeceğin insanlar ile tanıştım.Haklısınki kıskanılacak organizasyonlar yapılıyor.İstanbul olarak en son Ramazan münasebeti ile İftar toplantısı yapıldı.Böyle büyük bir toplantı olurmu? Olur. abi neden olmasın yapalım bir tanede burada geçen bir niyetlendik ha yapacaz dedik ama Meteorolojinin gazabına geldi hava yağurlu sulu olcak dediler normalden güneşli çıktı bundan sonrada kapalı mekan olur gibime geliyor düşünüp bulalım yapalım bir toplanti tez zamanda istersen beraber organize edelim ne dersin aile ile katılama kesinlikle katılıyorum bence bu tür toplantıları mutlaka eşli ailece yapmakta fayda var diye düşünüyorum (Biz Büyük Bir Aileyiz) 11 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek Eski 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Toplam 24 aracımız vardı... Farklı araba olarak Biri Nissan diğeri siarvi olmak üzere ikisi cipti.. Nissan ile Ahmet gelmişti.. CRV Servet'indi.. Bir hb naylon gördüm bi ara.. Bir mitsubishi Galant vardı.. Kaç kişiydik saymadım ama.. 64 kişi yemek yemiş, + 11 çocuk için menü alınmıştı.. Dış sıcaklık düşüktü.. 12 derece gördüm bir ara.. Bu sebeple yemeğimizi içerde yedik ve sohbetler genelde kapalı alanda idi.. Organizasyon ve mekan ok güzeldi.. Ömrümüz olursa, gelecek yıl, sıcak bir havada burada güzel bir toplantı yapmayı kararlaştırdık.. Çocuklar eğlendi tabiki bizlerde eğlendik.. Emeği geçenlere Başta İlker ve Cub olmak üzere çok teşekkür ediyorum.. Katılanların hepsi zaten güzel insanlardı... Hepsini de gördüğüme çok mutlu oldum... Sonuç; güzel bir hafta sonu idi.. Ben de fotoğraf yok... Makinamı yanıma almamışım.. Emmicim o siyah naylon sanırım bana ait.Arz ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 (düzenlendi) ilk toplantıma katılmış bulunuyorum, aylardır burada konuşupda yüzünü görmedigim insanlarla tanışdım, tahmin ettigim gibi, gayet kendini bilen seviyeli kaliteli insanlar, herkese teşekkür ederim, hava soguk olmasaydı daha eylenceli olurdu, arkadaşların dedigi gibi yazın burası çok güzel olur, belki gene geliriz diycem ama servis yemekler iyi deyildi, bizim muhabbet iyi olmasa tadı olmazdı gibi, ilker bey e ve cup a ve diger tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. mehmet abi ; eger o cihaz olmasaydı, çocuklar bizi çok yorarlardı, iyiki getirmişsiniz 11 Ekim 2010 tarihinde S tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Arkadaşlar ,Diğer başlıkta da göreceksiniz. Sabah kalktım. Giyindim. Formula 1 i seyredip yola çıkacaktım ancak, kronik bir rahatsızlığımın saat 11:00 sularında nüksetmesi nedeniyle maalesef gelemedim. CUB un da telefonunu bulamadım. Kusura bakmayın. Umarım bir sonraki toplantıda görüşürüz. Geçmiş olsun.Kar yağınca kesin toplantı olur o zaman gelirsin Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Arkadaşlar ,Diğer başlıkta da göreceksiniz. Sabah kalktım. Giyindim. Formula 1 i seyredip yola çıkacaktım ancak, kronik bir rahatsızlığımın saat 11:00 sularında nüksetmesi nedeniyle maalesef gelemedim. CUB un da telefonunu bulamadım. Kusura bakmayın. Umarım bir sonraki toplantıda görüşürüz. geçmiş olsun emre, sibop kapaklarını getirdiginde de tanışamadık, gözlerim seni aradı ama ,kısmet degilmiş, birdahakine artık. Yorum bağlantısı
Tayfun Yeşil 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 güzel bir organizasyon olmuş,ama resim eksik gibi geldi gözüme.yokmu başka resim bu kadar kişiden bu kadarmı resim çıktı. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 güzel bir organizasyon olmuş,ama resim eksik gibi geldi gözüme.yokmu başka resim bu kadar kişiden bu kadarmı resim çıktı. cenk ve servet in elinde makina vardı, baya bi çektiler, onları bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Ekim 2010 Paylaş 11 Ekim 2010 Benimde yanımda makina yoktu 1-2 fotoğraf çekmiştim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts