Eray Sireli 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 mahalede TDCİ yazısı bulamadım bulsam yapıştıracam Bak Malatya'daymışsın bizim mahalleye uğrama sakın Yorum bağlantısı
Mesut Baydar 15 Ekim 2010 Yazar Paylaş 15 Ekim 2010 Bak Malatya'daymışsın bizim mahalleye uğrama sakın eray abi arabanın üzerinde TDCİ yazısı varsa kusura bakma bugün tek işim bu Yorum bağlantısı
Eray Sireli 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 eray abi arabanın üzerinde TDCİ yazısı varsa kusura bakma bugün tek işim bu Var tabi gözüm üzerinde o zaman Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 mahalede TDCİ yazısı bulamadım bulsam yapıştıracam sen nasıl diyorsan öyle çağlar abi Bak Malatya'daymışsın bizim mahalleye uğrama sakın Yasadışı şeyler önermiyoruz forumda, lütfen dikkat... Yorum bağlantısı
Mesut Baydar 15 Ekim 2010 Yazar Paylaş 15 Ekim 2010 Yasadışı şeyler önermiyoruz forumda, lütfen dikkat... abi şaka mı yapıyorsun ciddi mi söylüyorsun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2010 Paylaş 15 Ekim 2010 nasıl yani abi TDCİ mi olamaz Mesut Bey.. Sonuçta 75 ps tırt bi dizel motor.. Tek iyi sorunsuz olması.. Drag yapmaz, patinaj çekmez.. El freni çekemezsin.. Biraz gaza bassan duman arkada hazır.. Ben sakin bir öğrenciyim.. Bir yerden de TDCI yazısı buldummu yeter bana diyorsan... Ben severim güzel arabadır Connect Yorum bağlantısı
Mesut Baydar 16 Ekim 2010 Yazar Paylaş 16 Ekim 2010 Mesut Bey.. Sonuçta 75 ps tırt bi dizel motor.. Tek iyi sorunsuz olması.. Drag yapmaz, patinaj çekmez.. El freni çekemezsin.. Biraz gaza bassan duman arkada hazır.. Ben sakin bir öğrenciyim.. Bir yerden de TDCI yazısı buldummu yeter bana diyorsan... Ben severim güzel arabadır Connect peki abi nasıl diyorsan Yorum bağlantısı
Recommended Posts