İçeriğe Yönlendir

Yıka-parlat-koru Etkinliği 09:00 dan itibaren

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

:):D muhafmışsın :p

Ürünleri 3.78 Lt ler halinde alabiliyoruz, yani katılım sayısı ve yapmak istediğimiz işlemlerin sayısı az kalırsa, en mantıklı ürün değişimini orada planlarız bilginize.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Mehmet sizin adınıza çok sevindim :)

Çağlar saat belirlendimi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sabah 9:00 dan sonra oradayız. Tahminen 15-16:00yı buluruz.

Navigasyon için: K.41,11288 D.29,01874

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Sabah 9:00 dan sonra oradayız. Tahminen 15-16:00yı buluruz.

Navigasyon için: K.41,11288 D.29,01874

ee bu kadar saat oturacak yer var mı sıcak çay var mı ? yemek işini napcaz ?

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

bu kadar erken buluşmaya gerek var mı ya?

sabah uyusaydık biraz, öğleden sonra buluşsaydık ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
abi teşekkür ederim tüp bebek tedavisi görüyorduk kısmettse 5 ay sonra bebişimiz olacak onu görmeye gidiyoruz rutin kontrolleri var

Vaaay.. çok sevindim :)

Hadi gözünüz aydın.. Eskiden olsa bizimkiler gibi ikiz olurlardı.. Tek çocuk değil mi Mehmet... ?

Yorum bağlantısı
Önder Kurtoğlu

:) biz bu cumartesi mesaideyiz :) pazara alma şansı yok , daha sonra yapma şansı da mı yok acaba :(

şimdi gerçekten moralim bozuldu ya :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Hangi köprüye düşüyor bu :) Siz avrupalılar nasıl diyor. Gelipte köprüden dönmeyelim trafiğe takılıp :) CC ile köprü trafiğinde gidemeyiz yanee :i-ih:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
ee bu kadar saat oturacak yer var mı sıcak çay var mı ? yemek işini napcaz ?

Çay-kek vb. mamüllerimiz hazır, peynir tenekesi var, orada otururuz :) , 9:00da başlayalım dedik, nasıl olsa sonra muhabeeten yarısı cilasız kalacak, kesin :i-ih:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Cilalı araçların yanında mangal nasıl olur :i-ih: Mis gibi et kokar arabalar :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Hangi köprüye düşüyor bu :) Siz avrupalılar nasıl diyor. Gelipte köprüden dönmeyelim trafiğe takılıp :p CC ile köprü trafiğinde gidemeyiz yanee :)

Mustafa 2. köprüden çok yakın ama ordan maslak çıkışı varmıydı onu hatırlıyamadım :)

Çay-kek vb. mamüllerimiz hazır, peynir tenekesi var, orada otururuz :p , 9:00da başlayalım dedik, nasıl olsa sonra muhabeeten yarısı cilasız kalacak, kesin :i-ih:

Çağlar bir önceki sayfada sana mesaj yazdım.

Cilalı araçların yanında mangal nasıl olur :) Mis gibi et kokar arabalar :)

Servet mangal arabanın bagajında herzaman hazır, kömürde var :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Servet mangal arabanın bagajında herzaman hazır, kömürde var :i-ih:

Mangal'da yanında olsun derseniz levazımatlı geleyim :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

abim orda müsait yer yok her taraf dükkan, olsaydı olabilirdi :i-ih:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2. köprüden sonra Levent çıkışı var, oradan Maslağa.

Bana mesaj ne yazdın :i-ih:

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Anadolu yakasından gidenler ve yeri bilmeyenler için bir noktada buluşabiliriz, ama hala 9.00'un çok erken olduğunu düşünüyorum :i-ih:

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Saate takılmayın, benim işim uzun , kil vb. biraz erken gidip yol alacağım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Vaaay.. çok sevindim :D

Hadi gözünüz aydın.. Eskiden olsa bizimkiler gibi ikiz olurlardı.. Tek çocuk değil mi Mehmet... ?

abi daha önce konu açmıştım http://www.otoclubturkiye.com/forum/Baba-Olaca...065#entry936065 bizimkisi tek olacak kısmetse bunada şükür cağlar abinin dediği gibi birçok şeyden muafolmam gerekiyor bu aralar

Mehmet sizin adınıza çok sevindim ;)

Çağlar saat belirlendimi?

abi teşekkür ederim

:D:p muhafmışsın :p

muafiyet için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Muhafiyet bu aralardan çok, önümüzdeki tüm yaşamını kapsar inşallah :lol2:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Muhafiyet bu aralardan çok, önümüzdeki tüm yaşamını kapsar inşallah :)

Abi sen cupra ile mi geleceksin ? Eğer geleceksen sanayideki benim arkadaşın servise gösterelim aklında bir sorun veya sormak istedğin bir şey var ise :good1: Bu arada diğer tarafta yazmışsın kompresör 2500 dd bitiyor diye, oysaki benim bildiğim motor ile oranı 1x5 hızında dönmekte ve 3500dd olayı bitiyor.Geçen bir jettanın motorunu incelemiştim serviste seninkine benzerdi 160hp olsa gerek her yeri kablo idi, heleki özellikle buji kablo sistemine bayıldım direk bobini bağlamışlar :kutlama:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Cupra nın teknik verisinde 2500d/d dan sonra turbo beslemeye başlıyor yazıyor. Şehir içinde zaten 2500d/d ya ulaşması bile zor, 2000d/d bile yetiyor :f1:

mondeo yu zımpara yapacağım, ölümüne, beceremezsek zaten oradan itekleyip fırına atacağım, beyaz mondeo m olur :spiteful:

Yorum bağlantısı
Ali Elöver
Cupra nın teknik verisinde 2500d/d dan sonra turbo beslemeye başlıyor yazıyor. Şehir içinde zaten 2500d/d ya ulaşması bile zor, 2000d/d bile yetiyor :f1:

mondeo yu zımpara yapacağım, ölümüne, beceremezsek zaten oradan itekleyip fırına atacağım, beyaz mondeo m olur :spiteful:

Çupra yoksa ben gelmezük... Kimi sıkıştırıcam, kalkış denemesi yapıcam ??

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aşırı üzülme, koltuklarını kemirme diye mondeo ile geleceğim, fark 1 araba boyunu aşmasın diye :spiteful:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Aşırı üzülme, koltuklarını kemirme diye mondeo ile geleceğim, fark 1 araba boyunu aşmasın diye :good1:

punto kim mondeo ya yaklaşmak kim zaten :spiteful: Çağlar abi senin mondeo chiplimiydi :f1: hehe ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Doğuştan chip kuyusuna düşmüş O, kışlık 14 inchleri de taktım, acaip teknik gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...